KnightRider1996 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Καλησπερα παιδια . οπως βλεπετε και στον τιτλο το ερωτημα αναφερεται σε ενα προβλημα που μου εβγαλε το Α3 ... Σημερα καθως γεμισα το αυτοκινητο (ολο το ρεζερβουαρ) με το που πηγα να βγω απο το βενζιναδικο το πατησα λιγακι για να βγαλει ροπη να μπω στην κυκλοφορια αλλα τιποτα !! Ο κινητηρας δεν ανεβαζει ουτε κατα διανια πανω απο 3000 σαλ. Αυτο το προβλημα το ειχε παρουσιασει και πριν 3-4 χρονια δεν θυμαμαι ακριβως και οταν το ειχαμε παει στο σερβις μας ειχανε πει αντλια υψηλης πιεσης καυσιμου ... Μας την αλλαξανε και ολα ρολοι !! Αποτι διαβασα σε αλλα φορουμ αντιμετοπισαν κιαλλοι αυτο το προβλημα και μαλιστα οχι μονο 1και 2 φορες !! αλλα 4-5 !! Εχει συμβει κατι παρομιο σε καποιον απο σας ?! αν ναι που ηταν το προβλημα και ποσο κοστησε ?! Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας ! (το πρατητιο που γεμισα ειναι το ιδιο που γεμιζω καθε φορα και το Α3 και το 107 που εχουμε στην οικογενια εδω και κανα δυο τρια χρονια τωρα και δεν εχουμε κανενα θεμα ! ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Πιθανώς οπως το λες να είναι αντλία υψηλής αλλα δεν αποκλείεται βα είναι και πολλαπλασιαστης... Ριχτο σε έναν εγκέφαλο και θα στο βγάλει κατευθείαν τι είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KnightRider1996 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Πιθανώς οπως το λες να είναι αντλία υψηλής αλλα δεν αποκλείεται βα είναι και πολλαπλασιαστης... Ριχτο σε έναν εγκέφαλο και θα στο βγάλει κατευθείαν τι είναι... Αυριο θα το παω στην Καρεντα !! Μου κανει εντυπωση παντως που σε ενα χρονικο διαστιμα 3-4 μολις χρονων μου εβγαλε το ιδιο προβλημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Αν είναι το ιδιο... Μου το έχει κάνει κ εμένα σε άλλο αυτοκίνητο οπως λες. Να φανταστώ ότι όταν φορτώσεις 3000 στροφές + φεύγει κανονικα; Βλέπω να λες ότι δεν ανέβαζε στροφές άρα ίσως δεν είναι τρόμος υψηλής τώρα που το σκέφτομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KnightRider1996 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Αν είναι το ιδιο... Μου το έχει κάνει κ εμένα σε άλλο αυτοκίνητο οπως λες. Να φανταστώ ότι όταν φορτώσεις 3000 στροφές + φεύγει κανονικα; Βλέπω να λες ότι δεν ανέβαζε στροφές άρα ίσως δεν είναι τρόμος υψηλής τώρα που το σκέφτομαι... Δεν παει μια πανω απο 3000... σαν να βρησκει εκει τον κοφτη !! (Σαν να εχει μπει σε Safe Mode το μοτερ !! ) Η αντλια που μας ειχαν αλλαξει στο μοτερ πριν 4 χρονια ... Ειναι ακριβως η ιδια ! ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Αυτο νομιζω ειναι βαλβιδα..., Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KnightRider1996 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Αυτο νομιζω ειναι βαλβιδα..., Οχι και ειμαι σιγουρος γιαυτο !! Το εψαξα καλα !! Αυτο ειναι τρομπα υψηλης πιεσης η αλλιως αντλια ψεκασμου καυσιμων !! http://www.maxxparts.gr/antlia-psekasmou-kausimon-antlia-upsilis-piesis-bosch-0261520239-87662.htmlοριστε και το λινκ !! Αυτο μαλλον χρειαζεται .. πειτε μου τις γνωμες σας εσεις παντως ... Εγω αυριο το παω η στον Παζαροπουλο η στην καρεντα να δουμε με σιγουρια τι εχει θα σας ενημερωσω για περετερο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 ΟΚ.. μπορει να εκανα λαθος... Ακριβω ομως,,, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KnightRider1996 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 ΟΚ.. μπορει να εκανα λαθος... Ακριβω ομως,,, Αστα να πανε φιλε μου !! :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δεν παει μια πανω απο 3000... σαν να βρησκει εκει τον κοφτη !! (Σαν να εχει μπει σε Safe Mode το μοτερ !! ) Η αντλια που μας ειχαν αλλαξει στο μοτερ πριν 4 χρονια ... Ειναι ακριβως η ιδια ! ... Αυτο νομιζω ειναι βαλβιδα..., ναι ειναι αντλία υψηλής που μπαίνει πάνω στο μοτέρ και παίρνει κινηση απο τον εκκεντροφόρο αν θυμαμαι καλα (αυτό το εμβολο με το ελατήριο κολλάει και δε δουλευει η αντλία ωστε να ανεβάσει πίεση στο καύσιμο)... Δυστυχώς ειναι κάτι που εχει πιθανότητες επιδιόρθωσης 1% και υποθέτω οτι και για το Α3 θα ειναι ακριβή (650-700;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Στο λινκ λεει κοντα στα 250 ευρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Στο λινκ λεει κοντα στα 250 ευρω... φθήνη ειναι για τα audi... Στο δικο μου εχει 650 απο ελλαδα.. http://www.etk.cc/bmw/EL/parts/info/%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%BB%CE%AF%CE%B1%20%CF%85%CF%88%CE%B7%CE%BB%CE%AE%CF%82%20%CF%80%CE%AF%CE%B5%CF%83%CE%B7%CF%82/13517562473/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KnightRider1996 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Παιδες μολις γυρισα απο Kareda ... Το απογευμα παω να το παρω !! Τελικα οντως ηταν η αντλια και μαζι με αυτη μου ειπαν πως πρεπει να αλλαξουν και τα μεταλικα σωληνακια που πανε την βενζινη στην τρομπα !! Το μαλλι θα παει γυρο στο 500αρι.. 350 η αντλια 70 τα σωληνακια και 60 θα παρουν για την εργασια !! Τουλαχιστον να το δουμε απο την θετηκη πλευρα θα παρω το αυτοκινητο σημερα ! Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2014 από KnightRider1996 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα