fisikok32 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα τις προάλλες είχα πρόβλημα με το σκληρό μου σε laptop Acer. Μετα από μέρες ( αφού άλλαξα το σκληρό σε έναν ειδικό ) , οταν πάταγα εκκίνηση του υπολογιστή πρίν μου δείξει την επιφάνεια εργασίας μου έβγαζε μήνυμα με τίτλο ενεργοποίηση των windows ( το μήνυμα στη φώτο * ) Εγω πάταγα άκυρο και μετά μου έβγαζε την επιφάνεια εργ. με μαύρο φόντο και κάτω δεξιά το μήνυμα windows 7 build 7601 , Αυτό το αντίγραφο των windows δεν είναι γνήσιο . Τι μπορώ να κάνω ώστε να διορθώσω το πρόβλημα ?
zio10 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Αν το λάπτοπ ερχόταν με windows 7 από τη μάνα του τότε έχεις το κλειδί στο αυτοκόλλητο στο κάτω μέρος. Μπορείς να εγκαταστήσεις καθαρά windows και να τα ενεργοποιήσεις με αυτό το κλειδί
arc Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα τις προάλλες είχα πρόβλημα με το σκληρό μου σε laptop Acer. Μετα από μέρες ( αφού άλλαξα το σκληρό σε έναν ειδικό ) , οταν πάταγα εκκίνηση του υπολογιστή πρίν μου δείξει την επιφάνεια εργασίας μου έβγαζε μήνυμα με τίτλο ενεργοποίηση των windows ( το μήνυμα στη φώτο * ) Εγω πάταγα άκυρο και μετά μου έβγαζε την επιφάνεια εργ. με μαύρο φόντο και κάτω δεξιά το μήνυμα windows 7 build 7601 , Αυτό το αντίγραφο των windows δεν είναι γνήσιο . Τι μπορώ να κάνω ώστε να διορθώσω το πρόβλημα ? Όταν άλλαξες τον σκληρό, πέρασες (εσύ ή ο ειδικός) τα windows που είχες ή πέρασες (εσύ ή ο ειδικός) οτι windows βρήκατε μπροστά σας; Αν πέρασες τα windows που είχες (ή έστω έκανε clone) κάνεις ενεργοποίηση με την άδεια που είναι κάτω από τον υπολογιστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα