pnick Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Αν δεν υπάρχει απόδειξη, δεν γίνεται τίποτα από πλευράς εγγύησης. Στην Corsair θα σου την άλλαζαν αμέσως αν υπήρχε πρόβλημα. Κάτι τελευταίο, μήπως και... Είναι σίγουρο ότι η κεφαλή της ψύκτρας έχει πατήσει καλά στον επεξεργαστή; Οι hydro έχουν ένα θέμα με κάποιες μητρικές. Δεν τερματίζουν οι αποστάτες. Δείτε αν οι αποστάτες είναι χαλαροί στο κούνημα με το χέρι. Αν ναι, τότε στο backplate (προσοχή, οι δύο εγκοπές του backplate πρέπει να κοιτάζουν προς τα πάνω) βάλτε έξτρα ροδέλες, πέρα από τις ήδη υπάρχουσες. Πλαστικές ή ελαστικές εννοείται. Μη γίνει καμιά γείωση και έχουμε θέματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 στην μητρικη που του εδωσα και τον επεξεργαστη σε εμενα δουλευε ρολοι! λες να εχει θεμα με καμια γειωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 τα head pin τα έχει συνδέσει σωστά επάνω στην motherbord;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 τα head pin τα έχει συνδέσει σωστά επάνω στην motherbord;; απ οτι μου ειπε ναι.τα δοκιμασε σχεδον σε ολα.(cpu fan-pwr fan-cha fan) και δουλευει μονο ο ανεμιστηρας.πριν του τον δωσω ειχα να τον δουλεψω ενα μηνα περιπου. δεν ξερω αν και αυτο παιζει το ρολο του.απλα μου κανει εντυπωση οτι τωρα δεν δουλευει! στο bios του γραφει 85 βαθμους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cuprakatos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Το πλακάκι που υπάρχει μέσα στο κουτί της υδρόψηξης , το οποίο σφίγγει η ψήκτρα και μπαίνει στη μητρική απο την πίσω πλευρά , το έβαλε , ή χρησιμοποίησε το παλιό ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Το πλακάκι που υπάρχει μέσα στο κουτί της υδρόψηξης , το οποίο σφίγγει η ψήκτρα και μπαίνει στη μητρική απο την πίσω πλευρά , το έβαλε , ή χρησιμοποίησε το παλιό ; το backplate? αν εννοεις αυτο μου ειπε οτι το εβαλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saflom Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 ακόμα δεν βγάλατε άκρη; Γιατι δεν το πάει σε κάποιον που ξέρει αφού ακρη δεν βγάζετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 <p>ακόμα δεν βγάλατε άκρη; Γιατι δεν το πάει σε κάποιον που ξέρει αφού ακρη δεν βγάζετε;</p> Μου κάνει εντύπωση γιατί σε μένα δούλευε ρολόι... Και η υδροψυξη με λίγες ώρες χρήσης γιατί δουλεύω σε ρεσεψιόν ξενοδοχείου και σχολαω αργά το βράδυ... Τώρα βγάλαμε από εκεί που τον πήρα την απόδειξη να μιλήσει με infoquest για να την στείλει πίσω. Η μαλακια είναι ότι δεν έχουμε το κουτί.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saflom Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μου κάνει εντύπωση γιατί σε μένα δούλευε ρολόι... Και η υδροψυξη με λίγες ώρες χρήσης γιατί δουλεύω σε ρεσεψιόν ξενοδοχείου και σχολαω αργά το βράδυ... Τώρα βγάλαμε από εκεί που τον πήρα την απόδειξη να μιλήσει με infoquest για να την στείλει πίσω. Η μαλακια είναι ότι δεν έχουμε το κουτί.. Τι να το κάνεις το κουτί; Αν έχει εγγύηση είστε άρχοντες και το στέλνετε σε άλλη κούτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cuprakatos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 το backplate? αν εννοεις αυτο μου ειπε οτι το εβαλε! Δεν έχει βάλει καλά τα πλαστικάκια που σφίγγουν οι βίδες τότε , μήπως τα χει βάλει ανάποδα . Δεν εξηγείται αλλιώς , κάτι παίζει με το σφίξιμο , επαφή cpu - ψήκτρας ! Μου κάνει εντύπωση γιατί σε μένα δούλευε ρολόι... Και η υδροψυξη με λίγες ώρες χρήσης γιατί δουλεύω σε ρεσεψιόν ξενοδοχείου και σχολαω αργά το βράδυ... Τώρα βγάλαμε από εκεί που τον πήρα την απόδειξη να μιλήσει με infoquest για να την στείλει πίσω. Η μαλακια είναι ότι δεν έχουμε το κουτί.. Μα δεν έχει πρόβλημα η υδρόψηξη , έτσι δεν είπες ; στο δικό σου πήγε ρολόι . Ακου , πες του να βγάλει ότι έχει