prjim166 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Καλό καλοκαίρι παιδιά Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος με κάποιο gadget, να δηλώνω τηλεφωνικούς αριθμούς που το σταθερό μου τηλέφωνο θα απορρίπτει άμεσα χωρίς να χτυπάει. Ακριβώς κάτι σαν τα κινητά τηλέφωνα δηλαδη και το blocking list που έχουν.
magdalhnh Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Το Site: Panasonic KX-6611 εχει αυτή την δυνατότητα. Το Site: manual . Πατα αποδέχομαι τους όρους για να σου το προβάλει. Στην σελίδα 28 του PDF θα βρεις τις οδηγίες για την φραγή ( μεχρι 30 αριθμούς ) .
georgeadams Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Και κάποια νεότερα μοντέλα Siemens Gigaset Dect έχουν παρόμοια δυνατότητα.
prjim166 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Το Site: Panasonic KX-6611 εχει αυτή την δυνατότητα. Το Site: manual . Πατα αποδέχομαι τους όρους για να σου το προβάλει. Στην σελίδα 28 του PDF θα βρεις τις οδηγίες για την φραγή ( μεχρι 30 αριθμούς ) . Και κάποια νεότερα μοντέλα Siemens Gigaset Dect έχουν παρόμοια δυνατότητα. Ευχαριστώ παιδιά. Φαντάζομαι οτι αν εχω και αλλες συσκευες σπιτι, αυτες θα χτυπησουν κανονικα ;
NikosKallithea Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Στην σταθερή τηλεφωνία δεν υπάρχει απόρριψη κλήσης, απλα δεν θα χτυπάει η συσκευή, απόρριψη κλήσεων έχουν μόνο οι συνδέσεις isdn.
nikos903 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μπορεί να πάρει εναλλακτικά κανένα FritzBox (με το 7170 το έχω κάνει εγώ αλλά το τηελεφωνικό κέντρο το έχουν κι άλλα μέσα) και να το παρεμβάλει στην κεντρική γραμμή για να ελέγχει ολόκληρη την σύνδεση... Δεν είναι κάτι δύσκολο αλλά πρέπει να βρει ποια είναι η κεντρική του πρίζα για να κάνει εκεί τις αλλαγές... Μετά μπαίνει στο ρούτερ και βάζει στην λίστα όποιον δεν θέλει...
NikosKallithea Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δεν καταλαβα τι σχεση μπορει να εχει ο ρουτερ με την σταθερη τηλεφωνια? Μπορεί να πάρει εναλλακτικά κανένα FritzBox (με το 7170 το έχω κάνει εγώ αλλά το τηελεφωνικό κέντρο το έχουν κι άλλα μέσα) και να το παρεμβάλει στην κεντρική γραμμή για να ελέγχει ολόκληρη την σύνδεση... Δεν είναι κάτι δύσκολο αλλά πρέπει να βρει ποια είναι η κεντρική του πρίζα για να κάνει εκεί τις αλλαγές... Μετά μπαίνει στο ρούτερ και βάζει στην λίστα όποιον δεν θέλει...
nikos903 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 To συγκεκριμένο εκτός απο ρούτερ είναι και (μινι) τηλεφωνικό κέντρο, του συνδέεις την γραμμή σαν είσοδο και στις γραμμές που έχει για έξοδο μπορείς να κάνεις διάφορα... Ένα απο αυτά είναι η μαύρη λίστα. Έτσι άμα παρεμβάλει στην κεντρική γραμμή που έρχεται απο τον πίνακα αυτό το πράγμα στην ουσία φιλτράρει όλο το σπίτι...
adi32 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Υπαρχει κατι νεοτερο και οικονομικο για το θεμα αυτο ?
ael1989 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Το Site: PanasonicKX-6611 εχει αυτή την δυνατότητα. Το Site: manual . Πατα αποδέχομαι τους όρους για να σου το προβάλει. Στην σελίδα 28 του PDF θα βρεις τις οδηγίες για την φραγή ( μεχρι 30 αριθμούς ) . Ξέρεις, μήπως, ποια άλλα μοντέλα της Panasonic έχουν αντίστοιχη λειτουργία; Μας έχουν ζαλίσει οι ανεπιθύμητες κλήσεις! (δεν μπορώ να εντοπίσω το συγκεκριμένο μοντέλο)
magdalhnh Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Ξέρεις, μήπως, ποια άλλα μοντέλα της Panasonic έχουν αντίστοιχη λειτουργία; Μας έχουν ζαλίσει οι ανεπιθύμητες κλήσεις! (δεν μπορώ να εντοπίσω το συγκεκριμένο μοντέλο) Είσαι τυχερός, γιατί το Σάββατο που μας πέρασε αγόρασα νέο τηλ και έχει φραγή κλήσεων. https://www.skroutz.gr/s/3378129/Panasonic-KX-TG6811.html
Blue_elephant Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Πουλάω δυο συσκευές με οθόνη που κάνουν Φραγη ενοχλητικών (αριθμων) κλήσεων με το πάτημα ενός κουμπιού. Επειδή έχω 2 αριθμους ISDN γραμμη αγόρασα συσκευή που κάνει την φραγη αυτόματα και στις δυο. https://xrisiaggeliagr.wixsite.com/home/single-post/fragi-arithmou
Atomic Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 στο πιο πανω μοντελο τηλέφωνου που εχει ποσταρει η Μαγδαληνή τα τηλέφωνα που μπορουμε να μπλοκαρουμε ειναι απεριόριστα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα