NikosM79 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα παιδιά!! Εχω στην κατοχη μου ενα Galaxy S3 GT-i9300 με εκδοση Android 4.3 το οποιο τον τελευταιο καιρο οταν το βαζω για να φοριτσει εχει ενα μεγαλο προβλημα. Πιο συγκεκριμα αν για παραδειγμα το βαλω να φορτισει στις 10 και εχει 10% στις 12 θα εχει 15% ενω οταν το φορτιζω και παιζω καποιο παιχνιδι αντι να αυξανεται μειώνεται. Εχω ψαξει πολυ το θεμα εχω κανει ολα τα tweaks που διαβασα σε διαφορα site και δεν εγινε τιποτα. εχω σβήσει ολες τις εφαρμογες παρακολουθω αυτες που βρισκονται στο παρασκηνιο και δεν καταναλωνει καμια υπερβολικη μπαταρια.Τελος στο CPU Z στην καρτελα battery λεει health good. H βοηθεια σας θα μου ηταν πολυτιμη!! Ευχαριστω προκαταβολικα
dimitris_2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μήπως να δοκιμαςεις να κανείς hard reset για να δεις πως θα συμπεριφερθεί το κινητό μετά; Sent from my iPhone using Insomnia
kataramenos32 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Κατέβασε το galaxy charging current από play και πες τα νούμερα που βγάζει όταν φορτίζει 2
NikosM79 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Φιλε δημητρη το hard reset το βλεπω ως τελευταια λυση διοτι βρισκομαι σε διακοπες. Θα προσπαθησω αυτο που μου προτεινε ο καταραμενος πανω. Κατέβασε το galaxy charging current από play και πες τα νούμερα που βγάζει όταν φορτίζει Φιλε η εφαρμογη λεει οτι βλεπεις στην εικονα https://drive.google.com/file/d/0BzrepNHSinPTbndlUzJYTEFMS3c/edit?usp=sharing
kataramenos32 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Είναι πολύ χαμηλά. Μάλλον έχει πρόβλημα το καλώδιο η ο φορτιστής 1
NikosM79 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Είναι πολύ χαμηλά. Μάλλον έχει πρόβλημα το καλώδιο η ο φορτιστής Με το ιδιο καλωδιο φορτιζω και αλλα κινητα και φορτιζουν πολυ γρηγορα. Μπορει να φταιει κατι αλλο?
poihths Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Να φανταστώ το βάζεις σε πρίζα έτσι? λιώνω απλά χαχαχα
kataramenos32 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 λιώνω απλά χαχαχαΗ περίπτωση να το φορτίζει στο pc δεν υπάρχει δηλαδή???
Par1s* Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Το δικό μου S3 mini, εδώ και 10 μέρες περίπου κάνει ότι νά 'ναι η μπαταρία. Μετά από πλήρη φόρτιση μπορεί σε μία ώρα με χρήση που λογικά να έπρεπε να λέει 90% να μου γράφει 2%, να το κάνω επανεκκίνηση και να γράφει 24%, να το συνδέσω στον φορτιστή και να γράψει 62%. Ή άλλες φορές κάνει επανεκκινήσεις και πρέπει να βγάλω την μπαταρία και να το ενεργοποιήσω μόνος μου. Δεν φορτίζει από usb ούτε καν αν χρησιμοποιείται με αντάπτορα στο ρεύμα, αλλά αυτό δεν θυμάμαι αν γινόταν πάντα ή σταμάτησε κάποια στιγμή παλιότερα. Εγκατέστησα το Galaxy Charging Current Lite και μετά από 5 λεπτά στο φορτιστή έχω τα εξής:Reference: 365 mAMaximum: -- mAAverage: 360 mAτο reference με το refresh παίζει συν-πλην 100
NikosM79 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Τα νουμερα της εικονας ειναι απο λαπτοπ αλλα και σε πριζα συμπεριφερεται ακριβως το ιδιο Να φανταστώ το βάζεις σε πρίζα έτσι?
Par1s* Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μία ερώτηση δεν έβαλα στο παραπάνω που έγραψα.. Παίζει να είναι απλά πρόβλημα της μπαταρίας που τα έχει φτύσει ή μπορεί να φταίει και η συσκευή;
kataramenos32 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Για σωστή φόρτιση πάντα στη πρίζα παιδιά εκτός και αν δεν έχετε πρόσβαση
cuba11 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με galaxy s3. Αντί να φορτίζει όσο είναι στην πρίζα, αυτό αποφορτίζεται...Αγόρασα νέο φορτιστή και έκανε τα ίδια, αγόρασα 2! νέες μπαταρίες και πάλι τα ίδια, δοκίμασα όλες τις πρίζες του σπιτιού και πάλι τα ίδια!Τελικά, κατέληξα να αγοράσω τον εξωτερικό φορτιστή της samsung οπότε βρήκα την υγεία μου.Κατά τη γνώμη μου μάλλον παίζει πρόβλημα με την υποδοχή φόρτισης της ίδιας της συσκευής. 1
sokinfragoul Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Λογικά έχει να κάνει με το ολοκληρωμένο που είναι τοποθετημένο πριν την επαφή φόρτισης.ειναι το power managment το οποίο είχε τα θέματα του σε πολλά samsung.καλύπτεται εντός εγγύησης από εκεί και πέρα ακριβή και δύσκολη επισκευή.δοκιμασατε σαν τελευταία λύση να φλασαρετε την stock έκδοση με το odin?πολλά έχουν δει τα ματάκια μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα