leriban Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 ενας γνωστο μου εχει ι7 920 και εβαλε την corsair h60.ανοιγει bios και η θερμοκρασια ειναι στους 85 βαθμους. η υδροψηξη ειχε να χρησιμοποιηθει αρκετο καιρο. την κουνησε μηπως και ειχε κολλησει το υγρο στην αντλια αλλα τιποτα. τι μπορει να φταιει? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saflom Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Να την βγάλει και να αλλάξει θερμοπάστα ξανά. Προσοχή για με μια ματιά στο νετ μερικές έχουν σκάσει κιόλας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 απ οτι μου ειπε εβαλε καινουρια (artic silver 5) να βαλει ξανα? εγω του την εδωσα και δουλευε ρολοι... δεν ξερω τι επαθε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saflom Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 απ οτι μου ειπε εβαλε καινουρια (artic silver 5) να βαλει ξανα? εγω του την εδωσα και δουλευε ρολοι... δεν ξερω τι επαθε... Δεν είναι πρόβλημα της ίδιας της θερμοπάστας αλλά το πώς την έβαλε πανω στην cpu. Δοκιμάστε το και σε άλλο σύστημα όπου θα βάλει κάποιος που ξέρει θερμοπάστα για να είστε σίγουροι τι φταίει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 εβαλε θερμοπαστα στο μεγεθος ενοσ μπιζελιου. ειναι πολυ? εβαλε θερμοπαστα στο μεγεθος ενοσ μπιζελιου. ειναι πολυ? και κατι αλλο... ο ενας σωληνας λεει ειναι κρυος και ο αλλος ζεστος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saflom Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 εβαλε θερμοπαστα στο μεγεθος ενοσ μπιζελιου. ειναι πολυ? όπως σου είπα πρώτα αποκλείεις αν έχει θέμα η η60 ή το pc. Ας βάλει και κάποιο άλλο πρόγραμμα όπως το speccy να δει τι θερμοκρασία δίνει στην cpu. μέγεθος μπιζελιού μπορεί να έβαλε αλλά πολλά μπορεί να συμβούν. Μπορεί να βίδωσε πχ τις βίδες λάθος και να απλώθηκε ανομοιόμορφα η πάστα κ.α Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 όπως σου είπα πρώτα αποκλείεις αν έχει θέμα η η60 ή το pc. Ας βάλει και κάποιο άλλο πρόγραμμα όπως το speccy να δει τι θερμοκρασία δίνει στην cpu. μέγεθος μπιζελιού μπορεί να έβαλε αλλά πολλά μπορεί να συμβούν. Μπορεί να βίδωσε πχ τις βίδες λάθος και να απλώθηκε ανομοιόμορφα η πάστα κ.α του εβγαλε και μηνυμα overheat. θα του πω αν ειναι να το δοκιμασει ξανα! παιζει θεμα συνδεσμολογιασ και ρυθμισεων bios? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saflom Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 του εβγαλε και μηνυμα overheat. θα του πω αν ειναι να το δοκιμασει ξανα! παιζει θεμα συνδεσμολογιασ και ρυθμισεων bios? Αν πήγαιναν όλα καλά με την προηγούμενη ψύχτρα του δεν καταλαβαίνω γιατί ξαφνικά να αλλάξει κάτι Δές και αυτό πριν αρχίσετε να βγάζετε Hardware http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=114190 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Σωστά μου λέει τα έβαλε... Αν μπορούσε να την έβαζε σε άλλο επεξεργαστή.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saflom Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Σωστά μου λέει τα έβαλε... Αν μπορούσε να την έβαζε σε άλλο επεξεργαστή.... Αν τσεκάρατε ότι όλα είναι σωστα στις θύρες και στα bios να δοκιμάσει την ψύκτρα σε άλλο cpu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Καλά θα ήταν να τα βλέπαμε μαζί αλλά μας χωρίζει μεγάλη απόσταση... Το σωστό είναι αυτό που λες να τον δοκιμάσει σε άλλο επεξεργαστή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saflom Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Καλά θα ήταν να τα βλέπαμε μαζί αλλά μας χωρίζει μεγάλη απόσταση... Το σωστό είναι αυτό που λες να τον δοκιμάσει σε άλλο επεξεργαστή... Κάντε βίντεο κλήση με κινητό σε σταθερή βάση. Καλύτερο από το τίποτα... Είναι καλό να δοκιμαστεί γενικά πρώτα η ψύχτρα σε άλλο pc να δείτε μήπως αυτή δημιουργεί το θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μου είπε ότι θα το δοκιμάσει αύριο... Απλά να βρει ένα άλλο Pc... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Eφόσον ο ένας σωλήνας είναι ζεστός και ο άλλος κρύος είναι πολύ πιθανόν να έχει χαλάσει η αντλία και το υγρό να παραμένει στάσιμο μέσα στο κύκλωμα. Αν έχει εγγύηση να την αλλάξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 εχει εγγυηση γιατι την πηρα μεσω γνωστου απο oktabit νομιζω... απλα το παιδι ειναι θεσσαλονικη και εγω Λερο. και δεν μου ειχε κοψει αποδειξη το παιδι που την πηρα γιατι ειναι κολλητος μου.. τι μπορουμε να κανουμε γι αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα