Προς το περιεχόμενο

εγκέφαλος corsa, θέλω τα φώτα σας

41ex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βοήθεια παίδες το αμάξι (opel corsa του 2005) παρέδωσε πνεύμα και σβήνει μόνο του στα καλά καθούμενα. Στο συνεργείο μου είπαν μάλλον εγκέφαλος, θα προσπαθήσουν να αποκλείσουν κάποιες άλλες πιθανότητες, αλλά δε φαίνεται καλά το πράγμα.

Επειδή έχω ακούσει τρελά ποσά από άλλους για αλλαγή εγκεφάλου θα ήθελα τα φώτα σας.

Ποιες είναι οι επιλογές καινούργιος από αντιπροσωπεία, καινούργιος μαϊμού, μεταχειρισμένος ή επισκευή;

Τι συμφέρει οικονομικά και από αξιοπιστία – εγγύηση?

Μήπως υπάρχουν τίποτα συνεργεία με τζιμάνια «auto – hackers» που επισκευάζουν εγκέφαλους?

Τι κουστούμι να περιμένω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκευαζονται οι εγκεφαλοι αλλα πρεπει να βρείς το κατάλληλο ατομο και να δεις αν συμφαίρει οικονομικα. Ψάξε πρωτα σε μεταχειρισμένα - τρακαρισμενα να δεις τι γινεται. Για επισκευη θα πρεπει να ρωτήσεις επαγγελματιες οδηγους απο φορτηγα-λεωφορεια-ταξι, εκει ειναι ποιο συνηθες να επισκευάζουν εγκεφαλους και με σχετικα καλα αποτελέσματα, εκεινοι ξέρουν μαστορες, αν δεν μπορει να σε παραπεμψει το συνεργειο σου. Ολα αυτά βεβαια αν ειναι εγκεφαλος και οχι κανένας αισθητηρας, λογικα μεσω can-bus    θα πρεπει να βρουν τι φταίει.

αντε κι αλλο κορσα με εγκεφαλο... συναδελφος σήμερα με κορσα του 06 εμεινε απο εγκεφαλο! :P

41ex ψαξου λιγο υπαρχει ενα τζιμάνι στη σπάρτη που εχει καλες τίμες, στέλνεις τον παλιό και σου στέλνει άλλον επισκευασμένο ή μεταχειρισμένο λειτουργικό ή το δικο σου επισκευασμένο... δυστυχώς ονομα κλπ δε ξερω αλλα ποσοι θα ειναι στη σπαρτη;

Υπάρχουν αρκετοί στήν Αθήνα πού επισκευάζουν εγκεφάλους.Δίνουν καί εγγύηση γιά τήν επισκευή πού κάνουν.Ξέρω έναν στό Περιστέρι πού κάνει τέτοιες επισκευές.Μαγαζί είναι κοντερατζίδικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...