G10 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Έχω ανοίξει κάποια θέματα με συγκρίσεις κάποιον κινητών αλλά άκρη δεν έβγαλα και επειδή δεν την παλεύω άλλο με το εφεδρικό NoKia η αγορά smartphone κρίνεται ειλημμένη . Στόχος μου είναι πάρω το καλύτερο κινητό σε τιμή vfm. Φφφφφ.... ας ξεκινήσω λοιπόν Αφού αποφάσισα να απορρίψω την αγορά της Κίνας τα ακόλουθα 3 κινητά είναι στα πλάνα μου Στόχος μου είναι να βάλω σαν ταβάνι τα 300 +- αν ξεπεράσω αυτή την τιμή πιστεύω πως καλύτερα θα ήτανε να πάω στο iphone 5s στα 500ευρώ του κουτιού... !!! Για να δούμε .... Ας ξεκινήσω από τo LG G2 τιμη skroutz 290... στο πλαίσιο 449.00!!! Το κινητό το έπιασα στο χέρι μου και άρεσε πολύ η οθόνη, το πίσω μέρος δεν μου έκανε ιδιαίτερο κλικ και με προβλημάτισε το κουμπί στο πίσω μέρος κατά πόσο μπορώ να το βολέψω σε κάποια θήκη. Θετικό ... τα καλά σχόλια που διάβασα για την μπαταρία. Επόμενο το Νexus 5 ... τιμή skroutz 300.. στο πλαίσιο 329.00!!! Μου άρεσε πολύ το μάτ κάλυμα από πίσω ... Ήμουνα ένα βήμα πριν το παραγγείλω αλλά τα σχόλια περί μπαταρίας με σταματήσανε προσωρινά. (καπου διαβασα ότι μόνο το μαυρο χρωμα καλύπτει σαν εγγύηση η LG) Samsung S4 ... τιμη skroutz 320.. Στό χέρι μου άρεσε πολύ όταν τ έπιασα παραπάνω δεν γνωρίζω. Η χρήση που κάνω στο τηλέφωνο είναι κατά σειρά ... Email , εφαρμογές , Fb και θα ήθελα μια αξιόλογη camera και φυσικά η μπαταρία να μην είναι ανάλογη του iphone 4 που ήμουνα με ένα φορτιστή στην τσέπη. Επίσης 3G και Wi-fi είναι ανοιχτά αρκετές ώρες την ημέρα ... Βίντεο δεν τραβάω .. και παιχνίδια δεν παίζω. Eπίσης να είναι λίγο ανθεκτικό καθώς δεν τα πολυκαλομεταχειρίζομαι ...1!! 1
lalacos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Λες και εχω γραψει εγω το κειμενο ειναι... Χαχα.. Ακριβως τα ιδια ... Τεσπα αν και δεν ειμαι ο καλυτερος σε προτασεις κινητων θεωρω οτι αν ειναι να δωσεις λεφτα δωστα για iphone Αν κ το επομενο μου κντ (εχω το iphone4) ευελπιστω να ειναι samsung..μου τη δινουνε τα iphone γτ κολλανε ωρες ωρες.. Ενας φιλος μου προτεινε(δουλευει σ γνωστη αλυσιδα κινητων-pc κτλ) nexus ή g2 γ αυτα τ λεφτα..!
G10 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 και εγώ καταβάθος το iphone γλυκοκοιτάζω .... αν και δεν θέλω να ξαναδώσω τόσα χρήματα για κινητό .... οπότε τα LG G2. S4 και Nexus5 θα δώσουνε γερή μάχη , αν και μέχρι στιγμή το Nexus5 βλέπω να κερδίζει το G2 τουλάχιστον από μια πρώτη επαφή στο χέρι
eddie1996 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Κοίταξε δες κανένα samsung galaxy note 2 όπου είναι τέλειο ή αλλιώς το note 3 Neo όπου και αυτό είναι καλό αλλά δεν έχει περάσει στα χέρια μου το note 3 neo.
mpeliaris Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 G2 φίλε.. Πολύ δυνατό κινητό.. Το έχουμε ξαναπεί άλλωστε. Και το nexus μου αρέσει πολύ αλλά το g2 πιστεύω κερδίζει στα σημεία.. Κάμερα και μπαταρία. Κατά την γνώμη μου παρτο λευκό.. Τα σπάει.
Donalhioy Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Η χρήση που κάνω στο τηλέφωνο είναι κατά σειρά ... Email , εφαρμογές , Fb και θα ήθελα μια αξιόλογη camera και φυσικά η μπαταρία να μην είναι ανάλογη του iphone 4 που ήμουνα με ένα φορτιστή στην τσέπη. Επίσης 3G και Wi-fi είναι ανοιχτά αρκετές ώρες την ημέρα ... Βίντεο δεν τραβάω .. και παιχνίδια δεν παίζω. Eπίσης να είναι λίγο ανθεκτικό καθώς δεν τα πολυκαλομεταχειρίζομαι ...1!! email και fb εχει και ενα λενοβο των 85Ε 2ετιας που εχω.. το iphone 5 εχει μικρη μπαταρια.. μολις 1560mAh και γενικα ολα αυτα τα κινητα δεν ειναι για πολλα χτυπηματα! πιο πολυ για το G2 και το S4 κοιτα..αν και θα σου προτεινα να δεις και το sony xperia Z1
GreyHorse Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Το ίντερνετ τραβάει πολύ μπαταρία. Όταν το έχω ανοιχτό το φορτίζω ανά δωδεκάωρο, αν δεν χρησιμοποιω ίντερνετ το τηλέφωνο πάει τριήμερο και βάλε. Samsung galaxy S3 mini
torcedor64 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Να σας μπερδέψω ακόμα περισσότερο...??? HTC One M8... από κάμερα δεν παίζεται (Dual 4 MP, 2688х1520 pixels, autofocus, dual-LED (dual tone) flash) και το χρώμα Gunmetal Grey είναι απίθανο. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2014 από stormrain Διαφήμιση
G10 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Στο LG G2 όπως ανέφερα με προβληματίζει το κουμπάκι πίσω ... θα μου πείτε συνήθεια είναι! ενώ το nexus μου άρεσε πιο πολύ η ματ πλάτη του. Τώρα και η μπαταρία παίζει το ρόλο της , να δούμε ακόμη είμαι σε σκέψη !
papp0us Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Στο LG G2 όπως ανέφερα με προβληματίζει το κουμπάκι πίσω ... θα μου πείτε συνήθεια είναι! ενώ το nexus μου άρεσε πιο πολύ η ματ πλάτη του. Τώρα και η μπαταρία παίζει το ρόλο της , να δούμε ακόμη είμαι σε σκέψη ! Είναι πολύ πιο εύκολο να το συνηθίσεις απο οτι φαντάζεσαι. Εγώ που πήγα απο Nexus 4 στο G2, δε μου πήρε ούτε μέρα. Ο βασικότερος λόγος είναι οτι δεν το χρησιμοποιείς! Τα Knock On και Knock off στην ουσία αχρηστεύουν το power button. Ο κύριος λόγος που χρειάστηκε να συνηθίσω είναι τα Volume Buttons , τα οποία κατα τη διάρκεια της κλήσης, είναι σαφώς πιο άνετα πίσω, αλλα στην συνηθισμένη χρήση θα μπερδευτείς αρκετές φορές στην αρχή, οταν θα προσπαθήσεις να αυξομειώσεις την ένταση. Κατα τα άλλα όρμα στο G2..
G10 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Επειδή δεν εχω σκοπό να αλλάξω κινητό σε κανένα εξάμηνο παλι και πηγαίνω με πλάνο διαιτιασ έλεγα μηπωσ το nexus ειναι πιο ασφαλή λύση.... Και μου φάνηκε πιο καλη κατασκευή απο τι g2 αυτο το πλαστικο πίσω με χάλασε αρκετά ...δεν ξέρω φφφ ! Το m7 αξίζει ;
G10 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Mε έχετε σχεδόν πείσει για το G2 , το μόνο που μ προβληματίζει κατά πόσο μπορεί να αντέξει το κουμπί στο πίσω μέρος όταν αφήνει το κινητό από εδώ και από εκεί και τις περισσότερες φορές όχι και με τον καλύτερο τρόπο .
HALF EVIL Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Το Μ7 είναι πολύ καλό. Το προτιμώ από το g2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα