Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, σύνδεσε το τηλ με τον υπολογιστή μέσω iTunes.

Μετά κάν' το ένα reset να πάρει εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Όταν θα πας να κάνεις όλη τη διαδικασία στη συνέχεια από την αρχή για να κάνεις setup το τηλέφωνο, θα σου εμφανίσει να συνδεθεί σε δίκτυο wifi. Εκεί, επέλεξε ένα wifi, να πάρει πρόσβαση στο internet το τηλέφωνο και αν αυτός που το έχασε έχει ξεκινήσει να το ψάχνει, θα του στείλει ειδοποίηση νομίζω ότι το τηλέφωνο ενεργοποιήθηκε στην τάδε τοποθεσία.

Παράλληλα, εάν το τηλ ήταν κλειδωμένο στον χρήστη μέσω iCloud, θα σου εμφανίσει το e-mail του με αστεράκια και το κινητό του τηλέφωνο ολόκληρο.

Μετά μπορείς να πάρεις στο τηλ που βγαίνει και να μιλήσεις με τον ιδιοκτήτη!

Ελπίζω να βοήθησα!

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το εχω δοκιμασει , και οταν ανοιγω το itunes Μου βγαχει οτι η συσκευη δεν μπορει να συνδεθει γιατι ειναι σε mode Κλοπης . κατι τετοιο

Δημοσ.

υποθετω βγαζει κατι απο τα 2...

Lost-Mode-error-iTunes.pngiOS-7-security-used-iPhone.jpg

You can restore an iPhone with DFU to get the lock screen password off but if they have an activation lock on you're still in trouble.

https://www.youtube.com/results?search_query=dfu+mode+iphone+4s+ios+7

by default the "Voice Dial" is still active. Try holding down the home button for 4 seconds. Even when locked, you might be able to say "Call μαμα,σπιτι οτιδηποτε". Try some random names. If someone picks up, explain the situation. They will probably have an alternate means of contacting the owner. (δεν ξερω αν εχει νοημα γιατι δεν εχει σημα αλλα ισως να δωσει τηλ.ή πες sent email.email me

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...