Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mε έχετε σχεδόν πείσει για το G2 , το μόνο που μ προβληματίζει κατά πόσο μπορεί να αντέξει το κουμπί στο πίσω μέρος όταν αφήνει το κινητό από εδώ και από εκεί και τις περισσότερες φορές όχι και με τον καλύτερο τρόπο .

βάλε μια θήκη και είσαι κομπλέ... Μην μου πεις ότι δεν θα βάλεις θήκη.. Γιατί με την πρώτη πτώση θα κλαις... Όσο για την χρήση του κουμπιού μην σε απασχολεί. Δεν το έχω πατήσει πότε.. Έχει το knock on που είναι super
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

βάλε μια θήκη και είσαι κομπλέ... Μην μου πεις ότι δεν θα βάλεις θήκη.. Γιατί με την πρώτη πτώση θα κλαις... Όσο για την χρήση του κουμπιού μην σε απασχολεί. Δεν το έχω πατήσει πότε.. Έχει το knock on που είναι super

Επειδή είμαι λίγο άσχετος μία έκδοση έχει βγει στο G2 .. ? το GPS είναι κομπλέ γιατί διαβάζω ότι τα "χάνει" σε κάποιες συσκευές 

Δημοσ.

εχω το g2 4μηνες κοντα...εκανα μια μερα να συνηθισω τα κουμπια πισω κ πολυ σ λεω!απο προβληματα προς το παρον δεν μ εχει βγαλει κατι (κ εγω ειχα διαβασει διαφορα...)και η μπαταρια ειναι σουπερ!αυτη τη στιγμη στο 52% μετα απο 43ω 46λεπτα...και απο κατω ν φανταστεις λεει οτι το 40% το εχω φαει στα τηλεφωνα!και wifi ανοιχτο πανω απο τις μισες ωρες!οποτε πηγαινε για αυτο κατευθειαν!
υπαρχουν 2 εκδοσεις με τα 16GB και τα 32GB εγω π δεν βαζω ταινιες μεσα πηρα με τα 16 κ ειμαι κομπλε εχω γεμισει μουσικη κ app και εχω και 4GB ελευθερο χορο ν υπαρχει για αναβαθμισεις εικονες κτλπ!μην το σκεφτεσαι καθολου!

Δημοσ.

Παρομοια διλημματα ειχα και εγω και κατεληξα να παρω το G2,μαλιστα εμεινα τοσο ικανοποιημενος που πηρα και αλλα για συγγενικο προσωπο.Στα 290 πιστευω ειναι οτι καλυτερο.

Προσωπικα τα πισω κουμπια με εχουν βολεψει αρκετα,εκει που με χαλανε ειναι στο youtube στην αυξομειωση εντασης(οταν το κραταω οριζοντια).

Η μπαταρια με 3G σερφαρισμα,facebook,instagram,χρηση φωτογραφικης σε βγαζει στο τελος της μερας ανετα με 30%.

Δημοσ.

Παρομοια διλημματα ειχα και εγω και κατεληξα να παρω το G2,μαλιστα εμεινα τοσο ικανοποιημενος που πηρα και αλλα για συγγενικο προσωπο.Στα 290 πιστευω ειναι οτι καλυτερο.

Προσωπικα τα πισω κουμπια με εχουν βολεψει αρκετα,εκει που με χαλανε ειναι στο youtube στην αυξομειωση εντασης(οταν το κραταω οριζοντια).

Η μπαταρια με 3G σερφαρισμα,facebook,instagram,χρηση φωτογραφικης σε βγαζει στο τελος της μερας ανετα με 30%.

Tην αγορά από που την πραγματοποίησε ? 

Δημοσ.

Επειδή είμαι λίγο άσχετος μία έκδοση έχει βγει στο G2 .. ? το GPS είναι κομπλέ γιατί διαβάζω ότι τα "χάνει" σε κάποιες συσκευές

αγορινα εγώ έχω τα 16gb.δεν μου έχει παρουσίασει κάποιο πρόβλημα με το gps ακόμα. Κάποιο μειονέκτημα δεν μπορώ να βρω ακόμα.. Ααα το μόνο που μου κάνει είναι ότι αν το φορτίζω και είναι κλειστό αν πάω να το ανοίξω δεν ανοίγει, πρέπει να το βγάλω από την φόρτιση για να το ανοίξω. Δεν ξέρω τι είναι αυτό αλλά δεν το έψαξα κιόλας. Δεν είναι κάτι που επηρεάζει την λειτουργία του κινητού.
Δημοσ.

Απο kinitomania Και birbphone τα πηρα,και στα 2 άψογη εξυπηρέτηση και σε λιγότερο από 24 ώρες στην πόρτα μου

• Like 1
Δημοσ.

Απο kinitomania Και birbphone τα πηρα,και στα 2 άψογη εξυπηρέτηση και σε λιγότερο από 24 ώρες στην πόρτα μου

OK ... είμαι ένα βήμα πριν την αγορά !

Άσχετο οι θήκες Spigen οι original υπαρχουνε Ελλάδα πουθενα ?

Δημοσ.

Σ ευχαριστώ ... πολύ , αν και δεν με ενθουσίασε 

έχω μια απορία για εσένα. από εξωτερικό μπορείς να πάρεις ή όχι? Για να ξέρουμε και εμείς από που να σου προτείνουμε,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...