Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. 

ειμαι πρωτοετης και εχω περασει στην Κοζανη, θα ηθελα αν μπορει κανενας κοζανιτης να μου πει καποιο συγκεκριμενο ή γενικα αν εχει καλα πακετα, αλλα και καλο ιντερνετ στην Κοζανη.

Δημοσ.

σε ποια περιοχη εισαι (οδός)? παιζει απο πολλα ρολο η σταθεροτητα και το γρηγορο ιντερνετ

Ακομα δεν εχω παρει το σπιτι απλα εψαχνα να δω τι πακετα ιντερνετ εχει. παντως σιγουρα θα ειμαι σε φοιτητικη περιοχη. 

το ιντερνετ ειναι καλο παντως στην Κοζανη;

Δημοσ.

σε γενικες γραμμες καλο ειναι , φοιτιτικη περιοχη κατεμε μεσα στην Κοζανη δεν υπαρχει, αναλογα με το τι θελεις νοικιαζεις (κεντρο-ησυχια-κλπ κλπ),  τωρα οσο αφορα τα πακετα κανε μια ερευνα αγορας να δεις τι παιζει διοτι απο πελατη σε πελατη διαφερουν, οτι αλλη απορια εχεις μου λες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

σε γενικες γραμμες καλο ειναι , φοιτιτικη περιοχη κατεμε μεσα στην Κοζανη δεν υπαρχει, αναλογα με το τι θελεις νοικιαζεις (κεντρο-ησυχια-κλπ κλπ),  τωρα οσο αφορα τα πακετα κανε μια ερευνα αγορας να δεις τι παιζει διοτι απο πελατη σε πελατη διαφερουν, οτι αλλη απορια εχεις μου λες

Το σπιτι ειναι στην Οδος Μπιζανιου, απο τελη Αυγουστου με αρχες του Σεπτεμβρη θα παω να μιλησω και να δω για εταιριες ιντερνετ, αλλα θα ηθελα να μου πεις αν εχεις να πρωτεινεις καμια. 

https://www.google.gr/maps/place/%CE%9C%CF%80%CE%B9%CE%B6%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%BF%CF%85,+%CE%9A%CE%BF%CE%B6%CE%AC%CE%BD%CE%B7+501+00/@40.3050448,21.7916053,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x1359d26988df074f:0x4308126cf3a14a18

Δημοσ.

μαλιστα, εισαι περιπου 900 μετρα απο τον ΟΤΕ, φιλος που μενει λιγο πιο κατω απο εσενα  κλειδωνει στα 15mbps(hol εχει) , αυτο βεβαια (το ποσο θα πιανεις) εξαρτατε απο πολλους παραγοντες, να σου προτεινω παλι σου λεω πως δε μπορω, κοιτα ποιος εχει καλυτερες τιμες και πραξε,προσωπικα εχω hol και απο σταθεροτητα ειμαι ευχαριστημενος,καθολου προβληματα, απο θεμα ταχυτητας ειμαι 4mbps περιπου πιο κατω απ οτι θα επρεπε (15500 κλειδωνω τωρα), και σε αλλη εταιρια να παω λογικα τοσο θα κλειδωνω, αλλα απο θεμα σταθεροτητας δε ξερω πως θα ειναι, γι αυτο κοιτα ποιος σου κανει καλη τιμη και μετα βλεπεις (δεν εχω ακουσει πολλα προβληματα για καποια συγκεκριμενη εταιρια στην Κοζανη)

Δημοσ.

μαλιστα, εισαι περιπου 900 μετρα απο τον ΟΤΕ, φιλος που μενει λιγο πιο κατω απο εσενα  κλειδωνει στα 15mbps(hol εχει) , αυτο βεβαια (το ποσο θα πιανεις) εξαρτατε απο πολλους παραγοντες, να σου προτεινω παλι σου λεω πως δε μπορω, κοιτα ποιος εχει καλυτερες τιμες και πραξε,προσωπικα εχω hol και απο σταθεροτητα ειμαι ευχαριστημενος,καθολου προβληματα, απο θεμα ταχυτητας ειμαι 4mbps περιπου πιο κατω απ οτι θα επρεπε (15500 κλειδωνω τωρα), και σε αλλη εταιρια να παω λογικα τοσο θα κλειδωνω, αλλα απο θεμα σταθεροτητας δε ξερω πως θα ειναι, γι αυτο κοιτα ποιος σου κανει καλη τιμη και μετα βλεπεις (δεν εχω ακουσει πολλα προβληματα για καποια συγκεκριμενη εταιρια στην Κοζανη)

Οκ σε ευχαριστω, οταν παω θα δω και τι φοιτητικα πακετα εχουν για να δω και τι θα κανω.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στην Μπιζανίου(επειδή παίζει ρόλο ο χαλκός) θα πρέπει να πιάσεις από 12Μb έως 14.5Μb(είχαμε κάτι καλωδιακές βλάβες λόγω των έργων ανάπλασης στην περιοχή και δεν ξέρω σε τι ποσοστό αποκαταστηθήκανε). Αυτό θα σου το πει ο τεχνικός όταν έρθει να σε συνδέσει.

Δημοσ.

Στην Μπιζανίου(επειδή παίζει ρόλο ο χαλκός) θα πρέπει να πιάσεις από 12Μb έως 14.5Μb(είχαμε κάτι καλωδιακές βλάβες λόγω των έργων ανάπλασης στην περιοχή και δεν ξέρω σε τι ποσοστό αποκαταστηθήκανε). Αυτό θα σου το πει ο τεχνικός όταν έρθει να σε συνδέσει.

Αν εχει τετοιες ταχυτητες εινια πολυ καλα, εσυ περιπου τι ταχυτητες εχεις και με τη συνδεση (upload, download)

Δημοσ.

Εγώ έχω Forthnet(ήθελα το Nova γιατί έχουμε θέμα στην οικοδομή με τα τηλεοπτικά κανάλια) και πιάνω 13Μb(down) με 1Mb(up). Μένω πιό πάνω από εσένα, στην Αγ. Σαράντα. Σου ξαναλέω όμως, ότι εξαρτάται από το ζευγάρι που θα σου παραδοθεί η γραμμή και όχι από τον πάροχο.

Άλλοι στην οικοδομή παίζουν με 10000/980, 11500/1000 σε άλλους παρόχους.

Δεν είμαι φοιτητής,το αναφέρω μόνο για το θέμα οικονομικού.(Λογικά τα πάγια θα τα πληρώνουν οι γονείς σου).

Τελικά τι θα βάλεις?

Δημοσ.

Εγώ έχω Forthnet(ήθελα το Nova γιατί έχουμε θέμα στην οικοδομή με τα τηλεοπτικά κανάλια) και πιάνω 13Μb(down) με 1Mb(up). Μένω πιό πάνω από εσένα, στην Αγ. Σαράντα. Σου ξαναλέω όμως, ότι εξαρτάται από το ζευγάρι που θα σου παραδοθεί η γραμμή και όχι από τον πάροχο.

Άλλοι στην οικοδομή παίζουν με 10000/980, 11500/1000 σε άλλους παρόχους.

Δεν είμαι φοιτητής,το αναφέρω μόνο για το θέμα οικονομικού.(Λογικά τα πάγια θα τα πληρώνουν οι γονείς σου).

Τελικά τι θα βάλεις?

Σκεφτομαι για HoL γιατι δεν ειμαι μεγαλος φαν της Forthnet. 

• 8 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, νεκρανασταίνω το θέμα μιας και πέρασα και εγω Κοζάνη. Βρίσκομαι περίπου στα 600m από τη καμπίνα της cosmote που βλέπω στο FTTX https://fttxgr.eu/map?fttxgrid=128. Αξίζει να πληρώσω το εξτρά της cosmote/whatsup ή να τα γυρίσω όλα σε vodafone (το 100ρι είναι ίδια τιμή με το 50ρι της Cosmote)

Δημοσ.

Αυτο που βλεπεις ειναι το Αστικο Κεντρο του ΟΤΕ, οποτε αν οντως εξυπηρετεισαι απο αυτο, μην περιμενεις πολλα και ειδικα για 100αρα. Την Κοζανη την ειχε παρει η Vodafone οποτε υπαρχουν καμπινες VDSL περιφερειακα του Α/K. Δες μηπως καλυπτεσαι απο καποια καμπινα…

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...