Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια.. Δουλευω σε ενα ιντερνετ καφε και ενω ηταν ολα μια χαρα χθες το απογευμα δεν ειχα προσβαση στο ιντερνετ απο καμια γραμμη.. Για νας σας τα ξεκαθαρησω το νετ εχει 4 adsl γραμμες 2 ote 2 forthnet και ειναι διαμηρασμενα τα pc στις 4 γραμμες..ΟΛΑ 4 ρουτερ και υπολογιστες ειναι συνδεδεμενα σε 1000αρι δυκτιο το οποιο δουλευει εδω και πολυ καιρο χωρις προβλημα .. Που λετε εκει που ολα ειναι μια χαρα ξαφνικα κανενας υπολογιστης δεν ειχε προσβαση στο ιντερνετ κοιταω τα ρουτερ ολα πρασινα κανονικα προσπαθω να μπω στις ρυθμισεις των ρουτερ απο τον browser και δεν μπαινει.. Κλεινω τα ρουτερ τα ξανανοιγω μπηκε μια χαρα λεω δεν θα ειναι κατι.. Σημερα ομως μου το εκανε παλι την μια φορα ταυτοχρονα σε ολα τα ρουτερ και την δευτερη φορα σε ενα ρουτερ του οτε και ενα της forthnet τα αλλα ειχαν βροσβαση κανονικα.. Τα ρουτερ ειναι οικιακα μεν αλλα της linksys cisco Εχω παρει τρομαρα και δεν ξερω απο που να εντοπισω το προβλημα.. Εκει που ολα λειτουργουν αψογα παθαινω αυτο το προβλημα.. Υπαρχει καποιο προγραμμα που μπορω να τρεξω την στιγμη που το κανει ωστε να το αναρτησω εδω να με βοηθησετε?? αυτη την στιγμη σαν αμεση λυση και δοκιμη λεω να αγορασω 2 ρουτερ cisco small business αλλα ειναι σιγουρα απ τα ρουτερ?? Τι μου προτεινετε???

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

εφοσον εχεις προσβαση στα ρουτερ συνδεσε ενα μηχανημα απευθειας απο το ρουτερ να δεις αν θα παρεις νετ και απο κει και περα αν παρεις νετ τσεκαρε μετα το ρουτερ οτι συνδεεις πχ καποιο switch να δεις που χανετε η συνδεση...

Δημοσ.

<p>εφοσον εχεις προσβαση στα ρουτερ συνδεσε ενα μηχανημα απευθειας απο το ρουτερ να δεις αν θα παρεις νετ και απο κει και περα αν παρεις νετ τσεκαρε μετα το ρουτερ οτι συνδεεις πχ καποιο switch να δεις που χανετε η συνδεση...</p>

Συνδεσα pc απευθειας και δεν ειχα προσβαση παλι..

Εχω βαλει επιτιδες ενα ρουτερ απο χθες διαφορετικο(αυτο που δινει η fοrthnet) και παλι επεσε και στις 4 γραμμες

Περασα στα linksys καινουργιο firmware εργοστασιακο και παλι το εκανε

Τι να πω ειναι πολυ περιεργο αυτο που συμβαινει.. Που θα μπορουσα να δω οταν μου το ξανακανει ta errors logs κτλ?

Συνδεσα pc απευθειας και δεν ειχα προσβαση παλι..

Εχω βαλει επιτιδες ενα ρουτερ απο χθες διαφορετικο(αυτο που δινει η fοrthnet) και παλι επεσε και στις 4 γραμμες

Περασα στα linksys καινουργιο firmware εργοστασιακο και παλι το εκανε

Τι να πω ειναι πολυ περιεργο αυτο που συμβαινει.. Που θα μπορουσα να δω οταν μου το ξανακανει ta errors logs κτλ?

Δημοσ.

μπες στα ρουτερ και τσεκαρε τις ρυθμισεις αν ειναι σωστες καμια φορα επανερχονται σε εργοστασιακες ρυθμισεις απο μονα τους σπανιο ομως και τα τεσσερα-δυο μαζι...,δες τα λαμπακια αν εχουν συγχρονισει αν εχουν,και μετα κανε κληση στο παροχο των γραμμων να ελενξει τις γραμμες μεχρι τα ρουτερ....περιεργο ολα μαζι να πεσανε.....

στο ρουτερ στο τελος συνηθως των μενου εχει ενοτητα με logs... 

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια.. 2 μερες τωρα δν το εχει ξανακανει αν και καλου κακου παραγγειλα 4 ρουτερακια τις cisco small bussiness

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια.. 2 μερες τωρα δν το εχει ξανακανει αν και καλου κακου παραγγειλα 4 ρουτερακια τις cisco small bussiness

ποιο πήρες?? αν πήρες το rv110w γύρνα το πίσω.. γενικα τα small business έχουν θεματάκια με το firmware.. και κυρίως το νατ!

γιατί δε δοκιμάζεις mikrotik?

η cisco είναι πολύ καλή στα ακριβά της συστήματα , στα small business δεν τα πάει και πολύ καλά κ απο επιδόσεις και απο υποστήριξη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...