leonidas_fs Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Καλησπερα παιδια, Επειδη η κατασταση με το default ρουτερ που μου εχει δωσει η wind, ειναι το λιγοτερο τραγικη, θα ηθελα να μου προτεινεται καποιο ρουτερακι το οποιο να εχει καλο-δυνατο wifi. Ευχαριστω! Sent from my iPad using Insomnia
leonidas_fs Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μεχρι και 50-60€ τα δινω. Εαν ειναι και λιγο παραπανω, οκ! Sent from my iPad using Insomnia
haris013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Στις 4/8/2014 στις 6:50 ΜΜ, leonidas_fs είπε Μεχρι και 50-60€ τα δινω. Εαν ειναι και λιγο παραπανω, οκ! Sent from my iPad using Insomnia αυτό προτείνω εγώ http://www.skroutz.gr/s/313492/Draytek-Vigor-2700VG.html μετά τα περισσότερα που δουλεύω και ξέρω πάνε αρκετά παραπάνω.
loic Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Καλα ρε παιδια, συγνωμη κι'ολας... πλησιαζουμε στο 2015, και ακομα προτεινετε το Vigor 2700 με το 54αρι WiFi ? Και αφου δεν εχει προβλημα ο ts να δωσει 50-60, ας παρει τουλαχιστον ενα TP-Link TD-W8970 http://www.skroutz.gr/s/2724796/TP-LINK-TD-W8970.html Ή ενα D-Link 2750Β, το οποιο ομως εχει fixed κεραιες που δεν μπορουν να αλλαχτουν... http://www.skroutz.gr/s/2527668/D-Link-DSL-2750B.html
poulinos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 μπορει και το netgear dgn2200.το draytek δεν ειναι ασχημο για τα πραγματα που δινει και οτι κανει 20 ευρω αλλα ναι ειναι g δεν ειναι n αλλα οκ μπορει καποιον ναμην τον ενδιαφερει.απλα με το draytek σιγουρα θα χρειαστει να το ξεκλειδωσει και να περασει το τελευταιο official firmware. κατα τα αλλα σε αυτα τα λεφτα παιζουν Netgear dgn2200 παιζουν αρκετα dlink και παιζουν και τα tp link σαν value for money Με το 8970 και το 8980..αν τωρα θελει να παει στα 100+ και να επενδυσει και ταυτοχρονα σε καποιο vdsl/adsl router εκει παμε αλλου Με μεγαλυτερες κεραιες δεν θα δει καμια αξιολογη διαφορα.απλα εννοειται οτι οτι και ρουτερ να παρει θα ειναι καλυτερο απο το zte το οποιο ανηκει στον πατο καιι επισης δεν θα πρεπε να θεωρειται καν adsl router αλλα κουτακι συσκευασιας.
haris013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 μου διέφυγε το dgn2200 όντως πολύ τίμιο ρούτερ. τα tp-link τα αποφεύγω, είναι φθηνιάρικα,καλύτερο πιστεύω drytek με ένα custom fw παρά κάποιο tp-link. αν θέλει ο OP να καλύψει όλο το budget ας πάει στο netgear
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Στις 4/8/2014 στις 8:37 ΜΜ, haris013 είπε μου διέφυγε το dgn2200 όντως πολύ τίμιο ρούτερ. τα tp-link τα αποφεύγω, είναι φθηνιάρικα,καλύτερο πιστεύω drytek με ένα custom fw παρά κάποιο tp-link. αν θέλει ο OP να καλύψει όλο το budget ας πάει στο netgear σιγουρα και τα draytek και τα netgear οπως και τα dlink τα θεωρω καλυτερα απο τα tp link απλα τα δυο πρωτα ειναι λιγακι ακριβα.ειδικα για κανα πιο xtreme Μοντελο Netgear φευγει πανω απο 100.το 2700 τωρα αμα του αλλαξει καποιος το custom της altec που ειναι και κλειδωμενο αλλα και παλιο με ενα official firmware σιγουρα απογειωνεται σαν μοντελο.καποιο αλλο custom για draytek δεν ξερω.μονο της altec ξερω που ειναι πολυ παλιο.απο εκει και περα εχουν βγει διαφορα official.καποιο αλλο custom να εχει βγει που να ειναι custom απο open source και οχι απο παροχο δεν εχω δει.η tp link ειναι vfm και με ενα καλο support.φτηνη λυση.παντως οτι και να παρεις σιγουρα θα παιξει καλυτερα απο το zte.
leonidas_fs Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια! Σκεφτομαι να καταληξω στο 8970, λογω του οτι ειχα και εχω αρκετες συσκευες TP-Link και κυριολεκτικα παιζουν απροβληματιστα! Τα vigor τα θεωρω αξιοπιστη λυση, αλλα αν ειναι να μπλεξω με update & custom firmware αστο! Εχετε να προτεινετε καποιον αντιπαλο του 8970 στα ιδια χρηματα ; Sent from my iPad using Insomnia
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Στις 4/8/2014 στις 9:18 ΜΜ, leonidas_fs είπε Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια! Σκεφτομαι να καταληξω στο 8970, λογω του οτι ειχα και εχω αρκετες συσκευες TP-Link και κυριολεκτικα παιζουν απροβληματιστα! Τα vigor τα θεωρω αξιοπιστη λυση, αλλα αν ειναι να μπλεξω με update & custom firmware αστο! Εχετε να προτεινετε καποιον αντιπαλο του 8970 στα ιδια χρηματα ; Sent from my iPad using Insomnia ναι το 8980:P ναι για το draytek το 2700 ειναι μεν 20 ευρω αλλα ναι θα χρειαστει να αλλαξεις firmware .δεν ειναι κατι δυσκολο και υπαρχεει και θεμα αλλα ναι πρεπει να γινει.γιατι το firmware που εχει πανω ειναι πολυ παλιο και κλειδωμενο,πετσοκομμενο.συν οτι μια σειρα ειχε θεμα με την αναβαθμιση.και το κακο ειναι οτι ειναι αρκετα παλιο ρουτερ τεχνολογικα αν και εχει πολλα καλουδια πανω.το 8980 και το 8970 το εχουν αγορασει διαφοροι(θα δεις και καποια θεματα για το 8970) και γενικα δεν θα ακουσεις καποιο παραπονο. 1
leonidas_fs Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Update για όσους ενδιαφέρονται. Αγόρασα το TP-Link TD-W8961ND, στα 33ευρώ. Πολύ καλό μέχρι στιγμής και πραγματικά αυτο που λέμε σπίρτο! Για να δούμε περαιτέρω! edit: For the record, αναρωτιέμαι που να ρυθμίσω το Channel Bandwidth. Εχω επιλογές για 20 ΜHz ή 20/40 ΜHz. Διαβασα οτι το 20 ΜΗz είναι καλύτερο απο το 20/40 και προσφέρει δυνατότερο σήμα. Ισχύει;
vasi Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 αυτό δεν έχει !! αστο στο 20/40 διότι έχεις 2*mimo δηλαδή 300mps
poulinos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Στις 18/8/2014 στις 1:08 ΜΜ, leonidas_fs είπε Update για όσους ενδιαφέρονται. Αγόρασα το TP-Link TD-W8961ND, στα 33ευρώ. Πολύ καλό μέχρι στιγμής και πραγματικά αυτο που λέμε σπίρτο! Για να δούμε περαιτέρω! edit: For the record, αναρωτιέμαι που να ρυθμίσω το Channel Bandwidth. Εχω επιλογές για 20 ΜHz ή 20/40 ΜHz. Διαβασα οτι το 20 ΜΗz είναι καλύτερο απο το 20/40 και προσφέρει δυνατότερο σήμα. Ισχύει; α.καντο και firmware update. β.συνηθως το βαζεις στο 20 οταν εχεις παρεμβολες ή διαφορα προβληματα.αν το βαλεις 20 τοτε οσο ξερω σε ριχνει στα 150mbps ενω στο 20/40 παιζεις στα 300.δυνατοτοτερο σημα απο πλευρας εμβελειας δεν νομιζω να πετυχεις οτι επιλογη και να βαλεις.με 20/40 πιο καλες ταχυτητες αμα μεταφερεις ασυρματα αρχεια ναι θα εχεις.αν εχεις θεματα χαμηλου σηματος με αποσυνδεσεις στο wifi ή σκαμπανεβασματα στην ταχυτητα απο 300mbps σε λιγοτερα λογω αποστασης/εμποδιων εκει ισως να παιξει πιο stable με 20.το δοκιμαζεις και βλεπεις στην πραξη.αν δεν μεταφερεις αρχεια ασυρματα τοτε ειτε n150 παιξεις ειτε n300 δεν θα υπαρχει διαφορα.
leonidas_fs Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Firmware εχει το τελευταίο, έκδοση 3.0 Μέχρι στιγμής πάντος το routeraki είναι πολύ καλό και παίζει μια χαρα. Δεν είχα καμία αποσύνδεση και στριμάρει πολυ καλα τα βιντεο του youtube σε οποιδήποτε μέρος του σπιτιού και να είμαι. Για τα 33 ευρώ που έδωσα, είμαι πολύ ικανοποιημένος! 2
poulinos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Στις 20/8/2014 στις 9:40 ΜΜ, leonidas_fs είπε Firmware εχει το τελευταίο, έκδοση 3.0 Μέχρι στιγμής πάντος το routeraki είναι πολύ καλό και παίζει μια χαρα. Δεν είχα καμία αποσύνδεση και στριμάρει πολυ καλα τα βιντεο του youtube σε οποιδήποτε μέρος του σπιτιού και να είμαι. Για τα 33 ευρώ που έδωσα, είμαι πολύ ικανοποιημένος! value for money με την καλη εννοια.εχουν και καλο after sales και γενικα υποστηριξη με mails κτλ.κατα τα αλλα αραια και που κοιτα για κανα firmware γιατι ολο και κατι μπορει να βγει.και για τα λεφτα που το πηρες δεν το συζητω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα