Katman21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας και καλό μήνα σε όλους,Θα ήθελα να ρωτήσω άμα μπορείτε να με καθοδηγήσετε όσον αφορά το SIP.Είμαι στον πάροχο τις Cyta σταθερό και internet και θέλω σύμφωνα με την σύνδεση που έχω να βάλω (αν) υπάρχουν συγκεκριμένες ρυθμίσεις ώστε να μπούν σε ένα προγραμματάκι όπως είναι Π.χ στο X-Lite με αποτέλεσμα να μπορώ να κάνω κλήσεις μέσα από τον υπολογιστή. Στο router δεν αναγράφονται πουθενά πληροφορίες σχετικά με το SIP, επίσης έψαξα και στο διαδίκτυο για παροχές χώρια από την σύνδεση που βρίσκομαι, αλλα εκεί έχουμε να κάνουμε με το κόστος και με την αξιοπιστία..Αν γνωρίζετε κάτι ή μπορείτε να προτείνεται κάποια διαφορετική εναλλακτική θα ήμουν ευγώμον.Ευχαριστώ για την προσοχή σας. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2014 από Katman21
jkoukos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Η Cyta δεν επιτρέπει να δουλέψει η Sip τηλεφωνία σε άλλη συσκευή εκτός αυτής που η ίδια παρέχει. Το κάνει μόνο σε επαγγελματικές συνδέσεις ύστερα από αίτηση του χρήστη. Από εκεί και πέρα μπορείς να γίνεις συνδρομητής σε μία από της δεκάδες εγχώριες και εξωτερικού εταιρείες, που δίνουν δυνατότητα επί πληρωμή κλήσης μέσω voip (sip) λογαριασμού, ο οποίος δεν έχει τον παραπάνω περιορισμό. Δωρεάν είναι μόνο οι κλήσεις μεταξύ συνδρομητών της ίδιας εταιρείας ή αν επιτρέπεται IP dialing.
Katman21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Το Asterisk έχει καθόλου επαφή με αυτό που αναζητώ?
christospen Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Για να δουλέψει το Asterisk νομίζω πως θα πρέπει να πάρεις ειδική κάρτα που συνδέεται απ'ευθείας στην γραμμή είτε PSTN είτε ISDN και αφού συνδέσεις την γραμμή μετά ρυθμίζεις τους λογαριασμούς SIP.
poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 οπως ειπαν πιο πανω η cyta δεν θα σου δωσει τα στοιχεια για να σεταρεις το sip αλλου.οποτε ή πας σε αλλο παροχο ή αν πιανουν τα χερια σου οπως ειχε κανει καποιος στο παρελθον παιρνεις τα στοιχεια του sip μεσα απο το ρουτερ.αλλα αυτο προυποθεται να μπεις σαν admin και μετα να δεις αν μπορεις να κανεις reveal τα αστερακια.πιο παλια ηθελε και mac spoofing για να παιξει παντως διοτι αν η cyta εβλεπε αλλη mac address που δεν ηταν απο τα ρουτερακια της δεν αφηνε να γινει κληση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα