Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
έχω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστη  μου 

μια μέρα που το είχα άνοιξη δούλευε κανονικά και έκλεισε κανονικά 

την επομενη μέρα πάω να το ανοίξω , πήρε μπροστά αλλα δη έδειχνε tpt  η οθόνη 

τσέκαρα τα καλώδια , το κάνω ένα restart από το τροφοδοτικό gt δη έκλεινε από το κουμπί μπροστά 

και δη έγινε tpt 

ανοίγω το κουτή του pc και αφού το έκλεισα έβγαλα τις μητρικές και τις φύσηξα αλλα πάλη tpt 

μετά πήγα και το φύσηξα όλο τον πύργο με αέρα να φύγουν όλες οι σκόνες από παντού αλλα δη άνοιγε πάλι 

πείτε μου γνώμες

Δημοσ.

Πήγαινε το σε τεχνικό. τι πιο απλό; Με τόσα που του κανες τι να προτοτεκάρει κανεις... Ελπίζω να σου βρουν λύση αλλά είναι υπερβολικά γενικό το πρόβλημα

Δημοσ.

Πήγαινε το σε τεχνικό. τι πιο απλό; Με τόσα που του κανες τι να προτοτεκάρει κανεις... Ελπίζω να σου βρουν λύση αλλά είναι υπερβολικά γενικό το πρόβλημα

πιστευω οτι αυτη ειναι η τελευταια λυση...αλλωστε εγω τον παρότρυνα να ανοιξει το θεμα μιας και ηθελε να το παει σε τεχνικο.. δεν ειμαι ειδικος σε θεματα hardware οποτε δεν μπορεσα να ξεκαθαρισω το προβλημα ...απ'οτι μου ειπε ενω ο υπολογιστης ανοιγει κανονικα και πηγαινει ρευμα στο πληκτρολογιο η οθονη δεν λειτουργει...του ειπα οτι ισως ειναι η καρτα γραφικων...ομως δεν ειναι σιγουρο αυτο...

• Like 1
Δημοσ.

το κάνω ένα restart από το τροφοδοτικό gt δη έκλεινε από το κουμπί μπροστά 

Πρώτη φορά το ακούω αυτό... Το κράτησες σίγουρα πατημένο 5" το κουμπί;

Δημοσ.

πιστευω οτι αυτη ειναι η τελευταια λυση...αλλωστε εγω τον παρότρυνα να ανοιξει το θεμα μιας και ηθελε να το παει σε τεχνικο.. δεν ειμαι ειδικος σε θεματα hardware οποτε δεν μπορεσα να ξεκαθαρισω το προβλημα ...απ'οτι μου ειπε ενω ο υπολογιστης ανοιγει κανονικα και πηγαινει ρευμα στο πληκτρολογιο η οθονη δεν λειτουργει...του ειπα οτι ισως ειναι η καρτα γραφικων...ομως δεν ειναι σιγουρο αυτο...

Υπάρχουν περιπτώσεις που πρέπει να απευθυνόμαστε σε πιο ειδικούς, στην τελική η δουλειά τους είναι. Δεν ξέρω ποιος θα βρει το κουράγιο από δω να κάτσει να το ψάξει εξονυχιστικά βάζοντας άπειρες έκδοχες. Αν είναι τυχερός βέβαια θα βοηθήσει αν όχι.... Ελπίζω να βρείτε λύση.

Άλλη οθόνη δοκίμασε; Να συνθέσει την οθόνη στην mobo πάνω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...