Alithinos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Έχω ανοιχτό το HWmonitor κάνα δύωρο... Και τι αντικρύζω ? Max θερμοκρασία Cpu 162c!!!! Btw,έχω κάνει ρύθμιση στο BIOS όταν η θερμοκρασία CPU φτάνει τα 60c,να βγάζει προειδοποιητικό μήνυμα. Ενοείται πως δεν μου εμφανίστηκε τίποτα τέτοιο...
giorgosathens Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Το HWmonitor δεν φημίζεται για την εγκυρότητά του. Πάντως αν είναι αλήθεια πρέπει να έχεις κάνει ρεκόρ. 1
Xristaras12 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 τι ρεκορ ρε σεις,πανω απο τους 90°C θα εσβηνε το συστημα Κατεβασε το HWinfo και δες απο εκει τις θερμοκρασιες σου. Εναλλακτικα 100% σωστα θα δουλευει το AMD Overdrive αλλα εκει θα βλεπεις ποσο απέχεις μεχρι την μεγαλυτερη θερμοκρασια που ειναι κατασκευασμενος ο επεξεργαστης,κοινως το οριο του. 1
SPANK Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Εντάξει προφανώς ειναι καποιο bug η ασυμβατότητα της motherboard και του hwmonitor ισως με καποιο bios update να έφτιαχνε , σε κάθε περίπτωση το bios ειναι το ασφαλέστερο σημείο να κοιτάς 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα