Lucifer Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Ψάχνω να ασφαλίσω την νέα μου ασημένια βολίδα και επειδή πάνω-κάτω όλα λίγο πάνω από το 300άρι μου βγαίνουν, σκέφτηκα να ρωτήσω εδώ την άποψή σας, μιας και αφού οι τιμές είναι μία ή άλλη, τουλάχιστον να το πάω βάσει αξιοπιστίας. Για πείτε λοιπόν, που προτείνετε να το ασφαλίσω;
orion1986 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 μια ματια στο insurancemarket.gr πιστευω θα βοηθουσε
Lucifer Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Ευχαριστώ για τη συμβουλή αρχικά, το είδα πριν λίγο και αυτό. Το θέμα δεν είναι τα χρήματα, μιας και όπως είπα πάνω-κάτω γι' αυτά που θέλω, στα ίδια βγαίνουν. Αυτό που δεν ξέρω είναι ποιες εταιρείες θεωρούνται αξιόπιστες ή όχι, γι' αυτό θέλω την εμπειρία των users.
paylidis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Axa, Aig ή εθνική... Μακράν οι καλυτερες... Εγω τα τελευταία δέκα χρόνια εμπιστεύομαι την πρώτη. 1
Lucifer Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Η ΑΧΑ είναι σημαντικά ακριβότερη απ' όσες έχω δει, δε την έχω στις επιλογές. Τις άλλες 2 δε τις έχω τσεκάρει ακόμα όμως.
Chris_saxo vts Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Anytime? Είμαι 2 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα. 1
NickTG Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μινεττα που αναφέρθηκε παραπάνω είχαμε εμείς σε 4 αυτοκίνητα και ένας φίλος μου στο TypeR του. Όσες φορές χρειάστηκε δεν είχαμε κανένα παράπονο. 1
paylidis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Η ΑΧΑ είναι σημαντικά ακριβότερη απ' όσες έχω δει, δε την έχω στις επιλογές. Τις άλλες 2 δε τις έχω τσεκάρει ακόμα όμως. Για 20-30€ το εξάμηνο δεν την αλλάζω. Έχει πολλα θετικά έναντι των κάπως φθηνοτερων με κύριο ότι σου καλύπτει κακοβουλες ενέργειες (πχ σπάει κάποιος όλα τα αυτοκίνητα της γειτονιάς) 1
Lucifer Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Χμ, πρέπει να δω λίγο αναλυτικότερα τις παροχές. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά ε, και η μινέττα καλή περίπτωση φαίνεται. Anytime ήταν η αρχική που 'χα στο νου μου, θα την έχω και αυτή στα υπ' όψιν.
NickTG Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δες και για κάλυψη αερόσακων. Στην τελευταία που είχα ήταν τσάμπα στην ουσία και κάλυπτε 1200Ε.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Χμ, πρέπει να δω λίγο αναλυτικότερα τις παροχές. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά ε, και η μινέττα καλή περίπτωση φαίνεται. Anytime ήταν η αρχική που 'χα στο νου μου, θα την έχω και αυτή στα υπ' όψιν. Anytime αλλά με τις επιπλέον παροχές και όχι τη βασική για να είσαι απλά νόμιμος. Μου βγαίνει για 1400cc κάπου στα 240 το εξάμηνο (με ποσό ασφάλισης για ολική κλοπή/καταστροφή -> 8000ευρώ). Και η interamerican όταν τη χρειάστηκα στην Εθνική ήρθε και με φόρτωσε σε ελάχιστα λεπτά...
madsc Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 AIG, Interamerican, Εθνική είναι αυτές που γνωρίζω πως πληρώνουν σχεδόν στο ακέραιο σε περίπτωση ζημιάς. Σε ενδιαφέρει να υπάρχει και νομική προστασία στο πακέτο που θα πάρεις. Δεν το δίνουν όλες στο βασικό πλέον. Κάλυψη από ανασφάλιστο προσωπικά το θεωρώ must τέτοιες εποχές. Για extra παροχές, οδικές κτλ κρίνε ανάλογα με τις ανάγκες σου. /sc
gia_nnis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 παιδια και την δικη σας γνωμη.. υπαρχει προβλημα αν το ασφαλιστρο δεν ειναι το κανονικο αλλα φωτοτυπια??? ποτε μπορεις να ασφαλισεις το αυτοκινητο σου στην επαρχια για να κερδισεις την εκπτωση? ρωταω γιατι καποιοι ασφαλιστες ισχυριζονται οτι μπορεις με ενα λογαριασμο της δεη αν εχεις συγγενικο προσωπο(ιδιο επιθετο) και αλλοι οτι θελει εκκαθαριστικο ή χαρτι απο το δημο και οτι δεν γινεται με το λογαριασμο της δεη(ειναι παρανομο) εσεις τι γνωριζετε? τι ισχυει απο τα δυο?
Chris_saxo vts Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα άμα το ασφαλιστήριο είναι φωτοτυπία. Πρέπει να άλλαξε κ ο νόμος κ δεν θα κολλάμε εκείνο το χαρτί στο τζάμι. Για το άλλο που λες. Φίλος μου ήθελε να κάνει αυτό που λες αλλά που μίλησε με έναν ασφαλιστή τον είπε άμα πάθει κάποια βλάβη κ φορτώσει η οδική, θα το πάει εκεί που είναι δηλωμένο. Δλδ επαρχεία. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι σε αυτό το θέμα ή δεν έχεις πρόβλημα με αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα