Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, SaFiS είπε

Αυτο που βλεπεις ειναι το Αστικο Κεντρο του ΟΤΕ, οποτε αν οντως εξυπηρετεισαι απο αυτο, μην περιμενεις πολλα και ειδικα για 100αρα. Την Κοζανη την ειχε παρει η Vodafone οποτε υπαρχουν καμπινες VDSL περιφερειακα του Α/K. Δες μηπως καλυπτεσαι απο καποια καμπινα…

Βλέπω τελικά είμαι στα 150μ απο τη καμπίνα 142 της κοσμο... ομως πως γνωριζω αν παιρνω απο το Α/Κ ή από καμπίνα; Δεν έχω καταφέρει να βρώ τον κατανεμητή ακόμα.

Δημοσ.
On 14/08/2023 at 22:31, SaFiS said:

Αυτο που βλεπεις ειναι το Αστικο Κεντρο του ΟΤΕ, οποτε αν οντως εξυπηρετεισαι απο αυτο, μην περιμενεις πολλα και ειδικα για 100αρα. Την Κοζανη την ειχε παρει η Vodafone οποτε υπαρχουν καμπινες VDSL περιφερειακα του Α/K. Δες μηπως καλυπτεσαι απο καποια καμπινα…

On 14/08/2023 at 18:05, enkjel said:

Καλησπέρα, νεκρανασταίνω το θέμα μιας και πέρασα και εγω Κοζάνη. Βρίσκομαι περίπου στα 600m από τη καμπίνα της cosmote που βλέπω στο FTTX https://fttxgr.eu/map?fttxgrid=128. Αξίζει να πληρώσω το εξτρά της cosmote/whatsup ή να τα γυρίσω όλα σε vodafone (το 100ρι είναι ίδια τιμή με το 50ρι της Cosmote)

On 15/08/2023 at 01:34, enkjel said:

Βλέπω τελικά είμαι στα 150μ απο τη καμπίνα 142 της κοσμο... ομως πως γνωριζω αν παιρνω απο το Α/Κ ή από καμπίνα; Δεν έχω καταφέρει να βρώ τον κατανεμητή ακόμα.

100 αρι απο ακ το ξεχναμε.οποτε 99,999999 ειναι απο kv

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...