giorgosathens Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Ναι πλακα εχει να ζεις επικίνδυνα xP LOL Παρε μια Asrock extreme 4 και μια ψυκτρα around 50€ και μαλλον θα ακουμπήσεις Θεο Είμαι σε σκέψεις ακόμα για τη μητρικη. btw Ωραίο τροφοδοτικό.
sakisosf Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Η 7790 που ειναι?? Παρςδωσε πνεύμα? Τεσπα, ναι σε σωζει η αναλυση της οθονης, αλλα δεν πρέπει εχεις τα στάνταρς σου χαμηλά, θελω να πω ο μελλοντικός σου στοχος αν ηταν μια νεα οθονη 1080p,θα αξιζε και με το παραπάνω το οπτικο αποτελεσμα.. Χτύπα ξύλο μωρέ Όχι φυσικά απλώς πάει προς πώληση γιατί θέλω να βάλω και Hackintosh κάτι το οποίο είναι εξαιρετικά σπαστικό με την 7790.Το ξέρω ότι θα άξιζε φυσικά μία 1080p αλλά με έναν i5 και κάποια 760 (λέμε τώρα) θα 'μαι μια χαρά και στα 1080p.Έτσι κι αλλιώς δεν είμαι μανιακός με τα Antialising και τα ultra κτλ.Και σε medium να παίζω τα περισσότερα games ακόμα και χωρίς AA κτλ είμαι μια χαρά. offtopic Το Antialising που θεωρείται άχρηστο,στις χαμηλές ή στις υψηλές αναλύσεις;;
sakinor Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Γνωμη μου βαλε τωρα ssd. Και χτυπας αργοτερα δυνατοτερη καρτα γραφικων 1
sakisosf Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Γνωμη μου βαλε τωρα ssd. Και χτυπας αργοτερα δυνατοτερη καρτα γραφικων Τελικά έτσι θα γίνει!Για να μην ανοίξω νέο θέμα,Kingston V300 120GB vs Sandisk 128GB vs Intel 520 120GB.Ποιον από τους 3 και γιατί;;
Millennium Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Άνισα κάποια parts.Για πλαίσιο gaming pc πάει το σύστημα από άποψης ισορροπίας,δυνατοτήτων και αξιοπιστίας σε κάποια parts.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα