BluEDr4g0n Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα σας ψάχνω αυτές τις μέρες να αγοράσω μια τηλεόραση 32inc για την μάνα μου και αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να έχει την δυνατότητα προγραμματισμένης εγγραφής καναλιών σε usb stick. Έχουμε μια παλιά τώρα και ο αποκωδικοποιητής που έχει περίπου 5 ευρώ έχει τέτοια δυνατότητα και μας έχει βολέψει πολύ αφού λείπουμε πολλές ώρες από το σπίτι και μπορούμε να γράψουμε ότι θέλουμε να το δούμε μετά. Το ερώτημα μου είναι το εξής... Πώς θα καταλάβω ότι η τηλεόραση που ψάχνω ότι έχει αυτήν την επιλογή? Είμαι ανάμεσα στην Samsung UE32EH4003 ή στην LG 32LN540B σε περίπτωση που δεν έχουν την παραπάνω δυνατότητα όμως δεν με ενδιαφέρουν...
cliobaccarra Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Αυτο που ψαχνεις ονομαζεται pvr ακομα και φθηνοτερα μοντελα κατω των 200 ευρω πλεον διαθετουν τετοια λειτουργια. 1
pesis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 για την samsung σιγουρα δεν υπαρχει εγγραφη. και για την αλλη δεν βρηκα κατι οσο εψαξα. αλλα μπορεις να συνδεσεις τον αποκωδικοποιητη στην τηλεοραση και με το τηλεχειρηστηριο του να κανεις εγγραφη (αν υποστηριζει) ακυρο αλλο καταλβα. ζεστη πολυ ζεστη. μια χαρα εισαι και με τις 2. 1
BluEDr4g0n Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Αυτο που ψαχνεις ονομαζεται pvr ακομα και φθηνοτερα μοντελα κατω των 200 ευρω πλεον διαθετουν τετοια λειτουργια. Δηλαδή ψάχνω τηλεοράσεις με pvr σε ευχαριστώ πολυ δεν γνώριζα οτι λέγετε έτσι!
orck Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 για την samsung σιγουρα δεν υπαρχει εγγραφη. και για την αλλη δεν βρηκα κατι οσο εψαξα. αλλα μπορεις να συνδεσεις τον αποκωδικοποιητη στην τηλεοραση και με το τηλεχειρηστηριο του να κανεις εγγραφη (αν υποστηριζει) Εχω Samsung με SmartTV και εχει δυνατοτητα για PVR, μαλιστα επειδη βαρεθηκα με τα usb stick εβαλα κατευθειαν usb σκληρο 2,5" και τον τοποθετησα πανω στην επιτοιχια βαση, ουτε που φαινεται πουθενα και γραφει για μηνες. Θα πηγαινα στα καταστηματα με ενα στικακι και θα ζητουσα απο τον πωλητη να το συνδεσω, να ξερεις οτι θελει φορμαρισμα σε ενα συστημα για να μην μπορεις να τα μεταφερεις στον υπολογιστη.
pesis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 για την samsung σιγουρα δεν υπαρχει εγγραφη. και για την αλλη δεν βρηκα κατι οσο εψαξα. αλλα μπορεις να συνδεσεις τον αποκωδικοποιητη στην τηλεοραση και με το τηλεχειρηστηριο του να κανεις εγγραφη (αν υποστηριζει) ακυρο αλλο καταλβα. ζεστη πολυ ζεστη. μια χαρα εισαι και με τις 2. ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα