TheDevilMayCare Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 http://h20565.www2.hp.com/portal/site/hpsc/template.PAGE/public/kb/docDisplay/?spf_p.tpst=kbDocDisplay&spf_p.prp_kbDocDisplay=wsrp-navigationalState%3DdocId%253Demr_na-c02731962-5%257CdocLocale%253D%257CcalledBy%253D&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken Display adapters in Device ManagerTo see if your notebook supports switchable graphics, use Device Manager: 1) Click Start , type device in the search field, and then select Device Manager from the search results list. 2) Expand the Display Adapters category. A listing for two Display adapters means your notebook has switchable graphics support.If you see only one listing for Display adapter, then your notebook may not support switchable graphics. Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!
tolis1983 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 δεν μου εμφανιζει μεσα στη διαχειρηση συσκευων την ιντελ Sent from my iPhone using Insomnia
TheDevilMayCare Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Τσεκαρε chipset για παραδειγμαhttp://ark.intel.com/products/43183/Intel-BD82HM55-PCH#@specifications hm55 Integrated Graphics ‡ Yes http://ark.intel.com/products/42694/Intel-BD82PM55-PCH#@specifications pm55 Integrated Graphics ‡ No
tolis1983 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 το hm55 εχω αλλα δεν μου εμφανιζει τη δευτερη καρτα
TheDevilMayCare Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 ψαξε το περισσοτερο σε σχεση με τα αναλυτικοτερα specs του..τοσο με προγραμματα τυπου Aida, οσο και τι ελεγε η ιδια η HP αν αναφερει intel vga τοτε ψαχνεσαι κ' με drivers μηπως παιξει Εχω παντως υποψιν μου, λαπτοπ με ψημενη 5470, που σωθηκεμε χρηση αποκλειστικα και μονο, της ενσωματωμενης intel μετα
tolis1983 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 κατεβασα τους drivers μεσα απο το σαιτ της hp αλλα δεν επαιζαν.εγραφαν οτι δεν υποστηριζετε Sent from my iPhone using Insomnia
TheDevilMayCare Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Κοιτα δεν ξερω τι εχει κανει ακριβως η ΗΡ στην υλοποιηση της...Αν παντως αναφερει στα specs / διαφημιζει 2 καρτες γραφικωνθα αξιζε να το <κυνηγησεις> αυτο, ακομη και καθυστερημενα..
tolis1983 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 to aida 64 μου βγαζει και την ιντελ αλλα γραφει οτι ο κοντρολερ της ειναι απενεργοποιημενος..
TheDevilMayCare Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Ψαχνεις στο bios, αν υπαρχει οτιδηποτε στις επιλογες του εκει για την Intel vga η οτιδηποτε για Dynamic Mode or Fixed Mode και παιζεις μαζι τους = τα αλλαζειςΑν δεν υπαρχουν, πιθανον η ΗΡ σας επαιξε στιαπου! Εντος 2ετιας, αν το κυνηγουσεςπολλα γινονται = μεχρι νεο λαπτοπ, αν περασε τοτε δυστυχως το αντιληφθηκες αργαΠλεον, κανεις τα προαναφερθεντα, κατεβαζεις τα ρολογια της, και σταυρωνεις δαχτυλα....
tolis1983 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 δεν υπαρχουν καν αυτα στο bios.το λαπτοπ ειναι 28 μηνων.αυριο θα το παω για καθαρισμο στο σερβις της hp και θα τους πω για την ιντελ.οταν το παω να βγαλω το δισκο απο μεσα; Sent from my iPhone using Insomnia
TheDevilMayCare Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Ακομη και με 4 μηνες καθυστερηση, αν διαφημιζει 2 καρτες γραφικων κανε το θεμα! Σχετικα με το Dynamic Mode or Fixed Mode σε διαφορα μοντελα ΗΡ διαβαζεις εδωhttp://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=gr&lc=el&dlc=el&docname=c02948560 Τελος ισως καποιες εκδοσεις bios ενεργοποιουν η αφαιρουν δυνατοτητες απο μοντελαhttp://h30434.www3.hp.com/t5/Notebook-Display-and-Video/HP-G6-PAVILION-1302-TX-PAVILION-G6-13XX-problem-with/td-p/2676587
tolis1983 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 δεν μου δινει καμια τετοια δυνατοτητα το bios.αν φλασαρω ενα παλιοτερο μπορει να κολησει τελειος;τα εχει σαν .exe τα bios Sent from my iPhone using Insomnia ειναι το lh463ea το μοντελο του Sent from my iPhone using Insomnia
TheDevilMayCare Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Επαναλαμβανω, δεν ξερω τι εχει κανει ακριβως η ΗΡ στην υλοποιηση της...Ας βρουν εκεινοι, πως θα παιζει κανονικα και η Intel vga στα λαπτοπ τους!Κακως μεταθετουν στον πελατη, ενα προβλημα που εκεινοι δημιουργησαν...
TheDevilMayCare Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 H vga ειναι ουσιωδες συστατικο στοιχειο της Intel cpu, αν εκεινοι την εχουν απενεργοποιησειστο συγκεκριμενο μοντελο γιατι στην πλειοψηφια των μοντελων, ακομη και σε εκεινα της ΗΡ,παιζει-εναλλασεται κανονικα με την 2η vga, διχως να ενημερωνουν ξεκαθαρα οτι θα υπαρχειμονο μια vga παρουσα-και οχι της cpu, θεωρω οτι θα μπορουσες 100% να το κυνηγησεις Γιατι αλλωστε ειναι προφανες, ποσο χρησιμο ειναι να υπαρχει ενεργοποιημενη-λειτουργικη και της cpu, ο φορητος ειναι περισσοτερο φορητος μαζι της = μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας του!
tolis1983 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 παιδια παλι σημερα τα ιδια..μετα το καθαρισμο επαιζε κανονικα μεχρι σημερα..και δεν ανεβαζε θερμοκρασια μεχρι 60 πηγαινε..τωρα τι κανω;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα