Προς το περιεχόμενο

System Standby Failed

Παναγιώτης Σ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

πρόσφατα έκανα αναβάθμηση και μου παρουσιάζεται το εξης πρόβλημα όταν προσπαθώ να θέσω σε standby mode το pc μου.

" The device driver for the "VIA Serial ATA RAID Controller" device is preventing the machine from entring standby. Please close all applications and then try again. If the problem.......""

Δεν έχω συνδεδεμένη καμμια συσκευή RAID

Τι μπορώ να κάνω???

Μήπως μπορώ επιλεκτικά στο boot να μην φορτώνω την συγκεκριμένη συσκευή? Θα λυθεί έτσι το πρόβλημα??

M/B Asus A7V600

Ευχαριστώ,

Δημοσ.

Λοιπόν, καταρχήν να υποθέσω πως έχεις φορτώσει τους 4in1 drivers από την VIA, έτσι? Πάμε λοιπόν:

Θα ανοίξεις τον Device Manager (δεξί κλικ στο My Computer->Properties->Hardware->Device Manager), θα ψάξεις μέσα εκεί να βρεις τον Serial ATA (SATA) controller σου, και κάνοντας δεξι κλικ θα ανοίξεις τα properties του. Αν δεν απατόμαι (μιας και κάθομαι σε PC με 2000 αυτή τη στιγμή - εσύ έχεις ΧΡ μάλλον?), σε κάποιοα καρτελίτσα θα υπάρχει η επιλογή "Prevent this device from entering Stand By mode" ή "Allow this device to bring the computer out of Stand By", κάπως έτσι τέλος πάντων, δεν θυμάμαι απ'έξω. Απλά άλλαξε του την υπάρχουσα τιμή και δες αν κάνει την δουλειά σου....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...