Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ενδιαφερομε να το κρατησω για τον λογο που ανεφρα στην αρχη. το να το παω ξερετε τι πιστευω οτι θα μου πουν .. απλα να το αφησω και οτι δεν γινετε να γινει αυτη η διαδικασια , και φυσικα δεν θα με αφησουν να φυγω με αυτο . και το αποτελεσμα θα ειναι πιθανον αυτο που ειπες και πριν 

πλεον δεν ειμαι στο νησι που το βρηκα. η infoquest με ιφακι μου ειπε οτι θα πρεπει να το παω στις αρχες.. τι να σας πω , να θες να βοηθησεις και να μη νμπορεις . τι να πω πια 

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

σε καταστημα της apple δοκιμασες? ή να στειλεις εμαιλ στην apple? (οχι στην ελλαδα) πιστευω σε καταστημα της apple εκτος ελλαδας θα βοηθησουν εδω τον παιζουν γενικοτερα!

Δημοσ.

Πραγματικα ομως μην το δωσεις στην αστυνομια. Θα βρεθει το κινητο να ειναι στα χερακια του γιοκα κανενος μπατσου και μετα τρεχα γυρευε!!! Εχω μια ιδεα....Πηγαινε στο XDA.com και κανε ενα thread για το κινητο που βρηκες. Μπας, λεμε τωρα μπας, και ειναι λιγο ψαγμενος ο ιδιοκτητης και ειναι μελος εκει μπας και το δει. Γιατι να ειναι καρακλειδωμενο πρεπει να εχεις καποιοες βασικες τουλαχιστον γνωσεις σε αυτο! Keep updating us :)

• Moderators
Δημοσ.

αν ηταν ψαγμενος ο ιδιοκτητης θα ειχα κανε προγραμμα για να το βρει αν το χασει και θα το ειχε ηδη αναζητηση ;p

Δημοσ.

γα** την gr apple και τα μαγαζακια στην ελλαδα παρε αγγλια ή usa...

tα στοιχεια τα εχουν ας τον ειδοποιησουν δηλ.ελεος.

μπας και ειναι υπερ των κλεμμενων για να παιρνουν νεο?

οτι η αστυνομια θα παρει τηλ.κτλ το θεωρω γελοιο

Παρολ αυτα παρε το ατ του νησιου(μην δωσεις imei ).οι τουριστες μπορει να νομιζουν οτι ασχολουνται με αυτα και να πηγε να το ψαξει...

@spekt ο ιδιοκτητης θα πρεπει να το πετυχει την ωρα που ο αλλος το χει me wifi(ή αν ειχε 3g) για να χει επικοινωνια με το κινητο...αν δεχοταν σιμ θα μπορουσε να παρει και τηλ ή sms

υ.γ. ρωτα στο iphonehellas αν μπορεις να βρεις καπου το τηλ.που ειχε(καποιο log) ή το mail tou app store( εχουν μεχρι και πιστωτικη καρτα δηλ ελεος)

Δημοσ.

δεν εχει μεσα τιποτα επαφες κλπ; αν εστελνες ενα μυνημα ή επαιρνες ενα τηλεφωνο σε καποιον απο τις επαφες του ισως σε εφερνε σε επικοινωνία...

Δημοσ.

παιδια αν και το ειπα και ποιο πριν θα το γραψω ακομα μια φορα γιατι μπορει να χαθηκε σε τοσα μυνηματα. 

το κνητο δεν ειχε σιμ μεσα, και επισης , δεν δεχετε ουτε σιμ. 

επισης δεν κανει το ποτα αλλο εκτος απο κλησεις εκτακτης αναγκης. 

δεν μπενει σε κανεναν μενου και επισης εχει κλειστο το wifi . αλλα και ανοιχτο να ηταν θα επρεπε να το συνδεσω εγω  πραγμα που δεν μπορω μιας και δεν μπενει πουθενα 

Δημοσ.

Στα ελληνικα τα εχει ? Απο ξενο τουριστα δεν ειπες οτι ειναι ? 

το εκανες restore(επαναφορα μηπως) ?

(Λογικα μπηκε στα ελληνικα μονο του αφου αναγνωρισε ελληνικη sim)

Anyway 

Δοκιμασε αυτο http://www.theinquirer.net/inquirer/news/2343439/siri-glitch-lets-hackers-bypass-iphone-lock-screen-in-ios-711

μηπως καταφερεις να μπεις στις επαφες ή στις κλησεις.

Δημοσ.

το κινητο υπαρχει περιπτωση να ειχε κλαπει γιατι βρεθηκε χωρις σιμ  . οποτε ισως του εχουν κανει επαναφορα πριν το βρω

δεν καταλαβα τι ακριβως κανει αλλα προσπαθησα να κανω οτι κανει και αυτος . δεν εγινε τιποτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...