takiss!! Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Θέλω να μου πείτε τι θα με συμβουλεύατε να αγοράσω με αυτά τα λεφτά..Είμαι αρκετά άσχετος στο θέμα αυτοκίνητο και έχω αρχίσει να ψάχνω κάποιο μεταχειρισμένο φαντάζομαι 10 ετίας για τα χρήματα που διαθέτω..Εξυπακούεται ότι ψάχνω κάτι μικρό (Φοιτητής βλέπετε)..Απο το λίγο χάζεμα που εχω κάνει στο car βλέπω ότι σε εκείνες τις τιμές μπορώ να πάρω κάποιο 206? η getz η κάτι σε citroen c3?? Δηλαδή θέλω κάτι σε 1000-1400cc κατα προτίμηση 5θυρο.. Δυστυχώς επειδή δεν έχω κάποιον που να ξέρει η να είναι μηχανικός θα ήθελα να με συμβουλεύσετε και ως προς το τι πρέπει να κοιτάμε όταν αγοράζουμε ενα μεταχειρισμένο..Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Liverpool89 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Θα κοιταξεις το βιβλιο σερβις. Αν ειναι καινουργιο παιζει λαμογια... Την μηχανη του αν εχει πουθενα λαδια, στον κορμο τοτε κατι παιζει. Τα λαστιχα του. Μεσα. Μην.δεις αμαξι με καμια 100.000 χιλιομετρα και μεσα ειναι αχουρι. Με την καμια πανω απο 200.000 θα χει σκεψου περιπου 15.000-20.000 το χρονο κανει κατα μεσο ορο με αμαξι. Μπορεις να κατακαβεις ποσο δουλεμενο ειναι απο την φθορα των καθισματων, του τιμονιου, των πεταλ, εκει που κλεινει η πορτα. Οτι και να παρεις και να σου πει οτι μολις βγηκε απο το συνεργειο, εσυ θα κανεις κανονικα σερβις ειδικα ιμαντα χρονισμου λαδια. Να χει περεσμενο κτεο, τελη πληρωμενα, θα δεις για τυχον βαψιματα αλλαγες.. μην φοβιθεις θα του πεις βαλτο μπρος, να το κανεις βολτα, να τα αναψεις ολα, κλιματισμο φωτα, γυαλοκαθαριστηρες, να πατησεις αποτομα φρενω αν εχει abs, ακομα και την κορνα. Θα πας σε καθε ροδα και θα το πατησεις κατω να δεις την αναρτηση του αν πηγαινει σαν βαρκα θα θελουν αλλαγμα. Αυτα μου ερχονται στο μυαλο... Αν εχει ακριβα ασφαλιστρα μαλλον ειναι τρακαρισμενο...
evoracing Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Να προσθέσω, ρίξε μια ματιά και κάτω από το αμάξωμα, μπορεί να είναι πένα από πάνω και από κάτω να έχει ξύσει όλη την Ομόνοια! Καλό είναι να πας μαζί με μάστορα να το δει και μόνος του, θα του δώσεις ένα 50άρι αλλά θα πάρεις σωστό αμάξι! Το ΚΤΕΟ πλέον σε καλύπτει μόνο σε θέμα αστυνομίας, για την λειτουργικότητα του αυτοκινήτου δεν ξέρεις άμα περνάει γιατί μπορεί να το έχει περάσει και από την πίσω πόρτα!! 1
Liverpool89 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Ναι αλλα ειναι υποχρεωμενος να ναι περασμενο... για.να το αγορασει.. Θα κουνισεις και το τιμονι δεξια αριστερα στα νεκρα σημεια πριν κοντραρει για να στριψει η ροδα να δεις αν η καρμαγιερα εχει κενα.. αν κανει πολυ δυνατο θορυβο εχει αρπαξει... Δες για κανενα c2...
takiss!! Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλα σίγουρα θα ψάξω να βρω κάποιον γιατί εγώ δεν ξέρω που μου παν τα 4..Τώρα για αμάξι..Μάντρες?Ιδιώτη καλύτερα??
Liverpool89 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Και τα δυο... Αν τα χεις στο χερι, κανε παζαρια τρελα...
somebody:) Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Ναι αλλα ειναι υποχρεωμενος να ναι περασμενο... για.να το αγορασει.. Θα κουνισεις και το τιμονι δεξια αριστερα στα νεκρα σημεια πριν κοντραρει για να στριψει η ροδα να δεις αν η καρμαγιερα εχει κενα.. αν κανει πολυ δυνατο θορυβο εχει αρπαξει... Δες για κανενα c2... εχει αρπαξει οταν λες? παντως οι δικοι μου παντα οταν ηταν να πουλησουμε η να αγορασουμε αμαξι (μεταχειρισμενο) μια ζωη στο σχιστο πηγαιναμε τις κυριακες!μιλαμε για πολυ αυτοκινητο οχι αστεια
takiss!! Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Και τα δυο... Αν τα χεις στο χερι, κανε παζαρια τρελα... Έχω σκοπό να το πάρω τοις μετρητοίς..Σε ένα αμάξι με αρχική πχ 2,500 ευρώ πόσα μπορώ να κόψω?
paylidis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Έχω σκοπό να το πάρω τοις μετρητοίς..Σε ένα αμάξι με αρχική πχ 2,500 ευρώ πόσα μπορώ να κόψω? κανα 2 κατοσταρικα κόβεις, επειδη συνηθως αυτα τα φθηνά δε θα τα εχουν πάρει πάνω απο 1,5 χιλιάρικο οποτε εχουν αρκετά περιθώρια... αν δες δειξε μας τι σε ενδιαφέρει απ οτο car... Εγω ειμαι υπερ του getz αλλα αν μπορεις να βρεις και του fiesta 2005 και μετα (αν και μάλλον θα ειναι ακριβότερο)
Liverpool89 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Να γλιτωσεις την μεταβιβαση ανετα και ακομα δυο κατοσταρικα... Οταν λεω οτι εχει αρπαξει, εννοω οτι θα χει κενα και θα σε χτυπαει ή θα νιωθεις οτι το στριβεος το τιμονη και δεν κουνιεται η ροδα αλλα αυτο οχι οταν πας να παρεις.μια κλειστει στροφη αλλα στις απαλες...
takiss!! Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 κανα 2 κατοσταρικα κόβεις, επειδη συνηθως αυτα τα φθηνά δε θα τα εχουν πάρει πάνω απο 1,5 χιλιάρικο οποτε εχουν αρκετά περιθώρια... αν δες δειξε μας τι σε ενδιαφέρει απ οτο car... Εγω ειμαι υπερ του getz αλλα αν μπορεις να βρεις και του fiesta 2005 και μετα (αν και μάλλον θα ειναι ακριβότερο) Θεωρώ ότι αν βρω getz σε αυτα τα χρήματα είναι το ιδανικό..Μετά κοιτάω Citroen c3 η και κανα peugeot 206..Βλέπω ότι κάτι μπορώ να βρώ..http://bit.ly/1mibiIs
paylidis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Οντως εχει αρκετα.. Ειναι καλο αμαξακι... Το 206 δε θα στο πρότεινα... Το φιεστα το πιο φθηνό με νορμαλ χλμ ειναι στα 2,8Κ http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5350172/και θελει αλλα 2 κατοστάρικα μάζεμα κοινως ειναι εκτός προυπολογισμού σου..
takiss!! Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Οντως εχει αρκετα.. Ειναι καλο αμαξακι... Το 206 δε θα στο πρότεινα... Το φιεστα το πιο φθηνό με νορμαλ χλμ ειναι στα 2,8Κ http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5350172/και θελει αλλα 2 κατοστάρικα μάζεμα κοινως ειναι εκτός προυπολογισμού σου.. Όχι κοίτα εαν πάω μέχρι τα 3k δεν υπάρχει κάποιο θέμα αρκεί να μου κάνει..Εσύ τι άλλα μοντέλα θα κοιταγες?
dimitrisOP Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 πριν το παρεις να το τσεκαρεις καλα η να το πας σε κανένα συνεργείο μην βασίζεται στο ΚΤΕΟ γιατι γενικά τον παίρνει
rafail1994 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Για το getz δεν θα το πρότεινα ιδιαίτερα αλλά εάν κοιτάς σε αυτό τεράστια προσοχή στο σύστημα φρένων πολλά αυτοκίνητα στα καλά καθούμενα δεν είχαν φρένα , να κοιτάξεις εάν εχει αλλαχτεί το σύστημα τους .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα