Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!!

Εχω στην κατοχη μου ενα Galaxy S3 GT-i9300 με εκδοση Android 4.3 το οποιο τον τελευταιο καιρο οταν το βαζω για να φοριτσει εχει ενα μεγαλο προβλημα. Πιο συγκεκριμα αν για παραδειγμα το βαλω να φορτισει στις 10 και εχει 10% στις 12 θα εχει 15% ενω οταν το φορτιζω και παιζω καποιο παιχνιδι αντι να αυξανεται μειώνεται. Εχω ψαξει πολυ το θεμα εχω κανει ολα τα tweaks που διαβασα σε διαφορα site και δεν εγινε τιποτα. εχω σβήσει ολες τις εφαρμογες παρακολουθω αυτες που βρισκονται στο παρασκηνιο και δεν καταναλωνει καμια υπερβολικη μπαταρια.Τελος στο CPU Z στην καρτελα battery λεει health good. H βοηθεια σας θα μου ηταν πολυτιμη!! Ευχαριστω προκαταβολικα 

Δημοσ.

Φιλε δημητρη το hard reset  το βλεπω ως τελευταια λυση διοτι βρισκομαι σε διακοπες. Θα προσπαθησω αυτο που μου προτεινε ο καταραμενος πανω.

Κατέβασε το galaxy charging current από play και πες τα νούμερα που βγάζει όταν φορτίζει

Φιλε η εφαρμογη λεει οτι βλεπεις στην εικονα

https://drive.google.com/file/d/0BzrepNHSinPTbndlUzJYTEFMS3c/edit?usp=sharing

Δημοσ.

Είναι πολύ χαμηλά. Μάλλον έχει πρόβλημα το καλώδιο η ο φορτιστής

Με το ιδιο καλωδιο φορτιζω και αλλα κινητα και φορτιζουν πολυ γρηγορα. Μπορει να φταιει κατι αλλο?

Δημοσ.

Το δικό μου S3 mini, εδώ και 10 μέρες περίπου κάνει ότι νά 'ναι η μπαταρία. Μετά από πλήρη φόρτιση μπορεί σε μία ώρα με χρήση που λογικά να έπρεπε να λέει 90% να μου γράφει 2%, να το κάνω επανεκκίνηση και να γράφει 24%, να το συνδέσω στον φορτιστή και να γράψει 62%. Ή άλλες φορές κάνει επανεκκινήσεις και πρέπει να βγάλω την μπαταρία και να το ενεργοποιήσω μόνος μου.

Δεν φορτίζει από usb ούτε καν αν χρησιμοποιείται με αντάπτορα στο ρεύμα, αλλά αυτό δεν θυμάμαι αν γινόταν πάντα ή σταμάτησε κάποια στιγμή παλιότερα.

Εγκατέστησα το Galaxy Charging Current Lite και μετά από 5 λεπτά στο φορτιστή έχω τα εξής:
Reference: 365 mA
Maximum: -- mA
Average: 360 mA

το reference με το refresh παίζει συν-πλην 100

Δημοσ.

Τα νουμερα της εικονας ειναι απο λαπτοπ αλλα και σε πριζα συμπεριφερεται ακριβως το ιδιο 

Να φανταστώ το βάζεις σε πρίζα έτσι?

Δημοσ.

Μία ερώτηση δεν έβαλα στο παραπάνω που έγραψα.. Παίζει να είναι απλά πρόβλημα της μπαταρίας που τα έχει φτύσει ή μπορεί να φταίει και η συσκευή;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με galaxy s3. Αντί να φορτίζει όσο είναι στην πρίζα, αυτό αποφορτίζεται...Αγόρασα νέο φορτιστή και έκανε τα ίδια, αγόρασα 2! νέες μπαταρίες και πάλι τα ίδια, δοκίμασα όλες τις πρίζες του σπιτιού και πάλι τα ίδια!
Τελικά, κατέληξα να αγοράσω τον εξωτερικό φορτιστή της samsung οπότε βρήκα την υγεία μου.
Κατά τη γνώμη μου μάλλον παίζει πρόβλημα με την υποδοχή φόρτισης της ίδιας της συσκευής.

• Like 1
Δημοσ.

Λογικά έχει να κάνει με το ολοκληρωμένο που είναι τοποθετημένο πριν την επαφή φόρτισης.ειναι το power managment το οποίο είχε τα θέματα του σε πολλά samsung.καλύπτεται εντός εγγύησης από εκεί και πέρα ακριβή και δύσκολη επισκευή.δοκιμασατε σαν τελευταία λύση να φλασαρετε την stock έκδοση με το odin?πολλά έχουν δει τα ματάκια μου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...