spyrossss Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Τυχαία είδα στο site του πλαίσιου θήκες για κινητά σε τιμές ξεφτίλα μόνο 0,99 ευρώ http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/thikes.htm?Manufacturer=Sentio 3
stamatinho Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Για Note που εψαξα δε βρηκα καμια τιμη τετοια.Μαλλον ειναι για κινητα απο 3.5 ιντσες και κατω.
paylidis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Αν και για το iPhone 5 είμαι ακριβότερες έχετε κατα νου ότι ορισμένες δεν μπαίνουν... Μου έχει τύχει με δυο θήκες για το 5αρι που δεν έμπαιναν με τίποτα (όλη η παρτίδα) και τις επέστρεψα αλλα έπρεπε να πάρω κάτι οπότε φορτωθηκα χαρτιά φωτότυπικού :@
nikos1982 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 οτι σαβουρα εχει να ξεστοκαρη το βασει προσφορα. 2
giorginho Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Για Note που εψαξα δε βρηκα καμια τιμη τετοια.Μαλλον ειναι για κινητα απο 3.5 ιντσες και κατω. Eχουν και για μεγαλα (http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/thikes/Sentio-Thikh-gia-Nokia-Lumia-1520-transparent-ANC2021-PLCO.htm) αλλά σε καμια περιπτωση δεν καλυπτουν καποιο σεβαστο ποσοστο της γκαμας των κινητων... πχ στα nokia εχει ουσιαστικα μονο για το 1520 απο τα κινητα της τελευταιας 2ετιας.... το ιδιο και στα LG που εχουν μονο για N4 & Optimus G, ενω στα samsung οπως παρατηρησες δεν υπαρχει "τιποτα"....
Prof_Chaos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 κάπως έτσι αλλά πήρε και το μάτι μου για το Xperia Z στο 1 ευρώ. Για το Xperia T δεν είχε τίποτα σε προσφορά που έψαξα.
yilarakos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Ευχαριστω spyrossss, εχει και ζελατινες Sentio με 0,99 για Optimus G, οτι πρεπει για μενα που βαριεμαι το ebay. 1
HitmanGr4 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 οτι σαβουρα εχει να ξεστοκαρη το βασει προσφορα. είναι σαβουρες γιατι δεν βρηκες κατι για το κινητο σου ε? με 2 ευρω πηρα ζελατινα κ θηκη ευχαριστω τον TS
Elysian Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Παιδια παραγγελια τα κανεις η πας απο το μαγαζι ?ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα