Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μα φυσικα , αλλα ενα email δεν μπορουσαν να μου δωσουν τι να πω . ο ανθρωπος ισως ειναι ακομα στην ελλαδα ... μετα πως θα του το δωσω !

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάνε την προσπάθειά σου με την αστυνομία και αν τον βρεις εκτός Ελλάδας τού το στέλνεις με courier. Πιστεύω ότι θα πληρώσει τα μεταφορικά με χαρά!

Δημοσ.

χαχα. το θεμα ειναι οτι αν τους το αναφερω θα μου πουν να τους το παω με το ετσι θελω .. iphone ειναι αυτο...

με τοσα που εχω ακουσει για αυτα που κανουν παρολο που δεν ξερω αν ισχυουν , φοβαμε οτι δεν προκειτε να το βρει ο ιδιοκτητης του

Δημοσ.

χαχα. το θεμα ειναι οτι αν τους το αναφερω θα μου πουν να τους το παω με το ετσι θελω .. iphone ειναι αυτο...

με τοσα που εχω ακουσει για αυτα που κανουν παρολο που δεν ξερω αν ισχυουν , φοβαμε οτι δεν προκειτε να το βρει ο ιδιοκτητης του

Θα κανείς μια αναφορά όταν θα πας να το παραδόσεις στην αστυνομία και θα γράψεις ότι πρεπει να καλέσει η αστυνομία ώστε να δωθούν τα στοιχεία του ιδιοκτήτη. Θα απαιτήσεις να πάρει πρωτόκολλο και θα πάρεις αντίγραφο με αριθμό. Ε αν το φάνε μετα απο αυτο υπάρχει και το εσωτερικών υποθέσεων που θα χαρεί απίστευτα να διώξει ελαφροχερη...

• Like 1
Δημοσ.

αρχισα να ψαχνω ακομα και στο facebook με το ονομα του iphone, και το ονομα αυτο μαλλον ειναι απο κινα- νεα ζηλανδια κατι τετοια βλεπω . αλλα δεν βλπω κανεις να εχει φωτογραφιες απο ελλαδα.. χαχα εγω πισμωσει θα βρω ποιανου ειναι και θα το παραδωσω.. μου την εχει δωσει ! 

• Like 1
Δημοσ.

Ενα μπραβο και απο μενα με την σειρα μου στον TS.. Το αξιζει ακομα και αν δεν φτασει εν τελη το κινητο στα χερια του ιδιοκτητη..

Υπαρχει μια μικρη ελπιδα τελικα..

Δημοσ.

Αρα δεν δεχεται την δικια σου σιμ γιατι ειναι απο το εξωτερικο το κινητο.

Γι αυτο σου λεει κλειδωμενη σιμ.

Παντως χιλια μπραβο...

• Like 1
Δημοσ.

Κρατά το εσύ καλύτερα μέχρι να δεις τι θα κάνεις, γιατί άμα είναι να περιμένεις από την "Αστυνομία" σώθηκες. Πάντως μπράβο.φίλε μου, υπάρχουν τελικά υπάρχουν ακόμα άνθρωποι με αξίες :)

Δημοσ.

μου την εχει δωσει που ουτε η εταιριια δεν μπορει να επικοινωνησει με τον πελατη της για να τον ειδοποιησει . ειμουν που ειμουν κατα της apple . τωρα ειμαι 10 φορες.. ειναι ανεπυτρεπτο

μιλησα με infoquest και απο εκει μου ειπαν να το παω στην αστυνομια . επειδη λοιπον στο τελος θα βρεθω και μπλεγμενος . θα παω το κινητο και οτι θελουν ας το κανουν . το χρεος μου το εκανα αλλα το να βγω μπλεγμενος στο τελος θα ειναι βλακεια . σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια :)

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

να βρεθεις μπλεγμενος δεν νομιζω! πιο πολυ πιστευω μαλακας θα βρεθεις γιατι πραγματικα θεωρω απιθανο να κανουν σωστα τη δουλεια τους εδω και το κινητο θα το φαει καποιος απο αυτους εκει μεσα!

για μενα κρατησε το! 

Δημοσ.

και να το κρατησω δεν μπορω να το χρησημοποιησω . να το κανω τι ? αν δεν κααφερω να βρω τον ιδιοκτητη θα το στειλω για ανακυκλωση 

• Moderators
Δημοσ.

νομιζω οτι τα παντα ξεκλειδωνουν :P

αν το πας αστυνομια τυλαχιστον κανε την διαδικασια που αναφερθηκε προηγουμενος για να εισαι καλυμενος!

Δημοσ.

Να ξέρει εταιρεία οτι πελάτης έχει χάσει το τηλέφωνο του, και να μην του το λεει.

Να βράσω και τις αντικλεπτικές υπηρεσίες και παντιέρες που βγάζουν κατά καιρούς οι εταιρίες.

Εγώ θα έκανα κ μία τελευταία απόπειρα με e-mail προς την Infoquest, μπας και ευαισθητοποιηθούν.

Και μία βλακεία ιδέα.

Ρώτησες μήπως κανά κατάλυμα εκεί κοντά (δεν είπα να τα πάρεις σβάρνα όλα, απλά κανα δυο-τρία ενδεικτικά), μήπως πελάτης τους ρώτησε για χαμένο iphone? Mπορεί να βρείς άκρη στο τέλος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...