Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το σύστημα είναι της υπογραφής μου (αυτό με τον fx8120, asrock 970xtreme3 και thermaltake Berlin 630w)

Μου είχε πετάξει μια φορά πριν 2 μέρες bsod με τους κωδικούς που βαζω παρακάτω, εκανα επανεκκίνηση και όλα καλά.. Χθες παλι τα ίδια και μετα την επανεκκίνηση κολλάει στο λογκο τον windows

Μετα απο πολλές προσπαθειες κατάφερα να το ανοιξω σε safe mode αλλά και εκεί μπορεί να τύχει μετα απο λίγο να πετάξει μπλε οθόνη.. Τι μπορω να κάνω; 

index.php?app=core&module=attach&section

Δημοσ.

Το σύστημα σου είναι overclocked; Αν ναι βάλτω στις κανονικές του συχνότητες.

Πήγαινε στο site της asrock και κατέβασε τους latest drives. Αν δε βγάλεις άκρη κοίταξε αν υπάρχει τελευταία έκδοση του Bios...

Δημοσ.

Το σύστημα σου είναι overclocked; Αν ναι βάλτω στις κανονικές του συχνότητες.

Πήγαινε στο site της asrock και κατέβασε τους latest drives. Αν δε βγάλεις άκρη κοίταξε αν υπάρχει τελευταία έκδοση του Bios...

όχι δεν ειναι και εχω κάνει και clear cmos 

τους drivers ΔΕΝ μπορώ να τους περάσω αφού  και να ανοίξει το pc αν ανοίξω την chrome για παράδειγμα θα πετάξει μπλε οθονη

Επίσης έβγαλα τους δίσκους απο πάνω και προσπάθησα να το μπουταρω απ το στικάκι για να κάνω καθαρή εγκατάσταση τον windows αλλα πάει μέχρι εκει που βάζεις τη γλωσσα και τη χωρα, μερικες φορες ουτε εκει δεν προλαβαίνεις.

εδω εισαι Link.png Site: .

ωραία όλα αυτά αλλά ο υπολογιστής και να ανοίξει αν ανοίξω κάποιο πρόγραμμα πετάει μπλε οθόνη.

Παρόλα αυτα έχω τσεκάρει τον ssd (σε αλλο pc με hdsentinel ) εχω τσεκάρει μνήμες και εχω τσεκάρει και τροφοδοτικό (βέβαια γι αυτο εχω τις αμφιβολίες μου αφου το σύστημα που το τσέκαρα δεν έχει πολλές απαιτήσεις απο αυτο. (pentium D 3.1, 1.5gb ram, asus gt430, maxtor 40gb)

Δημοσ.

όχι δεν ειναι και εχω κάνει και clear cmos 

τους drivers ΔΕΝ μπορώ να τους περάσω αφού  και να ανοίξει το pc αν ανοίξω την chrome για παράδειγμα θα πετάξει μπλε οθονη

Επίσης έβγαλα τους δίσκους απο πάνω και προσπάθησα να το μπουταρω απ το στικάκι για να κάνω καθαρή εγκατάσταση τον windows αλλα πάει μέχρι εκει που βάζεις τη γλωσσα και τη χωρα, μερικες φορες ουτε εκει δεν προλαβαίνεις.

ωραία όλα αυτά αλλά ο υπολογιστής και να ανοίξει αν ανοίξω κάποιο πρόγραμμα πετάει μπλε οθόνη.

Παρόλα αυτα έχω τσεκάρει τον ssd (σε αλλο pc με hdsentinel ) εχω τσεκάρει μνήμες και εχω τσεκάρει και τροφοδοτικό (βέβαια γι αυτο εχω τις αμφιβολίες μου αφου το σύστημα που το τσέκαρα δεν έχει πολλές απαιτήσεις απο αυτο. (pentium D 3.1, 1.5gb ram, asus gt430, maxtor 40gb)

Μαλλον ο επεξεργαστης εχει προβλημα.Ειναι καινουργιος? Τον ειχες οβερκλολαρει πριν?

Δημοσ.

τον είχα πάει μέχρι 3,7 όταν τον πρωτοπηρα αλλα δεν τον άφησα καθώς δεν υπήρχε λόγος, απο τότε δουλεύει στοκ 

Δημοσ.

Μια χαρα ,αλλα φαινεται οτι ειτε κατι εκανες λαθος στις ρυθμισεις και επαθε καποια ζημια,ειτε απλα δεν φταις εσυ και σου ετυχε ελαττωματικο κομματι.Καινουργιο τον πηρες η μεταχειρισμενο?

Δημοσ.

την πιθανότητα να έπαθε κάτι απο το κλοκάρισμο σχεδόν το αποκλείω αφού ούτε τάσεις δεν πείραξα, μονο τον πολλαπλασιαστή

Καινούργιο τον είχα πάρει τον αύγουστο του 12 αν θυμάμαι καλά,η εγγύηση απ όσο διαβάζω στις οδηγίες του επεξεργαστή είναι 3 χρόνια οπότε καλύπτομαι ετσι;

Δημοσ.

την πιθανότητα να έπαθε κάτι απο το κλοκάρισμο σχεδόν το αποκλείω αφού ούτε τάσεις δεν πείραξα, μονο τον πολλαπλασιαστή

Καινούργιο τον είχα πάρει τον αύγουστο του 12 αν θυμάμαι καλά,η εγγύηση απ όσο διαβάζω στις οδηγίες του επεξεργαστή είναι 3 χρόνια οπότε καλύπτομαι ετσι;

Ασφαλως καλυπτεσαι. Στειλτον  για ελεγχο.

Μηπως υπαρχει κανενας φιλος σου που να εχει εναν συμβατο επεξεργαστη να ελεγξεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...