d@mi@NOS Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Καλημερα. αγορασα απο ενα φιλο τον amd phenom x6 1090t και τον εβαλα πανω σε μια μητρικηasus m3a32-mvp deluxe-wifi am2+ το προβλημα μου ειναι πως ο φιλος μου ειχε μια επιλογη στο bios που ελεγε turbo core technology και επελεγε το enable και απο 3,2ghz πηγαινε 3,6ghz. εγω στο δικο μου bios δεν το εχω (η δεν μπορω να το βρω) τι να κανω?
xalkiadakis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 μήπως απλος δεν υποστιριζη αυτο feature? κοιταξα και στο site της asus για την μητρικη σου και δεν λεει πουθενα για υποστιριξη turbo core technology ...
Alithinos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 μάλλον θέλει νέο bios.τον επεξεργαστή σου τον υποστηρίζει με την έκδοση 2104 και μετα. Τι έκδοση έχεις ? http://www.asus.com/Motherboards/M3A32MVP_Deluxe/HelpDesk_CPU/ 1
d@mi@NOS Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 xalkiadakis δεν εχω ιδεα. Alithinos εχω την νεοτερη 2202. Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια.
Xristaras12 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 όταν είχε βγεί η μητρική 99% δεν υπήρχαν τα "κόλπα " για turbo Κλπ και πάλι όμως δεν χάνεις κάτι,σε turbo θα μπει ο επεξεργαστής όταν λειτουργει 3 core η λιγότερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα