Haris San Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Πριν αγορασω το g2 εβλεπα βιντεο κτλ δεν υπηρχε review που να μην ειχα δει και το ειχε και ενας φιλος μου οποτε το ειχα πιασει και στα χερια μου...Αλλα ομως πατησα και στο youtube lg g2 problem να δω τι βγαζει...Και αυτο που ειδα ηταν οτι το κοινο προβλημα που ειχαν ολοι ηταν με το touchscreen σε καποιες φασεις δεν ανταποκρινονταν και δεν διαβαζε σωστα το touch...Αυτο μεσα σε 2 μερες εγινε 8 φορες...Διαρκουσε για 40 περιπου δευτερολεπτα και μετα εφτιαχνε μονο του. Φαινεται σαν προβλημα με το software γιατι αν το κλειδωνα και ξεκλειδωνα εξαφανιζονταν το προβλημα..Τωρα το εδωσα πισω στο μαγαζι που το αγορασα για να το στειλει στην LG και λογικα να μου το κανουν αντικατασταση...Αλλα στο internet που το εψαξα ειδα πολλα ατομα με αυτο το προβλημα... Απο εσας το ειχε κανενας αυτο το θεμα??? Δειτε και βιντεο για να καταλαβετε για περι τινος μιλω... https://www.youtube.com/watch?v=f4QOMB8UTx4&list=UULoNJD6nBCi9D3TQTgsBBvA
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 το εχω εδω και 4μηνες το κινητο και ποτε δεν ειχα τετοιο προβλημα...ισως ημουν τυχερος?ισως ατυχος εσυ?τι μοντελο εχεις?ελληνικο η ευρωπαικο?μηπως καποια παρτιδα σ καποια χωρα εχει το προβλημα?
Haris San Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 το εχω εδω και 4μηνες το κινητο και ποτε δεν ειχα τετοιο προβλημα...ισως ημουν τυχερος?ισως ατυχος εσυ?τι μοντελο εχεις?ελληνικο η ευρωπαικο?μηπως καποια παρτιδα σ καποια χωρα εχει το προβλημα? Δεν ξερω ρε γαμωτο...Και μου αρεσει πολυ αυτο το κινητο δεν θελω να καταληξω να παρω αλλο...Τωρα το εδωσα για αντικατασταση...Αν μου κανουν επισκευη θα απαιτησω αντικατασταση... Το δικο μου ειναι ευρωπαικο και συγκεκριμενα απο την Γαλλια.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 απο που τ πηρες?εγω απο kaizershop το ειχα παρει και μαλιστα ετυχε κ ηταν κ ελληνικο!ειναι αψογο κινητο οντως,να απαιτησεις αντικατασταση!
Haris San Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 απο που τ πηρες?εγω απο kaizershop το ειχα παρει και μαλιστα ετυχε κ ηταν κ ελληνικο!ειναι αψογο κινητο οντως,να απαιτησεις αντικατασταση! Απο το seven το πηρα γιατι ηθελα να βαλω δοσεις κ ηταν το μοναδικο καταστημα στην περιοχη μου που το ειχε σε λογικη τιμη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα