Προς το περιεχόμενο

Yπότιτλοι σε τηλεόραση Thomson

Hitmanchris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 χρόνο αργότερα...

καλησπερα παιδια.εγω εχω ΤΗΟΜSON και εμενα δεν βλεπει τα αρχεια srt μεσα στο φακελο.

οταν ομως παίζω το mp4 βιντεο και παταω υποτιτλους μου τους βγαζει στα ρωσικα!!!

ολα ειναι βεβαια στα ελληνικα προγραμματισμενα αλλα τιποτα.

ξερει κανεις τι να κανω??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 μήνες μετά...

Καλησπέρα σας! Είχα και εγω το ιδιο προβλημα. Απλα μετετρεψα το αρχειο των υποτιτλων απο srt σε Vob/Sub (sub/idx) αφου πρωτα

κατεβασα το προγραμμα subtitle edit και μου επαιξαν κανονικα

Καλησπέρα σας! Είχα και εγω το ιδιο προβλημα. Απλα μετετρεψα το αρχειο των υποτιτλων απο srt σε Vob/Sub (sub/idx) αφου πρωτα

κατεβασα το προγραμμα subtitle edit και μου επαιξαν κανονικα

Κατεβασα το προγραμμα .. πες μου λιγο σε τι ακριβως τους αποθηκευεις..

Κατεβασα το προγραμμα .. πες μου λιγο σε τι ακριβως τους αποθηκευεις..

Aφου κανω open το srt file, μετά παω και το κανω export σε αρχειο Vob/Sub (sub/idx). To προγραμμα στο αποθηκευει απευθειας στον ιδιο

φακελο που ειχες και τον srt υποτιτλο.

παιδιά χίλια ευχαριστώ!έκανα οσα είπατε μετετρεψα το αρχειο των υποτιτλων απο srt σε Vob/Sub (sub/idx) αφου πρωτα

κατεβασα το προγραμμα subtitle edit και το προβλημα μου λυθηκε!!!

Όταν αγόρασα την tv είχα πάρει την αντιπροσωπεία και τους είχα ρωτήσει γιατί δεν παίζει υπότιτλους,

Η απάντησή τους ήταν ότι δεν παίζει ξεχωριστό αρχείο υποτίτλων και θα έπρεπε να τους ενσωματώσω στην ταινία.

Είχα όμως έναν εξωτερικό αποκωδικοποιητή / media player κι έτσι αποφάσισα να μην ασχοληθώ και να παίζω τις ταινίες από αυτόν.

Εχθες κατάλαβα ότι η ποιότητα εικόνας από την τηλεόραση είναι κλάσεις ανώτερη οπότε ξανακοίταξα να δω τι μπορώ να κάνω με τους υπότιτλους.

Βρήκα αυτό το νήμα και τώρα είμαι έτοιμος να κάνω δοκιμές σε διάφορα φορματ (avi, mp4, mkv).

Ελπίζω να δουλεύουν σε όλα.

Εμένα εξακολουθούν και δεν παίζουν σε ένα avi που δοκίμασα.

Τα έκανα export απο το subtitle edit ως vob/sub. Είναι με το ίδιο όνομα.

Έβγαλα και το .srt από το φάκελο για να μην μπερδεύεται και δεν.

Στο φακελο τώρα υπάρχει το movie.sub, movie.idx και το movie.avi.

Ποιο λογισμικό δείχνει η tv σας?

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα παιδια, εχω κ εγω μια THOMSON TV υποστιριζει DLNA και προσπαθω εδω κ μια εβδομα να παιξω ταινια μ υποτιτλους μεσα DLNA, Εχω δοκιμασει τα παντα, δοκιμασα το Mezzmo dlna server, που υποτιιθετε οτι κουβαλαει τους υποτιτλους μαζι του οταν τις στελνεις σε αλλες συσκευες (στην TV σιγκεκριμενα) δεν δουλεψε. Δοκιμασα το MKVtoolnix που υποτιθετε κανεις import ταινια και υποτιτλους και σου βγαζει ενα αρχειο οπου ειναι και τα 2 μεσα, δν δουλεψε. Δεν το σηζητω για να βαλω την ταινια στ ιδιο φακελο με τους υποτιτλους με το ιδιο ονομα  και ολα τα format υποτιτλων κτλ, εδω κ μια βδομαδα αυτα δοκιμαζω, δεν βλαιπει υποτιτλους για κανενα λογο. Το θεμα μου ειναι οτι η τηλεωραση ειναι 4Κ και το pc m δεν μπορει να παιξει 4k οποτε πρεπει να χρησημοποιεισω την TV ως player, αλλιως απλα με ενα hdmi θα λυνοταν το προβλημα μ, φανταζομαι αμα  ενσωματωσω κανονικα τους υποτιτλους θα δουλεψει, αλλα δν γινετε καθε φορα που θα θελω να δω ταινια να κανω αυτο το πραγμα, χρειαζονται παρα πλσ ωρες σε τοσο μεγαλο ογκο αρχειων π εχουν τα 4Κ μηλαμε για 45 gb ταινια, θα μ παρει μια μερα! Ξαναδοκιμασα κ τωρα που ειδα οτι καποιος ειπε οτι δουλεψε με .sub και .idx αλλα τπτ.Στο τελος επισυναπτω 2 φωτογραφιες που δειχνουν οτι αναγνωριζει το κοματι ηχου (οπως στο vlc πχ αν εχει η ταινια 2 διαθεσημες γλωσσες ηχου αλλα αν πατησω το κουμπι subtitles μου βγαζει αυτο το μνμ δεν υπαρχουν διαθεσιμες επιλογες, Αν καποιος εχει αντιμετοπισει καποιο αντοιχτοιχο θεμα παρακαλω ας βοηθισει, ειναι τραγικο ν μν γιετε να streamαρω μεσω dlna μια ταινια με υποτιτλους!!! ευχαριστω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημερα.προσπαθω κι εγω να παιξω αρχειο ταινιας με εξωτερικους υποτιτλους μεσω DLNA SERVER και πιο συγκεκριμενα κατέβασα το ISEDORA MEDIA SERVER.Υποτίθεται οτι υποστηρίζει υποτιτλους αλλα οταν παω να παιξω στην τβ μου οποιοδηποτε αρχειο ειτε avi ειτε mp4 ειτε mkv μεσω του ISEDORA σε ολα τα αρχεια ενω τα βλεπει κανονικα στην αναπαραγωγη βγαζει μηνυμα "το αρχειο δεν υποστηριζεται".Μπορει κανεις να βοηθησει???Εννοειται στις ρυθμισεις του σερβερ εχω βαλει να παιζει ολους τους τυπους βιντεο.γιατι συμβαινει αυτο??

μολις ειδα οτι παιζει μονο τα αρχεια με καταληξη .mpg

Επεξ/σία από tinakrl

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...