Hitmanchris Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) παιδες καλησπερα...εχω αγορασει την τηλεοραση ΤHOMSON 40FW3323 πριν λιγες ημερες και δεν μου εμφανιζει υποτιτλους ! εχει κανεις καμια thomson ? εχετε να προτεινετε κατι που μπορω να κανω ? δεν διαβαζει ουτε αγγλικους,ουτε με διαφορετικη κωδικοποιηση,ουτε αν γινει μετατροπη σε mkv γιατι τα περισσοτερα αρχεια μου ειναι mp4....η ενεργοποιηση υποτιτλων μεσω του μενου ειναι οκ,,,, Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2014 από Hitmanchris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δεν διαβάζει ούτε τους αγγλικούς; Η κλασσική ερώτηση: ο υπότιτλος έχει ακριβώς το ίδιο όνομα με το αρχείο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 MENU ---> OPTIONS ---> SUBTITLE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Λέει ότι το' χει κάνει ήδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hitmanchris Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 "δεν διαβαζει ουτε αγγλικους" "η ενεργοποιηση υποτιτλων μεσω του μενου ειναι οκ" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrykolakas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μήπως να μετατρέψεις τους υπότιτλους σε διάφορα format; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hitmanchris Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 με save as και αλλαγη του encoding? το εχω κανει και με τα 4 τα διαφορετικα,αλλα παλι τιποτα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrykolakas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Όχι αλλαγή encoding. Αλλαγή format (π.χ. με το SubResync). Δοκίμασε με srt, sub κτλ. Δε δίνω και πολλές πιθανότητες αλλά ποτέ δεν ξέρεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hitmanchris Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 κοιτα μολις παω να μπω στον φακελο subs που ειναι μεσα οι υποτιτλοι λεει " τα αρχεια δεν υποστηριζονται απο την τηλεοραση" WTF δηλαδη ,και τι υποστηριζεται για μια τηλεοραση 300Ε ??? ελεος δεν τα δειχνει καν σαν αρχεια δηλαδη,διπλα απο τα mp4..... επισης δεν μπορω να βρω τα υποστηριζομενα αρχεια του μοντελου πουθενα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrykolakas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Ε, δοκίμασε να τα αλλάξεις format, ντε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hitmanchris Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 τιποτα....με κανεναν απο τους δυνατους τυπους format.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrykolakas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Το μόνο που πάει το μυαλό μου είναι μήπως τα αρχεία των υπότιτλων έχουν περίεργο όνομα (π.χ. "περίεργους" χαρακτήρες á, ñ κτλ.) Ξέρω ότι αυτό δημιουργεί στάνταρ πρόβλημα σε κάποια προγράμματα στο pc. Μήπως να μετονομάσεις ταινία και υπότιτλους σε "123.avi" και "123.srt" π.χ. και να ξαναδοκιμάσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Οι υπότιτλοι είναι σε μορφή srt ή sub; Τους πρώτους (λογικά) πρέπει να τους αναγνωρίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hitmanchris Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 srt ειναι εννοειται,κατεβασμενοι απο bsplayer,για ταινιες και σειρες....αλλα δεν τους αναγνωριζει,...μεγαλη ξενερα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Για δοκίμασε να κατεβάσεις απ' τα γνωστά site. Για σειρές, πολύ καλό είναι το addic7ed. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα