Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω αυτον εδω http://support.wdc.com/product/install.asp?groupid=0&level1=0&modelno=WDG1U2500E&lang=enκαμποσα χρονια και η αληθεια ειναι οτι εκανε κατι περιεργα τελευταια.

Ειπα να του κανω ενα φορματ μπας και τον αναζωογονησω λιγο, το φορματ τελειωσε κανονικα αλλα απο εκει και μετα δεν μου τον αναγνωριζει.

Στο device manager τον βλεπω κανονικα ομως και μαλιστα την πρωτη φορα μετα το φορματ μου εβγαλε οτι "νεο υλικο εγκατασταθηκε επιτυχως" αλλα δεν τον εμφανιζει....

Υπαρχει καμια λυση ή να τον σουταρω?

Δημοσ.

το δοκιμασα και σε αλλες θυρες και σε αλλο pc...

εβαλα το προγραμμα που ειπες,αποτελεσμα :

Υπάρχουν 3 κατεστραμένοι τομείς στην επιφάνεια του δίσκου. Τα περιεχόμενα αυτών των τομέων μετακινήθηκαν σε εφεδρική περιοχή.
Ο δίσκος βρήκε 2 κατεστραμένους τομείς κατά τον αυτοέλεγχο.
At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further.
Προτείνετε να ερευνάτε το αρχείο καταγραφής του δίσκου τακτικά. Όλα τα νέα προβλήματα που βρίσκονται θα καταγράφονται εκεί.

Δεν χρειάζεται καμία ενέργεια.

Επιδοση 90

Υγεια 95

Δημοσ.

Καμια βοηθεια ρε παιδια???

Το hdsentinel, το προγραμματακι της WD και το Recover My Files τον βλεπουν κανονικα τον δισκο,αλλα τα Windows οχι!

Δημοσ.

στο disk management φαινεται?

( diskmgmt.msc στο run )

εχει drive letter?

επισης μετα το format μηπως υπαρχει περιπτωση να το αφησες ως unallocated space?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...