πάνω η ψήκτρα , να ξαπλώσει το πισί και να την ακουμπήσει επάνω στον CPU με το χέρι , να την κρατάει με λιγάκι πίεση , δε χρειάζεται να πέσει επάνω ολόκληρος λολ , και να μπουτάρει το πισί , αν είναι εντάξει έτσι , να κοιτάξει σφιξίματα - πλακάκι - βιδες - πλαστικά κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δεν έχει βάλει καλά τα πλαστικάκια που σφίγγουν οι βίδες τότε , μήπως τα χει βάλει ανάποδα . Δεν εξηγείται αλλιώς , κάτι παίζει με το σφίξιμο , επαφή cpu - ψήκτρας ! Μα δεν έχει πρόβλημα η υδρόψηξη , έτσι δεν είπες ; στο δικό σου πήγε ρολόι . τι να πω του το ειπα αλλα δεν...μου λεει ολα οκ!!!και εγω αυτο πιστευω οτι ειναι...τα φανακια γυρνανε κανονικα μου λεει... πως να χαλασει η αντλια τοσο ευκολα! δεν ξερω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cuprakatos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 τι να πω του το ειπα αλλα δεν...μου λεει ολα οκ!!!και εγω αυτο πιστευω οτι ειναι...τα φανακια γυρνανε κανονικα μου λεει... πως να χαλασει η αντλια τοσο ευκολα! δεν ξερω! Οταν δουλεύει σε ένα πισί και δε δουλεύει σε άλλο , μια χαρά είναι η αντλία , κάτι δεν κάνει καλά , πες του να κάνει τη δοκιμή σκέτη , όπως σου είπα Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο , λύσαμε ίδιο πρόβλημα ακριβώς με μία Η110 συμφορουμίτη ! Νόμιζε ότι ήταν χαλασμένη . Η πρώτη δοκιμή , τα βγάλαμε όλα και τη δοκιμάσαμε ακουμπώντας την με το χέρι πάνω στο CPU και πήγαινε ρολόι . Συχνό φαινόμενο με τις υδροψήξεις η λάθος τοποθέτηση , διότι μπερδεύουν τα διάφορα πλαστικάκια , βιδάκια , ανταπτοράκια ......... Η δικιά μου Η110 και μένα με μπέρδεψε λιγάκι , αλλά με λίγο υπομονή , όλα οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saflom Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Οταν δουλεύει σε ένα πισί και δε δουλεύει σε άλλο , μια χαρά είναι η αντλία , κάτι δεν κάνει καλά , πες του να κάνει τη δοκιμή σκέτη , όπως σου είπα Ένα μήνα την είχε εκτός λειτουργίας.... Μηχανήματα είναι και χαλάνε. Ας την δώσουν στην εγγύηση και αν είναι οκ η αντλία κοιτούν τα υπόλοιπα... Τουλάχιστον να ναι ήσυχος και ο αρχικός ιδιοκτήτης ότι δεν έδωσε σκάρτο πράγμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Ένα μήνα την είχε εκτός λειτουργίας.... Μηχανήματα είναι και χαλάνε. Ας την δώσουν στην εγγύηση και αν είναι οκ η αντλία κοιτούν τα υπόλοιπα... Τουλάχιστον να ναι ήσυχος και ο αρχικός ιδιοκτήτης ότι δεν έδωσε σκάρτο πράγμα σωστο και αυτο... μιλησα τωρα με infoquest και πρεπει να την στειλει το καταστημα που συνεργαζεται με αυτους και οχι ο ιδιωτης. θελει τιμολογιο αγορας και ενα δελτιο αποστολης.το θεμα ειναι οτι το παλικαρι ειναι θεσσαλονικη και εγω λερο. απ οτι την αλλη σκεφτομαι να του δωσω τα λεφτα να παρω πισω την υδροψυξη και να την στειλω εγω. πρωτη φορα δινω κατι και μου συμβαινει αυτο!6 μηνες την ειχα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saflom Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 σωστο και αυτο... μιλησα τωρα με infoquest και πρεπει να την στειλει το καταστημα που συνεργαζεται με αυτους και οχι ο ιδιωτης. θελει τιμολογιο αγορας και ενα δελτιο αποστολης.το θεμα ειναι οτι το παλικαρι ειναι θεσσαλονικη και εγω λερο. απ οτι την αλλη σκεφτομαι να του δωσω τα λεφτα να παρω πισω την υδροψυξη και να την στειλω εγω. πρωτη φορα δινω κατι και μου συμβαινει αυτο!6 μηνες την ειχα! Στειλτου την αποδειξη εάν δεν την έχει ήδη και αφου καλύπτεται από εγγύηση να τη στείλει στο μαγαζί αγόράς.... Δεν μου αρέσει η ιστορία όπως την ακούω αλλά μάλλον φταίει η καχύποπτη φύση μου. Όταν αγοράζεις μεταχειρισμένα παίρνεις ρίσκο, γι αυτό υπάρχει και η εγγύηση. Δεν είσαι aftersale support. Να κινήσει τις διαδικασίες να δει ο ίδιος τι φταίει και να τη στείλει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα