Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα τις προάλλες είχα πρόβλημα με το σκληρό μου σε laptop Acer. Μετα από μέρες ( αφού άλλαξα το σκληρό σε έναν ειδικό ) , οταν πάταγα εκκίνηση του υπολογιστή πρίν μου δείξει την επιφάνεια εργασίας μου έβγαζε μήνυμα με τίτλο ενεργοποίηση των windows  ( το μήνυμα στη φώτο * )

Εγω πάταγα άκυρο και μετά μου έβγαζε την επιφάνεια εργ. με μαύρο φόντο και κάτω δεξιά το μήνυμα

windows 7 build 7601 , Αυτό το αντίγραφο των windows δεν είναι γνήσιο . Τι μπορώ να κάνω ώστε να διορθώσω το πρόβλημα ?

post-225528-0-36219100-1407081151_thumb.jpg

Δημοσ.

Αν το λάπτοπ ερχόταν με windows 7 από τη μάνα του τότε έχεις το κλειδί στο αυτοκόλλητο στο κάτω μέρος. Μπορείς να εγκαταστήσεις καθαρά windows και να τα ενεργοποιήσεις με αυτό το κλειδί

Δημοσ.

Καλησπέρα τις προάλλες είχα πρόβλημα με το σκληρό μου σε laptop Acer. Μετα από μέρες ( αφού άλλαξα το σκληρό σε έναν ειδικό ) , οταν πάταγα εκκίνηση του υπολογιστή πρίν μου δείξει την επιφάνεια εργασίας μου έβγαζε μήνυμα με τίτλο ενεργοποίηση των windows  ( το μήνυμα στη φώτο * )

Εγω πάταγα άκυρο και μετά μου έβγαζε την επιφάνεια εργ. με μαύρο φόντο και κάτω δεξιά το μήνυμα

windows 7 build 7601 , Αυτό το αντίγραφο των windows δεν είναι γνήσιο . Τι μπορώ να κάνω ώστε να διορθώσω το πρόβλημα ?

Όταν άλλαξες τον σκληρό, πέρασες (εσύ ή ο ειδικός) τα windows που είχες 

ή

πέρασες (εσύ ή ο ειδικός) οτι windows βρήκατε μπροστά σας;

Αν πέρασες τα windows που είχες (ή έστω έκανε clone) κάνεις ενεργοποίηση με την άδεια που είναι κάτω από τον υπολογιστή. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...