pc_master_ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 μα φυσικα , αλλα ενα email δεν μπορουσαν να μου δωσουν τι να πω . ο ανθρωπος ισως ειναι ακομα στην ελλαδα ... μετα πως θα του το δωσω !
CheOnWeb Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Κάνε την προσπάθειά σου με την αστυνομία και αν τον βρεις εκτός Ελλάδας τού το στέλνεις με courier. Πιστεύω ότι θα πληρώσει τα μεταφορικά με χαρά!
pc_master_ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 χαχα. το θεμα ειναι οτι αν τους το αναφερω θα μου πουν να τους το παω με το ετσι θελω .. iphone ειναι αυτο... με τοσα που εχω ακουσει για αυτα που κανουν παρολο που δεν ξερω αν ισχυουν , φοβαμε οτι δεν προκειτε να το βρει ο ιδιοκτητης του
paylidis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 χαχα. το θεμα ειναι οτι αν τους το αναφερω θα μου πουν να τους το παω με το ετσι θελω .. iphone ειναι αυτο... με τοσα που εχω ακουσει για αυτα που κανουν παρολο που δεν ξερω αν ισχυουν , φοβαμε οτι δεν προκειτε να το βρει ο ιδιοκτητης του Θα κανείς μια αναφορά όταν θα πας να το παραδόσεις στην αστυνομία και θα γράψεις ότι πρεπει να καλέσει η αστυνομία ώστε να δωθούν τα στοιχεία του ιδιοκτήτη. Θα απαιτήσεις να πάρει πρωτόκολλο και θα πάρεις αντίγραφο με αριθμό. Ε αν το φάνε μετα απο αυτο υπάρχει και το εσωτερικών υποθέσεων που θα χαρεί απίστευτα να διώξει ελαφροχερη... 1
pc_master_ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 αρχισα να ψαχνω ακομα και στο facebook με το ονομα του iphone, και το ονομα αυτο μαλλον ειναι απο κινα- νεα ζηλανδια κατι τετοια βλεπω . αλλα δεν βλπω κανεις να εχει φωτογραφιες απο ελλαδα.. χαχα εγω πισμωσει θα βρω ποιανου ειναι και θα το παραδωσω.. μου την εχει δωσει ! 1
Skr1ll3x Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Ενα μπραβο και απο μενα με την σειρα μου στον TS.. Το αξιζει ακομα και αν δεν φτασει εν τελη το κινητο στα χερια του ιδιοκτητη.. Υπαρχει μια μικρη ελπιδα τελικα..
pc_master_ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 o t.s ποιος ειναι ρε παιδια ? το ειδα και πιο πανω αλλα δεν το πιασα 1
GreyHorse Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 o t.s ποιος ειναι ρε παιδια ? το ειδα και πιο πανω αλλα δεν το πιασα Topic Starter εσύ δηλαδή
Liverpool89 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Αρα δεν δεχεται την δικια σου σιμ γιατι ειναι απο το εξωτερικο το κινητο. Γι αυτο σου λεει κλειδωμενη σιμ. Παντως χιλια μπραβο... 1
Peleus17 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Κρατά το εσύ καλύτερα μέχρι να δεις τι θα κάνεις, γιατί άμα είναι να περιμένεις από την "Αστυνομία" σώθηκες. Πάντως μπράβο.φίλε μου, υπάρχουν τελικά υπάρχουν ακόμα άνθρωποι με αξίες
pc_master_ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 μου την εχει δωσει που ουτε η εταιριια δεν μπορει να επικοινωνησει με τον πελατη της για να τον ειδοποιησει . ειμουν που ειμουν κατα της apple . τωρα ειμαι 10 φορες.. ειναι ανεπυτρεπτο μιλησα με infoquest και απο εκει μου ειπαν να το παω στην αστυνομια . επειδη λοιπον στο τελος θα βρεθω και μπλεγμενος . θα παω το κινητο και οτι θελουν ας το κανουν . το χρεος μου το εκανα αλλα το να βγω μπλεγμενος στο τελος θα ειναι βλακεια . σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 να βρεθεις μπλεγμενος δεν νομιζω! πιο πολυ πιστευω μαλακας θα βρεθεις γιατι πραγματικα θεωρω απιθανο να κανουν σωστα τη δουλεια τους εδω και το κινητο θα το φαει καποιος απο αυτους εκει μεσα! για μενα κρατησε το!
pc_master_ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 και να το κρατησω δεν μπορω να το χρησημοποιησω . να το κανω τι ? αν δεν κααφερω να βρω τον ιδιοκτητη θα το στειλω για ανακυκλωση
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 νομιζω οτι τα παντα ξεκλειδωνουν αν το πας αστυνομια τυλαχιστον κανε την διαδικασια που αναφερθηκε προηγουμενος για να εισαι καλυμενος!
UncleKim Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Να ξέρει εταιρεία οτι πελάτης έχει χάσει το τηλέφωνο του, και να μην του το λεει. Να βράσω και τις αντικλεπτικές υπηρεσίες και παντιέρες που βγάζουν κατά καιρούς οι εταιρίες. Εγώ θα έκανα κ μία τελευταία απόπειρα με e-mail προς την Infoquest, μπας και ευαισθητοποιηθούν. Και μία βλακεία ιδέα. Ρώτησες μήπως κανά κατάλυμα εκεί κοντά (δεν είπα να τα πάρεις σβάρνα όλα, απλά κανα δυο-τρία ενδεικτικά), μήπως πελάτης τους ρώτησε για χαμένο iphone? Mπορεί να βρείς άκρη στο τέλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα