ΜαφίαΝίκος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Σκεφτομαι να παρω αυτο το κινητο,Alcatel Idol x+ εχει πολυ καλα specs! Το εχει καποιος για να μου πει γνωμη απο προσωπικη εμπειρια? Επισης,το πακετο εχει μεσα το BOOMband?
Ikaros_7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα φίλε, Το κινητο το έχω καμιά βδομάδα τωρα, δεν ήρθε με το boomband. Ειμαι αρκετά ικανοποιημένος γενικά θα έλεγα. Μπαταρια με wifi και δεδομένα ανοικτά συνεχώς μου βγάζει 1 1/2 μέρα , με αρκετα τηλέφωνα λόγω εργασίας . Οθόνη τα σπάει ήχος παρά πολυ καλός. Διαστάσεις φανταστικές για 5αρα οθόνη. Τα μείον ειναι για μένα. Ποιότητα στο πίσω καπάκι ειναι ψιλό χάλια. ( βρωμίζει και μπορεί να γρατσουνιστει εύκολα) .. Λύνεται με θηκη βέβαια Λειτουργικό παλιό... Περιμενω την kitkat που αναμενεται μεσα στον Σεπτέμβρη , Οκτώβρη . Αυτά.
lostresam Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 εεχει αρχισει ηδη να αναβαθμιζεται οπου να ναι ερχετε κ εδω. δες παντως κ το g2 με 10-20ε παραπάνω πιστευω αξιζει απο προσωπική εμπειρία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα