nitzamc Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 παιδια εχω ενα κινεζικο galaxy s5 και θελω να αγορασω καινουργιο digitizer επικοινωνησα με τον πωλητη και δεν απανταει ( εχω βρει πολλα digitizer για παρομοιο κινητο αλλα σαν το δικο μου κανενα) γιαυτο ηπα να ποσταρο φοτογραφιες μπας και μπορεσει κανεις να με βοηθισει να βρω...
Σαϊνόμπι Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 υπαρχει ακομη το item απ' τον πωλητη στο shop του για να δουμε specifications?
nitzamc Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 ναι http://www.aliexpress.com/item/Newest-real1-1-s5-phone-1-6GHz-extreme-Quad-core-WIFI-5-1-IPS-For-s5/1828855516.html εχω to octa core
eddie1996 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 καμια βοηθεια??? Αυτά παθαίνεις με τους κλώνους δυστηχώς. Δεν ξέρω ποιάς μάρκας digitizer είναι άρα μέχρι τώρα 0 αποτέλεσμα. Ας ελπίσουμε κάποιος άλλος να σε βοηθήσει.
eddie1996 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 :/ ειμαι ατυχος Μάλλον ναι άμα θες αγοράσε ένα καινούργιο αξιόπιστο κινητό δηλαδή επώνυμη μάρκα κινέζικη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα