leriban Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Στειλτου την αποδειξη εάν δεν την έχει ήδη και αφου καλύπτεται από εγγύηση να τη στείλει στο μαγαζί αγόράς.... Δεν μου αρέσει η ιστορία όπως την ακούω αλλά μάλλον φταίει η καχύποπτη φύση μου. Όταν αγοράζεις μεταχειρισμένα παίρνεις ρίσκο, γι αυτό υπάρχει και η εγγύηση. Δεν είσαι aftersale support. Να κινήσει τις διαδικασίες να δει ο ίδιος τι φταίει και να τη στείλει του εδωσα ενα ι7 920 -asus p6t deluxe v2- ocz 6gb 1600 gold edition και την corsair h60. και το θεμα το εχει μονο η corsair! δεν πουλησα ποτε κατι που δεν δουλευε! ειναι νομος για μενα!αν δεις αξιολογησεις ολες ειναι κομπλε! αν δεν γινομαι αδιακριτος τι δεν σου αρεσει στην ολα την ιστορια?αυτο που με παραξενευει εμενα ειναι οτι τα εχει εδω και 3 εβδομαδες και πριν δυο μερες το εστησε το μηχανημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saflom Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Το πρόβλημα είναι δικό του πλέον. Από τη στιγμή που χει απόδειξη στα χέρια του τέλος κουβέντας. Να βγάλει άκρη ο ίδιος και καλά κάνεις και βοηθάς. Μην την πάρεις πίσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 το μονο πλεον που μπορω να κανω ειναι να παω απο εκει που την πηρα που ειναι γνωστος μου να μου δωσει το τιμολογιο αγορας της υδροψυξης να μου κοψει ενα δελτιο αποστολης και να του τα δωσω να τα στειλει στην infoquest!απλα δεν γουσταρω να χαλασουν οι αξιολογησεις που εχω στις πωλησεις!δεν ξερω τι αλλο να κανω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Νομίζω ότι πρέπει να κινηθείς όπως σου είπε ο saflom. Κατ' αρχήν μη το πάρεις πίσω. Και πρέπει να του δώσεις το τιμολόγιο για να μπορέσεις να κινηθεί μέσω εγγύησης. Κακώς, όμως, κατά την γνώμη μου που δεν είχες στείλει μαζί και χαρτιά. Εκτός αν το είχες πεί και είχες ρίξει και την τιμή για αυτό τον λόγο. Και να πάρεις μια αρνητική δεν τρέχει τίποτα. Άσε που αν ο άνθρωπος είναι σωστός θα καταλάβει και δεν πρόκειται να σου βάλει αρνητική. Το να βοηθήσεις όσο μπορείς είναι το σωστό και έτσι πρέπει, αλλά όχι να τρελαθείς κιόλας. Αυτά έχουν οι αγοραπωλησίες μεταχειρισμένων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
artshadows Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 εβαλε μεσα απο bios ολα στο φουλ τα ανεμιστηρια μηπως δεν παιρνει καλα η αντλια αν το εχει σε low/silent/normal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Νομίζω ότι πρέπει να κινηθείς όπως σου είπε ο saflom. Κατ' αρχήν μη το πάρεις πίσω. Και πρέπει να του δώσεις το τιμολόγιο για να μπορέσεις να κινηθεί μέσω εγγύησης. Κακώς, όμως, κατά την γνώμη μου που δεν είχες στείλει μαζί και χαρτιά. Εκτός αν το είχες πεί και είχες ρίξει και την τιμή για αυτό τον λόγο. Και να πάρεις μια αρνητική δεν τρέχει τίποτα. Άσε που αν ο άνθρωπος είναι σωστός θα καταλάβει και δεν πρόκειται να σου βάλει αρνητική. Το να βοηθήσεις όσο μπορείς είναι το σωστό και έτσι πρέπει, αλλά όχι να τρελαθείς κιόλας. Αυτά έχουν οι αγοραπωλησίες μεταχειρισμένων. θα ζητησω το τιμολογιο αγορας και ενα δελτιο αποστολης θα του τα δωσω για να τα στειλει στην infoquest! ειναι το τελευταιο που μπορω να κανω. εβαλε μεσα απο bios ολα στο φουλ τα ανεμιστηρια μηπως δεν παιρνει καλα η αντλια αν το εχει σε low/silent/normal του το ειπα.. γιατι οταν την τοποθετησαμε και εμεις μου ειχε βγαλει Overheat και βαλαμε ολους τους ανεμιστηρες στο φουλ και δουλευε ρολοι!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα