Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά!

Σήμερα μόλις έκατσα στο pc πήγα να γράψω κάποια πράγματα και κατάλαβα ότι το πληκτρολόγιο κάνει ασυνήθιστα πράγματα... πχ όταν πατάω το 1 μου κάνει αυτό `1 και όταν πατάω το 0 μου κάνει αυτό -0 και πολλά ακόμα περίεργα όπως το ότι δε βάζει διαλυτικά αλλά κάνει αυτό ¨α.... Επίσης δε δουλεύει το home και πολλές ακόμα συντομεύσεις.

Έκανα scan με antimalware bytes αλλά πάπαλα... (και σε safe mode)

Έχει κανείς καμιά ιδέα;

Επίσης αν κάνω το λάθος και πατήσω το delete ... μου σβήνει το Pc...

To "StartManSvc.exe" τι ακριβώς είναι; Γιατί κάποια google search με μπέρδεψαν πα΄ρα με βοήθησαν...

Δημοσ.

Όχι ρε συ τίποτα... έκλεισα το pc το βράδυ και σήμερα μόλις το άνοιξα είχε αυτό το θέμα... αλλά και νερό να έπεφτε πως το "delete" έγινε master of disaster; :P

Και το insert μου έκανε κάτι σαν stand by....

Δημοσ.

Όχι ρε συ τίποτα... έκλεισα το pc το βράδυ και σήμερα μόλις το άνοιξα είχε αυτό το θέμα... αλλά και νερό να έπεφτε πως το "delete" έγινε master of disaster; :P

Και το insert μου έκανε κάτι σαν stand by....

lol :P

συνήθως κάτι τέτοιο γίνεται όταν πέσει υγρό στο πληκτρολόγιο. δοκίμασε να γράψεις κάτι με το onscreen keyboard των windows μπας και απομονώσουμε το πρόβλημα

Δημοσ.

Το on screen δουλεύει μια χαρά!

Πρόβλημα των windows είναι ή κάποιου ιού που δεν βρίσκει το antimalware bytes...

Και άλλο πρόβλημα... το control μου κάνει "go back" στον browser πφφφφφφφφ

Δημοσ.

Το on screen δουλεύει μια χαρά!

Πρόβλημα των windows είναι ή κάποιου ιού που δεν βρίσκει το antimalware bytes...

Και άλλο πρόβλημα... το control μου κάνει "go back" στον browser πφφφφφφφφ

αν ήταν ιός ή θέμα των windows συνήθως θα είχες τα προβλήματα και στο on screen.

για να είσαι σίγουρος 100% πρέπει να δοκιμάσεις κάποιο άλλο keyboard.

Δημοσ.

Οκ απλά μάλλον το βράδυ το πληκτρολόγιο δεν κοιμήθηκε καλά και έχει πρόβλημα γιατί έβαλα ένα άλλο στο pc και δουλεύει μια χαρά ... ενώ αυτό με το πρόβλημα το έβαλα αλλού και κάνει ακριβώς τα ίδια οπότε μας άφησε χρόνους...

Τώρα όμως για λύσε μου και μια άλλη απορρία αν μπορείς...

Αυτό πρέπει να το έχω στο pc μου; StartManSvc.exe

Δημοσ.

Οκ απλά μάλλον το βράδυ το πληκτρολόγιο δεν κοιμήθηκε καλά και έχει πρόβλημα γιατί έβαλα ένα άλλο στο pc και δουλεύει μια χαρά ... ενώ αυτό με το πρόβλημα το έβαλα αλλού και κάνει ακριβώς τα ίδια οπότε μας άφησε χρόνους...

Τώρα όμως για λύσε μου και μια άλλη απορρία αν μπορείς...

Αυτό πρέπει να το έχω στο pc μου; StartManSvc.exe

έχεις εγκατεστημένο κανα πρόγραμμα της pctools?

Δημοσ.

Όχι... αλλά νομίζω κάποια στιγμή κατά λάθος είχα περάσει κάποιο μέσω κάποιου άλλου Install... αλλά τα είχα σβήσει όλα... λες απλά αυτό να έμεινε;

Δημοσ.

Όχι... αλλά νομίζω κάποια στιγμή κατά λάθος είχα περάσει κάποιο μέσω κάποιου άλλου Install... αλλά τα είχα σβήσει όλα... λες απλά αυτό να έμεινε;

πολύ πιθανόν.

δεν είναι κάτι "επιβλαβές" , μπορείς να το μπλοκάρεις μπορείς και να το αφήσεις.

κάνε δεξί κλικ στο .exe αυτό που βλέπεις στον task manager και πάτα άνοιγμα θέσης αρχείου.

έπειτα διέγραψε το ;)

Δημοσ.

Έτσι ακριβώς είχα σκεφτεί να το κάνω ... αλλά λέω σίγουρα θα δουλέψει; :P

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σου :)

Δημοσ.

Έτσι ακριβώς είχα σκεφτεί να το κάνω ... αλλά λέω σίγουρα θα δουλέψει; :P

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σου :)

τίποτα, ότι άλλο χρειαστείς εδώ είμαστε :)

Δημοσ.

Αυτό είναι στον ίδιο φάκελο με το ssdmonitor.exe ... και αυτό για "πόδι" είναι;

Αν είναι να σβήσω όλο τον φάκελο pc tools;

Δημοσ.

Αυτό είναι στον ίδιο φάκελο με το ssdmonitor.exe ... και αυτό για "πόδι" είναι;

Αν είναι να σβήσω όλο τον φάκελο pc tools;

αν θες να κρατήσεις το πρόγραμμα αυτό, μην διαγράψεις τίποτα. 

αν δεν το θες(μπορείς να βάλεις κάποιο άλλο,τι ssd έχεις?) κάνε unistall το ssdmonitor.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...