pc_master_ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 εχετε δικιο το βρηκα . και τωρα ? καποιο τροπος μεσα απο το imeι να βρουμε απο που ειναι η ποιος το εχει ? παιζει ? Activated:Yes Find My iPhone:On Telephone Technical Support:Expired Repairs & Service Coverage:Expired Estimated Purchase Date:March 8, 2011 Contract:Expired Carrier:Check Carrier SIM Lock: Check SIM Lock αυτα τα γραφει δινοντας το imei στην σελιδα iphoneimei.info .. και απο κατω εχει unlock this iphone, μπορω μηπως απο εδω να βρω αυτον που το εχει ?
paylidis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 οποτε το παω την τριτη στον ρεντη η στα κτελ και ο θεος βοηθος.. το να το παω σε καποια cosmote, vodafone, wind να υποθεσω οτι δεν θα βγαλω ακρη ? καποιος τροπος να μαθω το imei της συκσευης , για να μαθουμε μηπως ο ανρθωπος ηταν τουριστας και ψαχνουμε τσαμπα να το επιστρεψουμε ? υπαρχει ? Δυσκολο να βρείς το IMEI διότι συνήθως το γράφει στο εσωτερικό του κινητού ( μόλις βγάλεις την μπαταρία , σε ένα αυτοκόλητο ) Ωστόσο τα καινούργια μοντέλα νομίζω πως το γράφουν στην βάση που μπαίνει η sim Tσέκαρε αυτό εδώ : http://support.apple.com/kb/HT4061?viewlocale=el_GR το λεει στην πλατη του κινητου στα iphones ή με το *#06# μαλλον ομως το βρήκε ο φίλος... το θεμα ειναι πως μπορει να βρει τρόπο να του το επιστρέψει... εγω θα μιλουσα με arvato ή infoquest με το imei να τους αναφερω οτι το βρήκα πεταμενο και αν μπορουν να βρουν τον ιδιοκτήτη του ή εστω απο ποιο καταστημα πουλήθηκε ωστε να παει να τον βρει απο εκει μεσω της αποδειξης... μπραβο πάντως, χιλια μπραβο... Ισως ειμαστε λιγοι με αυτή τη λογική αλλα καλοί... ίσως και τελικα ομως να γινουμε περισσότεροι! 2
pc_master_ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 απλα ξερω ποσο βλακεια ειναι να εχεις δουλεψει 2 μηνες πλεον , για να το παρεις και να το χασεις ετσι απλα .. αν και πολυ φοβαμαι οτι αυτος που το εχει χασει ειναι τουριστας, γιατι οταν βαζω σιμ δεν μου ζηταει ουτε πιν , ειναι νεκρο . οποτε ισως ειναι απ εξω το κινητο 2
Calexako Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 2 μήνες το 2011.για πεταμα είναι το κινητό άλλωστε
tarantules Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δοκίμασε να κάνεις και μια καταχώρηση εδώ μπας και βρεθεί ο κάτοχος
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Όλα τα iPhones έχουν κάποιες πληροφορίες για την συσκευή πίσω στο τηλέφωνο, είναι παράλογο να είναι από μέσα το imei αφού δεν βγαίνει το καπάκι, εναλλακτικά υπάρχει ένας κωδικός που μπορείς να πατήσεις στο dialer και να στο πετάξει στην οθόνη, στο Android τον θυμάμαι για iPhone δεν νομίζω να ισχύει Google it... Πάντως μπράβο που ρωτάς γιατί όντως είναι μεγάλη καφρίλα να κρατήσεις ξένο κινητό
CheOnWeb Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Erase σε αφήνει να κάνεις; Αν μπορείς και το δοκιμάσεις, μετά την επαναφορά θα σου ζητήσει να το ξεκλειδώσεις με το iCLoud ID. Εκεί σου δείχνει το email που είναι κλειδωμένο και θα μπορείς να στείλεις ένα mail στον ιδιοκτήτη. Το θέμα είναι ότι δεν θυμάμαι αν στο δείχνει ολόκληρο ή ένα μέρος του. Θυμάται κανείς;
pc_master_ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 τι εννοεις ? απο iphone δεν γνωριζω και πολλα, αν παντως μπορω να βρω το εμαιλ του κατοχου καπως θα ηταν καλο .
kage Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 το να δεινεις imei σε public σιτε ειναι μλκ. στο εξωτερικο βαζουν ασφαλεια κλοπης τα "χανουν" ή ψαχνουν να φτιαξουν κλωνο! παρε 00800 4414 5417(κατα 90% ειναι φρεε χρεωση!) ή παρε στην εταιρια κινητης σου.κατα 99% εχουν προσβαση στην ιδια λιστα για την apple.... https://locate.apple.com/gr/el/service/?pt=3&lat=37.983917&lon=23.729359899999963αλλιως σε αυτους Ειδικότερα, με τις διατάξεις του νέου κανονισμού οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας υποχρεώνονται πλέον να τηρούν λίστες με τους διεθνείς κωδικούς IMEI (International Mobile Equipment Identity) των κλεμμένων κινητών τηλεφώνων των συνδρομητών τους. Με τον τρόπο αυτόν, ένα κλεμμένο κινητό θα είναι πλέον άχρηστο και δεν θα μπορεί να πωληθεί στην εγχώρια «μαύρη αγορά», καθώς δεν θα μπορεί να ενεργοποιείται με άλλη κάρτα SIM της ίδιας ή άλλης εταιρείας.
pc_master_ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 αυτο το ξερω. στην ελλαδα κατα ποσο ισχυει ομως δεν το ξερουμε... θα ξεκινησω απο αυριοτο ψαξιμο
kage Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 http://www.lawnet.gr/news/mplokarisma-ton-klemmenon-kiniton-apo-tin-e8niki-epitropi-tilepikoinonion-32491.html προφανως αυτο εχει γινει γιατι το κλειδωμα των samsung,apple κτλ.απ οσο ξερω με hard reset δουλευουν κανονικα...ακομη και αν ηταν κλειδωμενα... περιμενω να διαβασω τελικα αν ειναι ολοκληρη ιστορια να βρεις εναν ιδιοκτητη κινητου...
pc_master_ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 λοιπον παιδια μιλησα με apple και μου ειπαν οτι τα στοιχεια τα βρηκαν και ο ανθρωπος ηταν τουριστας. ομως στοιχεια δεν μου δινουν θα πρεπει η να καλεσει αυτος , η να παρουν τηλεφωνο απο αστυνομια για να τα δωσουν . τι προτεινετε αλλο νακανω ?
CheOnWeb Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 λοιπον παιδια μιλησα με apple και μου ειπαν οτι τα στοιχεια τα βρηκαν και ο ανθρωπος ηταν τουριστας. ομως στοιχεια δεν μου δινουν θα πρεπει η να καλεσει αυτος , η να παρουν τηλεφωνο απο αστυνομια για να τα δωσουν . τι προτεινετε αλλο νακανω ? Πες τους να τον ειδοποιήσουν αυτοί. Πελάτης τους είναι ο τουρίστας.
pc_master_ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 αυτο ειπα αλλαμου ειπαν οτι θα πρεπει η να το αναζητησει αυτος , η να παρει τηλεφωνο καποιος απο την αστυνομια για να τους δωσουν στοιχεια και να επικοινωνησουν. το θεμα ειναι θα το κανουν η θα το κρατησουν.. γιατι εχω ακουσει και τετοιες περιπτωσεις
CheOnWeb Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Πες στην αστυνομία να επικοινωνήσει μαζί του, δίνοντάς του ΚΑΙ τα δικά σου στοιχεία ώστε να μπορεί να σε ειδοποιήσει ότι το παρέλαβε. Αλλιώς μην τους παραδώσεις το iPhone. Καλύτερα μίλα τηλεφωνικώς με την αστυνομία να δεις πώς το αντιμετωπίζουν και αν δεις "φως" πήγαινε από ´κει. Μπορεί να ακούγεται χαζό αλλά επειδή πρόκειται για τουρίστα είναι σημαντικό να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο. Πιστεύω ότι αξίζει ο κόπος σου. Το έχω κάνει κι εγώ (να τρέξω αρκετά για να βρω τον κάτοχο) και δεν σου περιγράφω τι μου έλεγε όταν με πήρε να με ευχαριστήσει. Μόνο και μόνο γι' αυτό, άξιζε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα