Προς το περιεχόμενο

Διαθέσιμο το Update 1 για όσους έχουν Windows Phone 8.1 Preview for Developers

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εδω με 820 βλέπω τα ίδια θέματα όπως ο ilektrolo και δεν καταλαβαίνω γιατι ρε alexandre82 του επιτίθεσαι...απλα την αλήθεια λέει...μα είναι δυνατόν να μου προτινει στο site του insomnia να περάσω την android εφαρμογή μωρε;;Επίσης τι παθαίνει και πολλές φορες δεν ανταποκρίνεται στο scrolling;;Τεσπα...μακαρι να βγει σύντομα νέο update...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πσσσ! :PΜακραν καλυτερη υλοποιηση απο τις φακελοεφαρμογες των ms και samsung.Ευχαριστω!

Η υλοποίηση είναι της Microsoft.

Η παλιότερη είναι της Νοκια, και η οποια περιοριζόταν ότι σαν απλή εφαρμογή δεν μπορούσε να αλλάξει την home screen. Η καινούργια επειδή είναι της Microsoft είναι ενσωματωμένη στο λειτουργικό.

• Like 1

(8018830f) αυτο μ βγαζει οταν κανει εκγατασταση, εκανα και reset αλλα τπτ! Μονο restore να μην χρειαστεί γιατι βαριεμαι να το στήνω ξανα το κινητό.

Έχω 8.1 με developer μιας και έχω το 925, άντε να έρθει η επίσημη έκδοση.

Στο 8s δεν έχω χώρο για την αναβάθμιση... Θέλει λέει 500και Mb και ενώ έσβησα τα πάντα συνέχιζε να έχει μόνο 289mb ελεύθερα.. Τι να πω...

με 6 ευρω βαζεις 16gb sd και εισαι κομπλε. πλεον κ οι εφαρμογες τρεχουν εκει.

It is probably a temporary problem. To try again go to settings > phone update. (0x80188308)

Έχω ativ s με το πιο πάνω θέμα

Κάτι λέει κάποιος για την γλώσσα θα το δοκιμάσω.

http://answers.microsoft.com/en-us/winphone/forum/wpdp-wpupdate/0x80188308-error-on-81-dp-update-1-install/ccfe96a7-4a60-4bbc-b211-7450b134b41b

Έκανα το update στο 925 και πέρα από τους φακελους δεν βλέπω καμια άλλη αλλαγή οπτικά. Για ταχύτητες και μπαταρία θα βγάλω συμπεράσματα σε μερικές μέρες άλλα προς το παρών όλα ειναι ιδια. Κάτι αλλο άσχετο ομως ειναι ότι η εφαρμογή του facebook έχει αλλαγές και ειναι αισθητά ποιο γρήγορη

Μπα... Τζίφος ... Το ίδιο λάθος ...

It is probably a temporary problem. To try again go to settings > phone update. (0x80188308)

Έχω ativ s με το πιο πάνω θέμα

Κάτι λέει κάποιος για την γλώσσα θα το δοκιμάσω.

http://answers.microsoft.com/en-us/winphone/forum/wpdp-wpupdate/0x80188308-error-on-81-dp-update-1-install/ccfe96a7-4a60-4bbc-b211-7450b134b41b

Έκανα το update στο 925 και πέρα από τους φακελους δεν βλέπω καμια άλλη αλλαγή οπτικά. Για ταχύτητες και μπαταρία θα βγάλω συμπεράσματα σε μερικές μέρες άλλα προς το παρών όλα ειναι ιδια. Κάτι αλλο άσχετο ομως ειναι ότι η εφαρμογή του facebook έχει αλλαγές και ειναι αισθητά ποιο γρήγορη

Δεν είναι όλα ίδια. Υπάρχουν μερικές αλλαγές που θα τις ανακαλύψεις σιγά-σιγά. Όπως η "γωνιά εφαρμογών" όπως λέμε "παιδική γωνιά" ή ο χρόνος αναβολής (snooze) στο ξυπνητήρι ή η μαζική προώθηση sms (καλο!)...

Μικρές αλλαγές οι περισσότερες αλλά υποθέτω πως έχει γίνει δουλειά εσωτερικά.

Μια χαρά εγκαταστάθηκε και λειτουργεί το 8.1 update στο Lumia820 μου, και δεν έχω καν το firmware για τα 8.1 .

Θα ξαφνιάσω ορισμένους, αλλά όλα τα λεφτά η προσθήκη της Γωνιάς εφαρμογών !

Είναι κάτι που το ήθελα.

Οι φάκελοι λειτουργούν ομαλά και σωστά με ένα συμπαθές εφεδάκι, ενώ δεν παρατηρησα κανένα πρόβλημα και στο άνοιγμα των εφαρμογών τους.

Και το update 1 δε βρισκεται ακόμα στην τελική του έκδοση, άρα παραπάνω από καλά όσον αφορά την απόκριση του λειτουργικού σε ταχύτητα-ομαλότητα για μένα ...

Έχω την εντύπωση πως το 925 μου ζεσταίνεται υπερβολικα. Επίσης καμια φορά κρασαρει ο IE και δεν βλέπω καμια αισθητή αλλαγή στη ταχύτητα, γενικά τίποτα το ουσιώδες και χρήσιμο στο καινούργιο update για μένα τουλάχιστον.

ωραίες οι αλλαγές... Είδα μια βελτίωση στην ταχύτητα στο 520 μου γιατί η DP το έκανε να λαγκάρει λίγο... Επίσης έχω για αισθητή βελτίωση στην μπαταρία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...