Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Έχω ένα laptop και θέλω να του βάλω μια εξωτερική κεραία wifi ώστε να μπορώ να πιάνω ασύρματα δύκτια καθώς η κάρτα wifi που έχει, ναι μεν λειτουργεί αλλά δεν ανοιχνεύει όλα τα ασύρματα δύκτια που ανιχνεύουν άλλοι υπολογιστές στον ίδιο χώρο. Λεω λοιπον να βαλω μια εξωτερικη κεραια γι' αυτον τον λογο. Αυτες ειναι USB, σωστα; Θα επιρεασει την λειτουργια του pc απο την στιγμη που εχει ενσωματωμενη καρτα wifi; Εχετε να μου προτεινεται καποιο μοντελο που να κανει ουσιαστικη δουλεια;

Και κατι ακομα. Θα μ' ενδιεφερε με την κεραια αυτη να μπορω να δωσω internet και σε αλλα pc περα απο το laptop που θα την συνδεσω. Ειται ασυρματα, ειτε ενσυρματα. Ειναι εφικτο κατι τετοιο;

Δημοσ.

Καλησπερα,

Έχω ένα laptop και θέλω να του βάλω μια εξωτερική κεραία wifi ώστε να μπορώ να πιάνω ασύρματα δύκτια καθώς η κάρτα wifi που έχει, ναι μεν λειτουργεί αλλά δεν ανοιχνεύει όλα τα ασύρματα δύκτια που ανιχνεύουν άλλοι υπολογιστές στον ίδιο χώρο. Λεω λοιπον να βαλω μια εξωτερικη κεραια γι' αυτον τον λογο. Αυτες ειναι USB, σωστα; Θα επιρεασει την λειτουργια του pc απο την στιγμη που εχει ενσωματωμενη καρτα wifi; Εχετε να μου προτεινεται καποιο μοντελο που να κανει ουσιαστικη δουλεια;

Και κατι ακομα. Θα μ' ενδιεφερε με την κεραια αυτη να μπορω να δωσω internet και σε αλλα pc περα απο το laptop που θα την συνδεσω. Ειται ασυρματα, ειτε ενσυρματα. Ειναι εφικτο κατι τετοιο;

την onboard μπορεις να την κλεισεις ή μπορεις διαμεσω αυτης να μοιρασεις ιντερνετ.απλα θελει το προγραμμα το connectify.γινεται και αποτα windows me internet connection sharing/bridge connections.Αλλα εχει λιγο παιδεμα για να γινει συν οτι θα πρεπει να εχεις το λαπτοπ συνεχεια ανοιχτο.εκει ειναι καλυτερα να βαλεις καποιο ρουτερ που να παιζει σαν wireless bridge ή σαν repeater αναλογως τι θες να κανεις.επισης αν χρησιμοποιησεις το λαπτοπ μπορεις να δωσεις και με καλωδιο internet διαμεσω της ethernet του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...