akis6 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Εχω ενα θεματακι με μερικα εικονιδια στο browser..Δεν μου εμφανιζει μερικα εικονιδια..Χρησιμοποιω το chrome αλλα και με IE που δοκιμασα παλι δεν μου τα εμφανιζει.. Εδω και μια φωτο. Site: http://prntscr.com/498yv1 Αν μπορει καποιος να βοηθησει!!Και βασικα οσο το κοιταξα μονο σε αυτο το site βλεπω να μου το κανει αυτο...Δεν εχω παρατηρησει κατι παρομοιο σε αλλη σελιδα.. :/ Καμια βοηθεια για το τι να κανω..?
TheELF Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Και βασικα οσο το κοιταξα μονο σε αυτο το site βλεπω να μου το κανει αυτο...Δεν εχω παρατηρησει κατι παρομοιο σε αλλη σελιδα.. :/ Είναι δικιά σου η σελίδα;;; Γιατί μόνο τότε ίσως να μπορείς να κάνεις κάτι.
akis6 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Οχι δεν ειναι δικια μου..Ενα παιχνιδι ειναι...
jim_p Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Καθαρισε την cache του browser σου για αρχη... Απο το ikariam ειναι?
akis6 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Απο τις φυλετικες μαχες( tribal wars) ειναι. Το εκανα και καθαρισα και τα cookies αλλα τπτ.. Τωρα??
jim_p Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μηπως σου τα κοβει καποιο προσθετο, πχ adblock?
akis6 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Εχω εγκατεστημενα και adblock και adblock plus. Τα απενεργοποιησα ομως για να τσεκαρω αλλα παλι το κανει..Παλιοτερα δεν μου το εκανε ομως και ειχα παλι τα adblock εγκατεστημενα.Εφυγα διακοπες και οταν γυρισα αρχισε να μου το κανει.. :/( θυμωσε) Το θεμα ειναι οτι το κανει και με τον explorer..
jim_p Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Βλαμμενο tip αλλα ποτε δεν ξερεις. Αν πατησεις στο πλαισιο μιας απο τις εικονες που δεν εμφανιζονται, δεξι κλικ > ανοιγμα εικονας σε νεα καρτελα (στον chrome ειναι ετσι), σου βγαζει το εικονιδιο που λειπει κανονικα?
akis6 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δοκιμασα εκατο πραγματα με update με cookies me plug-ins αλλα τελικα ενα απλο reset το router εφταξε την κατασταση...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα