lalanis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Έχει ms, βασικά για λόγους υγείας αποσύρεται...
butters Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Το γεγονός ότι έχει σκλήρυνση κατά πλάκας πάντως είναι μεγάλο πρόβλημα. Από κει και μετά, όποιος ασχολείται με τις φήμες, λογικό είναι να έχει και αποτυχίες.
Voziniotis-3 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Πωπω τώρα πως θα κοιμηθώ αν δεν μάθω ποιό κινητό θα βγει στην αγορά και με ποια χαρακτηριστικά πριν την επίσημη παρουσίαση; Άλλος ένας κομπογιανίτης που έκανε λεφτά και όνομα χάρης την βλακεία και προβατοποίηση που υπάρχει στην μάζα. Το να κάτσω να αναλύσω πόσο βλακώδες και καθυστερημένο μου φαίνεται το όλο πράγμα με τα κινητά και τα χαρακτηριστικά τους, με ξεπερνάει οπότε δεν θα το κάνω. 3
forgotten Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Πωπω τώρα πως θα κοιμηθώ αν δεν μάθω ποιό κινητό θα βγει στην αγορά και με ποια χαρακτηριστικά πριν την επίσημη παρουσίαση; Άλλος ένας κομπογιανίτης που έκανε λεφτά και όνομα χάρης την βλακεία και προβατοποίηση που υπάρχει στην μάζα. Το να κάτσω να αναλύσω πόσο βλακώδες και καθυστερημένο μου φαίνεται το όλο πράγμα με τα κινητά και τα χαρακτηριστικά τους, με ξεπερνάει οπότε δεν θα το κάνω. βεβαια βεβαια με το μενος που μιλας μου φαινεται λες και εκανε λεφτα στη ραχη σου,εμπρος λοιπον εφοσον θεωρεις οτι εκανε λεφτα αξιοποια την ευκαιρια και συμπληρωσε το κενο, εν τελει αναρωτιεμαι αν ηξερες κατι η απλα λες ας πω και εγω κατι να συμπληρωθει η αραδα στο φορουμ... και κατι σημαντικο ,οτι δεν σε ενδιαφερει εσενα δεν ειναι βλακωδες..
Voziniotis-3 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Αντικειμενικά η μόδα των κινητών είναι από τις μεγαλύτερες βλακείες που κυριάρχησαν.
Peleus17 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Τον.κορόιδευετε και τον ειρωνευεστε αλλά όλοι σας μας γουστάρετε ένα account στο Twitter με 180000 και ότι να λέτε να πιστεύουν. Άντε από δω ..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Nope, βαριέμαι να κάνω tweets, μόνο lurking 1
king2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Ο ανθρωπος εχει σοβαρα προβληματα υγειας για αυτο και τα παραταει.Ουτε τον απειλησαν ουτε τιποτα.Μακαρι να εμφανιστει καποιος αλλος να διαρρευει πληροφοριες για κινητα οπως αυτος.
zoumperman Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Ο ανθρωπος εχει σοβαρα προβληματα υγειας για αυτο και τα παραταει.Ουτε τον απειλησαν ουτε τιποτα.Μακαρι να εμφανιστει καποιος αλλος να διαρρευει πληροφοριες για κινητα οπως αυτος. Είχαμε έναν "ρουφιάνο" πάει και αυτός. Ε μέχρι να βρεθεί ο επόμενος θα περιμένουμε τις επίσημες παρουσιάσεις κινητών από τις εκάστοτε εταιρίες. Μικρό το κακό. Η υγεία είναι πιο σημαντικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα