nikos_xan Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 καλησπερα παιδια εχω ενα πολυ παλιο pc και σκευτομουν να το αναβαθμισω με pentium 4,8800gt καρτα γραφικων 2 gb ram,μητρικη P5LD2 και ενα τροφοδοτικο enermax 405w καταρχην να πω οτι τα κομματια θα ειναι μεταχειρισμενα και επισης ενδεικτικα απο επεξεργαστη θα παω μαλλον στον fx-6300 ηθελα απλως αν μπορειτε να μου προτεινετε εσεις εναν cpu μια gpu μια mobo και μνημες και τελος αν αξιζει να κανω την αναβαθμιση μιας και τα αλλαζω ολα(απλως το τροφοδοτικο ειναι καινουριο προσφατα αλλαξα και σκληρο για αυτο λεω να μην αγωρασω καινουριο + το οτι δεν μπορω να διαθεσω τοσα λεφτα για καινουριο i) Το ποσό που διαθέτουμε:250 ευρω ii) Tη χρήση του υπολογιστή gaming(οχι ιδιαιτερα απαιτητικα προ,φιφα και λοιπα) iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν:οχι iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης?εχω μια οθονη eizo αναλυση:1280X1024 v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?oxi vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?δεν με απασχολει vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? οχι viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? οχι ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? πιθανον x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) οχι απαραιτητα xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? οχι
Sakiz105 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι προ,φιφα και τετοια παιχνιδια σε αυτην την αναλυση τα παιζεις και τωρα (εχω 9800 gt,παραπλησια της 8800). Θα σου προτεινα να περιμενεις λιγακι να μασεις μερικα λεφτα ακομα και να πας κατευθειαν σε καλυτερη αναβαθμιση.Ισως αν βρεις παρε εναν core 2 duo μεταχειρισμενο με 20-30 ευρω μεχρι να μασεις αλλα. http://support.asus.com/cpusupport/list.aspx?SLanguage=en&m=p5LD2&p=1 αυτα υποστηριζει η μητρικη
nikos_xan Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 τα προηγουμενα δεν τα επαιζε κολλουσε υπερβολικα σε σημειο που δεν παιζοταν με 8800gt και μνημες 2gb(266mhz)ειναι δυσκολο ηδη περιμενα ενα χρονο απο περσυ και δεν προχωρησα σε αναβαθμιση οποτε τωρα μαλλον θα το κανω επισης θελω κατι που θα κρατησει 2-3 χρονια για αυτο κοιταω κατι καλο(fx-4300 και gtx560 ή 6850)αλλιως επερνα εναν q6600 πχ και εκανα την δουλεια μου
Millennium Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Εγώ κάτι σε καινούριο θα κοιτούσα,με λίγα παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα