spartan29gr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Ετοιμαζουν στανταρ το επομενο resident evil(που ευχομαι να ειναι ενα κανονικο remake του 2)και αν υπολογισουμε τους 25 τιτλους που εχει στα σκαρια η καπκομ για να ανακοινωσει για το 2015 http://www.capcom-unity.com/capcom_games_discussion/go/thread/view/7341/30320545/capcom-have-25-titles-slated-for-2015-across-all-platforms?pg=last#540770707 μπορει να υπαρχει μεσα και η συγκεκριμενη μου επιθυμια.
Bourdoulas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 /buzzkill mode on Πόσο τελματωμένο παίζει να είναι όμως το horror genre για να ενθουσιαζόμαστε με remake... Δεν παύει να είναι παιχνίδι σταθμός, αλλά και πάλι, κάτι λέει όλο αυτό. /buzzkill mode off Μπα περισσότερο νοσταλγία είναι παρά δείγμα ότι το horror genre πάει κατά διαόλου.
vag.patrick Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Digital only και λογικα στην τιμη των προηγουμενων 19,99 δηλαδη. hollow Με βαση αυτα που βλεπουμε δε νομιζω να παιξει στο 20ρικο.. αλλα μακαρι ..οπως και να χει θα το τιμησω και εγω φυσικα.
Vole Maulder Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μπα περισσότερο νοσταλγία είναι παρά δείγμα ότι το horror genre πάει κατά διαόλου. Ναι, παίζει κι αυτό σίγουρα.
hollow_83 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Στα χερια μας λεει ειναι η Capcom το αν η σειρα θα γυρισει στην παλια συνταγη. http://bloody-disgusting.com/news/3306767/capcom-putting-future-resident-evil-hands/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter&utm_campaign=capcom-putting-future-resident-evil-hands Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι γιατι χρησιμοποιουν ολοι σαν κριτηριο τις πωλησεις που εκανε το RE1 στο gamecube, μια κονσολα με τις χειροτερες πωλησεις της γεννιας της, οταν το RE4 μετα απο αυτο παλι πηγε απατο στην πλατφορμα (ή μαλλον πουλησε καλα σε σχεση με τις πωλησεις της κονσολας) αλλα αργοτερα ειδε 5 releases και οι πωλησεις του απογειωθηκαν. Ας παραδεχτουν οτι επελεξαν να βασιστουν στην πετυχημενη συνταγη αλλων shooters των επομενων γεννεων. 1
HadesGR Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Πάντως όταν κυκλοφόρησε το remake σε gamecube και το RE4 στην καλύτερη του εκδοχή για τις πλατφόρμες εκείνης της γενιάς, είχα χεστεί από την χαρά μου και να μου για τις πωλήσεις του GC. 2
hollow_83 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δε το λεω για να μειωσω την κονσολα, το αναφερω γιατι η Capcom θεωρει (υπαρχει απαντηση επισημη) οτι το RE στην παλια του μορφη δε θα εχει απηχηση επειδη η εκδοση που βγηκε τοτε δεν πουλησε ενω τα νεα RE πουλανε με το κιλο. Και λεω οτι το ενα βγηκε σε μια πλατφορμα με ελαχιστες πωλησεις ενω τα αλλα εχουν βγει μεχρι και σε κινητα. 1
p07apo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Στα χερια μας λεει ειναι η Capcom το αν η σειρα θα γυρισει στην παλια συνταγη. http://bloody-disgusting.com/news/3306767/capcom-putting-future-resident-evil-hands/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter&utm_campaign=capcom-putting-future-resident-evil-hands Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι γιατι χρησιμοποιουν ολοι σαν κριτηριο τις πωλησεις που εκανε το RE1 στο gamecube, μια κονσολα με τις χειροτερες πωλησεις της γεννιας της, οταν το RE4 μετα απο αυτο παλι πηγε απατο στην πλατφορμα (ή μαλλον πουλησε καλα σε σχεση με τις πωλησεις της κονσολας) αλλα αργοτερα ειδε 5 releases και οι πωλησεις του απογειωθηκαν. Ας παραδεχτουν οτι επελεξαν να βασιστουν στην πετυχημενη συνταγη αλλων shooters των επομενων γεννεων. Ότι και να λέμε εμείς εκείνο που μετράει για την capcom και την κάθε capcom είναι οι πωλήσεις. Από τη στιγμή που τα ποιο νέα resident evil κάνουν τα νούμερα που θέλουν χέστηκαν για τα παλιά καλά survival horror σκηνικά, την ίδια συνταγή θα ακολουθούν ελαφρώς παραλλαγμένη μέχρι να δουν ότι ο κόσμος κουράστηκε, και όταν λέω κουράστηκε εννοώ να φανεί στα νούμερα, μετά πάλι θα βρουν την αντίστοιχη ευκολότερη λύση/μόδα της εποχής και θα πιαστούν απ' αυτή, και πάει λέγοντας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα