Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περσυ ειχε χαθει το κλειδι ενος Getz, αγορασα καινουργιο απο την Hyundai,πηγα με το δευτερο το κοψαμε και μετα για προγραμματισμο στην αντιπροσωπεια.

Το κοψιμο δεν ηταν τελειο με αποτελεσμα οταν γυρνας το κλειδι να μην πηγαινει στην πρωτη θεση οπου ανοιγουν λαμπακια και ενδειξη βενζινης.Παιρνει ομως κανονικα.

Μου χαν πει απο την αντιπροσωπεια να τα ξαναπαω στον κλειδαρα να το ξαναλιμαρει.Χαζομαρα μου το αμελησα.

Περσυ χαθηκε ΠΑΛΙ το κλειδι (ενοικιαστηριο αυτοκινητων,δεν τα χανω εγω) εδωσα στους πελατες το "ελλατωματικο" και τωρα ψαχνω να δω τι θα κανω....

Αυτο που με απασχολει ειναι αν το ελλατωματικο κλειδι μπορει να προκαλεσει καποιο προβλημα πχ στην μιζα και πως θα μπορω να βγαλω σωστο κλειδι αφου εχω ξεμεινει με το "ελλατωματικο".

Οταν γυρισει το αυτοκινητο θα εχω παραγγειλει νεο κλειδι και σκεφτηκα αν γινεται να βγαλω μια κλειδαρια πχ πορτ παγκαζ και να παω με τα δυο κλειδια στον κλειδαρα να το κοψει και μετα αντιπροσωπεια για προγραμματισμο.

Γινεται να φτιαξει σωστο κλειδι με βαση την κλειδαρια?

Δημοσ.

Το "ελλατωματικό" κλειδί χαλάει τις κλειδαριές, η μίζα ή οτιδήποτε άλλο δεν επηρεάζεται.

Όταν αγόρασες το αυτοκίνητο, λογικά σου έδωσαν από την αντιπροσωπεία τον κωδικό κοπής κλειδιού. Αυτόν τον κωδικό τον βάζει ο κλειδαράς στο μηχάνημα του, και αυτό το κόβει όπως πρέπει. Αν δεν μπορέσεις να τον βρεις, τότε ο κλειδαράς είτε θα διορθώσει το "ελλατωματικό" και θα κόψει το άλλο βάσει αυτού, είτε θα φτιάξει το νέο βάση της κλειδαριάς.

Υπόψιν δεν κάθονται όλοι οι κλειδαράδες να φτιάξουν κλειδί βάση κλειδαριάς.

Δημοσ.

το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να πας στην αντιπροσωπεια και να παραγγείλεις κλειδί με το πλαίσιο σου... ειναι 100% βέβαιο οτι θα σου έρθει σωστό αλλα ισως ειναι κατατι ακριβότερο...

Δημοσ.

Σας ευχαριστω, δεν ειμαι σιγουρος paylidis αν το κανει η Hyundai,και περσυ ειχα ρωτησει και νομιζω μου ειχαν πει οτι τα στελνουν ακοπα!

Λογικα θα ειναι στο μπλοκακι του αυτοκινητου ε?Θα το κοιταξω!

ο κλειδαράς είτε θα διορθώσει το "ελλατωματικό" και θα κόψει το άλλο βάσει αυτού, είτε θα φτιάξει το νέο βάση της κλειδαριάς.

Απαραιτητη προυποθεση οντως να του χω παει την κλειδαρια ε?

Δημοσ.

Σε μερικά είναι σε μια κάρτα(πχ fiat), σε άλλα είναι σε ένα μικρό καρτελάκι μαζί με τα κλειδιά. Φυσικά και ΔΕΝ είναι στο μπλοκάκι του αυτοκινήτου για λόγους ασφαλείας. Με ένα τηλ στην αντιπροσωπεία θα το μάθεις εύκολα.

Απαραιτητη προυποθεση οντως να του χω παει την κλειδαρια ε?

Θα έλεγα πως απαραίτητη προϋπόθεση είναι ναναι επαγγελματίας κλειδαράς. Αν είναι πχ τσαγκάρης που βγάζει και αντικλείδια, δε θα ξέρει να το κάνει.

Όσο για το αν πρέπει να του πας κλειδαριά στο χέρι ή να του πας το αυτοκίνητο ή να έρθει αυτός εκεί που είναι το αυτοκίνητο, απλά συνενοήσου μαζί του.

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστω, δεν ειμαι σιγουρος paylidis αν το κανει η Hyundai,και περσυ ειχα ρωτησει και νομιζω μου ειχαν πει οτι τα στελνουν ακοπα!

περιέργο μου κάνει... εμενα με το πλαίσιο, την αδεια και την ταυτότητα μου όταν ήθελα το λαμακι απο το κλειδί μου (για εφεδρικο μιας και παίρνει με smart key που οπως και να εχει ειναι κατοπιν παραγγελιας) μου το εβγαλαν απο τη γερμανία και μου το εστειλαν στην αντιπροσωπεία μεσα σε μια εβδομάδα...

δε βρισκω λόγο να μη το κανει η χιουνται...

Δημοσ.

Θα ρωτησω αυριο!Περσυ παντως το στειλαν ακοπο ισως εβγαινε πολυ ακριβα και αποφασισα να το φτιαξω μονος μου!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μιας και η hundai ακομη και αντ/πια εχει οικονομικες τιμες καλυτερα να ρωτησεις πρωτα αυτη και μετα googlare και ρωτα για immobilizer κλειδια αυτοκινητων...

εμενα μου χαν πει 70ε(κοψιμο+τσιπ) ο κλειδαρας και αρκετα παραπανω η αντ/πεια audi

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Θα ρωτησω αυριο!Περσυ παντως το στειλαν ακοπο ισως εβγαινε πολυ ακριβα και αποφασισα να το φτιαξω μονος μου!

εμενα για το λαμακι μου ειχε πει η αντιπροσωπεία 12 ή 14 και ο κλειδαρας 20!!

και αναφερομαι σε ενα απλό λαμακι σαν αυτο που εχει δεξια η εικόνα

keyblade.jpg

οποτε καμια φορά συμφερει η αντιπροσωπεία γιατι οι κλειδαραδες ειναι "οπως σε κοψουν"...

Δημοσ.

δεν νομιζω οτι υπαρχει κλειδαρας σε αντ/πεια απλα συνεργατης τους :P

αλλα το προβλημα δεν ειναι στην διαμορφωση της λαμας αλλα στον προγραμματισμο τσιπ!εκει ειναι τα καλα λεφτα...

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...