Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ηθελα να μου πειτε ποιος απο αυτους του επεξεργαστες ειναι ο καλυτερος για gaming στο pc

amd fx 8350

amd fx 9370

intel i5 4670

intel i5 4670k

intel i7 4770

αν θελετε προτεινετε μου και εσεις...

Δημοσ.

Απο τον δυνατοτερο στον πιο αδυναμο:

Core i7-4770

FX-9370

FX-8350

Core i5-4670K

Core i5-4670

Δεν ειμαι σιγουρος για το αν ο 8350 υπερτερει του 4670 στον τομεα gaming.

• Like 2
Δημοσ.

τον fx-9370 πάντως δεν σου τον προτείνω, λόγο πολύ υψηλού tdp ( 220w )

Δεν ειμαι σιγουρος για το αν ο 8350 υπερτερει του 4670 στον τομεα gaming.

γιατί απο i7-4770 σε 8350 θα δει μεγάλες διάφορες?

Δημοσ.

H σειρά που δόθηκε δεν είναι σωστή, ειδικά αν μιλάμε για stock ταχύτητες. Και ναι, η διαφορά του 4770 από τον 8350 είναι μεγάλη, ειδικά αν η κάρτα γραφικών είναι από mid range και πάνω. 

Την μεγαλύτερη απόδοση θεωρητικά στα παιχνίδια θα είχε από τους επεξεργαστές που αναφέρθηκαν ο 4670Κ κλοκαρισμένος. Σε στοκ θα υπερτερούσε ο 4770.

Αλλά σήμερα δεν υπάρχει λόγος να δεί κανείς τον 4670Κ. Βλέπει τον καινούργιο 4690Κ με μια ανάλογη μητρική. Με ένα μέτριο oc στα 4.3-4.4 απλά δεν υπάρχει ανταγωνισμός στα games.

• Like 2
Δημοσ.

απο αυτου εδω τελωσ παντων και ωσ οικονομικη λυση τη μ προτεινετε ?

Δώσε ένα budget για να δούμε τί είναι καλύτερο στα λεφτά που μπορείς να δώσεις. Η καλύτερη λύση θα ήταν όπως σου είπα ο 4690Κ με μια Ζ97 μητρική και ένα μέτριο oc.

Δημοσ.

H σειρά που δόθηκε δεν είναι σωστή, ειδικά αν μιλάμε για stock ταχύτητες. Και ναι, η διαφορά του 4770 από τον 8350 είναι μεγάλη, ειδικά αν η κάρτα γραφικών είναι από mid range και πάνω. 

για 2-3 fps παραπάνω δεν πιστεύω οτι αξίζουν την διάφορα που πληρώνεις για τον i7 αλλά δεν θέλω να επεκταθώ γιατί θα βγω εκτός θέματος   

Δημοσ.

To αν αξίζει ή όχι και το αν είναι 2-3 fps (παραπάνω είναι σε πολλές περιπτώσεις και ανάλογα με την κάρτα γραφικών και την ανάλυση οθόνης) είναι άλλη κουβέντα. Ο άνθρωπος ρώτησε ποιός επεξεργαστής είναι ο καλύτερος. Σε αυτό απάντησα. Τώρα για την περίπτωσή του, αν δώσει ένα budget η απάντηση μπορεί να αλλάξει.

Δημοσ.

Για επεξεργαστή μόνο τα 200€; 210 περίπου έχει ο 4690Κ. Θα χρειαστείς και μητρική και ψύκτρα. Υπολόγισε άλλα 160-170€.

Γενικά λάθος το πάμε. Πρέπει να γράψεις το υπόλοιπο σύστημα, την χρήση ακριβώς και το συνολικό budget. Έτσι δεν κάνουμε τίποτα.

Δημοσ.

Σε αυτήν την μητρική μόνο κλειδωμένο επεξεργαστή και όχι κορυφαίο μπορείς να βάλεις. Εγώ θα κοίταζα κανέναν μεταχειρισμένο 4570 το πολύ. Είναι δροσερός και με χαμηλή κατανάλωση και δεν θα την προβληματίσει πολύ την μητρική. 4670 και 4770 με τίποτα δεν θα έβαζα σε αυτή την μητρική. Και πιό ζεστοί είναι, και πιό πολύ ρεύμα τραβάνε και το Η81 δεν είναι για πολλά σαν chipset.

Δημοσ.

Με H81 δεν έχει Α10....κατάρα....δεν έχει και τίποτα από αυτά που ήθελε ο φίλος βέβαια..

Edit:Την μητρική την έχεις,ή αυτή λες να αγοράσεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...