Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τότε,πάμε πάλι από την αρχή.

Πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις,και τι έχεις που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στο καινούριο σου pc ,από κάποιο παλιό;

Δημοσ.

ΣΥΝΟΛΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ : 700 ΕΥΡΩ

ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ GAMING PC 

ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ..

Ο 4670Κ ή ο 4770Κ μπορει να μπει σε αυτη τη μητρικη : ASROCK B85M BTC RETAIL ? και αν οχι προτεινετε ελευθερα..

Δημοσ.

Τώρα που έχουμε budget,θα οργιάσουμε ελεύθερα.

Λυσσάχτε κορίτσια,700 ευρώ για gaming. :wub:

Μια χαρά μηχάνημα θα φτιάξεις.

Πήγαινε στις αναβαθμίσεις όμως.

Δημοσ.

Σε αυτήν την μητρική μόνο κλειδωμένο επεξεργαστή και όχι κορυφαίο μπορείς να βάλεις. Εγώ θα κοίταζα κανέναν μεταχειρισμένο 4570 το πολύ. Είναι δροσερός και με χαμηλή κατανάλωση και δεν θα την προβληματίσει πολύ την μητρική. 4670 και 4770 με τίποτα δεν θα έβαζα σε αυτή την μητρική. Και πιό ζεστοί είναι, και πιό πολύ ρεύμα τραβάνε και το Η81 δεν είναι για πολλά σαν chipset.

http://extremespec.net/gigabyte-ga-h81m-s2pv-motherboard-review-testing-performance-based-intel-h81-express/3/

Μια χαρά κάνει και Oc απλά δεν κάνει τόσο δυνατό όσο μια z μητρική αλλά και τα 4,6 μια χαρά είναι.....

Δημοσ.

Εγώ δεν θα το έκανα. Ειδικά με 4770Κ... Το θέμα δεν είναι τί μπορείς να πιάσεις. Το θέμα είναι πόσο θα αντέξει ένα σύστημα έτσι. Και το 4.6 ήταν υπόθεση στον 4770Κ και με πανάκριβες μητρικές, προορισμένες για αυτή την δουλειά. Δεν είναι το benchάρισμα το θέμα για λίγα λεπτά. Αυτό που θεωρώ σωστό το πρότεινα. Ένας 4570 το πολύ.

• Like 1
Δημοσ.

Για αυτό και εγώ είπα ότι δεν κάνει τόσο δυνατό όσο μια z.

Δεν λέω κάποιος που δεν έχει ιδέα να κάνει oc,γενικά σε οποιαδήποτε μητρική,κάποιος όμως που μπορεί να κάνει oc υπεύθυνα μπορεί να κάνει έστω ένα μέτριο oc ακόμα και σε αυτήν την μητρική. 

Δημοσ.

Απο τον δυνατοτερο στον πιο αδυναμο:

Core i7-4770

FX-9370

FX-8350

Core i5-4670K

Core i5-4670

ετσι ειναι 

ι7-4770

ι5 4670k(non-k)

FX-9xxx

FX-8xxx

για gaming παντα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...