hyDROzZz Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 έχω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστη μου μια μέρα που το είχα άνοιξη δούλευε κανονικά και έκλεισε κανονικά την επομενη μέρα πάω να το ανοίξω , πήρε μπροστά αλλα δη έδειχνε tpt η οθόνη τσέκαρα τα καλώδια , το κάνω ένα restart από το τροφοδοτικό gt δη έκλεινε από το κουμπί μπροστά και δη έγινε tpt ανοίγω το κουτή του pc και αφού το έκλεισα έβγαλα τις μητρικές και τις φύσηξα αλλα πάλη tpt μετά πήγα και το φύσηξα όλο τον πύργο με αέρα να φύγουν όλες οι σκόνες από παντού αλλα δη άνοιγε πάλι πείτε μου γνώμες
saflom Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Πήγαινε το σε τεχνικό. τι πιο απλό; Με τόσα που του κανες τι να προτοτεκάρει κανεις... Ελπίζω να σου βρουν λύση αλλά είναι υπερβολικά γενικό το πρόβλημα
George b Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Πήγαινε το σε τεχνικό. τι πιο απλό; Με τόσα που του κανες τι να προτοτεκάρει κανεις... Ελπίζω να σου βρουν λύση αλλά είναι υπερβολικά γενικό το πρόβλημα πιστευω οτι αυτη ειναι η τελευταια λυση...αλλωστε εγω τον παρότρυνα να ανοιξει το θεμα μιας και ηθελε να το παει σε τεχνικο.. δεν ειμαι ειδικος σε θεματα hardware οποτε δεν μπορεσα να ξεκαθαρισω το προβλημα ...απ'οτι μου ειπε ενω ο υπολογιστης ανοιγει κανονικα και πηγαινει ρευμα στο πληκτρολογιο η οθονη δεν λειτουργει...του ειπα οτι ισως ειναι η καρτα γραφικων...ομως δεν ειναι σιγουρο αυτο... 1
vrykolakas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 το κάνω ένα restart από το τροφοδοτικό gt δη έκλεινε από το κουμπί μπροστά Πρώτη φορά το ακούω αυτό... Το κράτησες σίγουρα πατημένο 5" το κουμπί;
saflom Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 πιστευω οτι αυτη ειναι η τελευταια λυση...αλλωστε εγω τον παρότρυνα να ανοιξει το θεμα μιας και ηθελε να το παει σε τεχνικο.. δεν ειμαι ειδικος σε θεματα hardware οποτε δεν μπορεσα να ξεκαθαρισω το προβλημα ...απ'οτι μου ειπε ενω ο υπολογιστης ανοιγει κανονικα και πηγαινει ρευμα στο πληκτρολογιο η οθονη δεν λειτουργει...του ειπα οτι ισως ειναι η καρτα γραφικων...ομως δεν ειναι σιγουρο αυτο... Υπάρχουν περιπτώσεις που πρέπει να απευθυνόμαστε σε πιο ειδικούς, στην τελική η δουλειά τους είναι. Δεν ξέρω ποιος θα βρει το κουράγιο από δω να κάτσει να το ψάξει εξονυχιστικά βάζοντας άπειρες έκδοχες. Αν είναι τυχερός βέβαια θα βοηθήσει αν όχι.... Ελπίζω να βρείτε λύση. Άλλη οθόνη δοκίμασε; Να συνθέσει την οθόνη στην mobo πάνω?
NikosKallithea Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Την Άνοιξη δούλευε τώρα το καλοκαίρι χάλασε? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα