Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλος μου ήθελε να κάνει αυτό που λες αλλά που μίλησε με έναν ασφαλιστή τον είπε άμα πάθει κάποια βλάβη κ φορτώσει η οδική, θα το πάει εκεί που είναι δηλωμένο. Δλδ επαρχεία. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι σε αυτό το θέμα ή δεν έχεις πρόβλημα με αυτό.

οχι δεν εχει αλλαξει.. Το θεμα ειναι οτι μου εχει πει ασφαλιστης οτι αν σε ασφαλισουν με λογαριασμο της δεη εισαι παρανομος και θα βρεις τον μπελα σου και τετοια.. Αλλα βαση λογικης τι σχεση εχω εγω αν η ασφαλεια σε ασφαλιζει με αυτο το δικαιολογητικο..?!
Δημοσ.

παιδια και την δικη σας γνωμη.. υπαρχει προβλημα αν το ασφαλιστρο δεν ειναι το κανονικο αλλα φωτοτυπια???

ποτε μπορεις να ασφαλισεις το αυτοκινητο σου στην επαρχια για να κερδισεις την εκπτωση? ρωταω γιατι καποιοι ασφαλιστες ισχυριζονται οτι μπορεις με ενα λογαριασμο της δεη αν εχεις συγγενικο προσωπο(ιδιο επιθετο) και αλλοι οτι θελει εκκαθαριστικο ή χαρτι απο το δημο και οτι δεν γινεται με το λογαριασμο της δεη(ειναι παρανομο) εσεις τι γνωριζετε? τι ισχυει απο τα δυο?

τα ασφαλιστηρια πλεον ειναι ενα απλο χαρτι, δε κολλιούνται στο τζαμι...

επισης, για να το ασφαλισεις επαρχία πρέπει η αδεια σου να εχει διευθυνση επαρχίας... Αυτο που ειπωθηκε με την οδική ειναι σχετικό, αν το εχεις ασφαλισμένο στην κοζάνη και εχεις μείνει στην λαρισα καθοδον για αθηνα δε θα σε πάνε οντως στην Αθήνα αλλα στην κοζανη, αν ομως μεινεις στην κηφισίας δε θα σε πανε στην κοζανη αν δε το ζητήσεις - τους λες απλα πηγαινε το στο ταδε συνεργειο...

Δημοσ.

τα ασφαλιστηρια πλεον ειναι ενα απλο χαρτι, δε κολλιούνται στο τζαμι...

δεν ειπα για κανενα τζαμι.. ειπα αν ειναι νομιμο να κυκλοφορεις με φωτοτυπια του ασφαλιστηριο αντι του γνησιου.

Δημοσ.

δεν ειπα για κανενα τζαμι.. ειπα αν ειναι νομιμο να κυκλοφορεις με φωτοτυπια του ασφαλιστηριο αντι του γνησιου.

Όχι, δεν θα έχεις πρόβλημα. Κ το δικό μου ασφαλιστήριο φωτοτυπία είναι. Κ για το λογαριασμό της ΔΕΗ που λες δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Θυμάμαι στην intersalonika που είχα κάνει μια φορά 3μηνη λογαριασμό της ΔΕΗ είχα δώσει.

Δημοσ.

Όχι, δεν θα έχεις πρόβλημα. Κ το δικό μου ασφαλιστήριο φωτοτυπία είναι. Κ για το λογαριασμό της ΔΕΗ που λες δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Θυμάμαι στην intersalonika που είχα κάνει μια φορά 3μηνη λογαριασμό της ΔΕΗ είχα δώσει.

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ με καλυψε η απαντηση σου..
  • Like 1
Δημοσ.

Γιάννη απο αυτό το μήνα σταματανε και τα αυτοκόλλητα σταδιακά απο οτι μου ειπε ένας ασφαλιστης 

Δημοσ.

Γιάννη απο αυτό το μήνα σταματανε και τα αυτοκόλλητα σταδιακά απο οτι μου ειπε ένας ασφαλιστης

δεν ειναι υποχρεωτικο να εχεις την ασφαλεια στο τζαμι. Τουλαχιστον εγω τα 3 τελευταια χρονια δεν την κολλαω στο τζαμι.
Δημοσ.

Τα τελευταία 10 χρόνια που έχω δίπλωμα δεν ήταν υποχρεωτικό αυτό. Όποιος ήθελε το είχε για ευκολία.

Δημοσ.

Έχουμε εδώ και κάμποσα χρόνια οικογενειακώς interamerican και είμαστε ευχαριστημένοι. Όποτε χρειάστηκε δεν είχαμε θέμα. Σίγουρα βρίσκεις και φτηνότερες πάντως. Επίσης να πω ότι έχουμε δικό μας άνθρωπο εκεί οπότε ίσως να μετράει και αυτό που έχουμε καλή και γρήγορη εξυπηρέτηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...