Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον , βρηκα στην παραλια ενα iphone (δεν ξερω  ποιο ακριβως ειναι . το οποιο μεσα δεν ειχε σιμ. το πρωτο πραγμα που σκευτηκα ηταν να το παω στην αστυνοιμια , ομως εχω ακουσει περιστατικα οτι ποτε δεν εψαξαν να βρουν ποιανου ειναι και οτι τα εχουν κρατησει οι ιδοι. δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο .. 

δοκιμασα να το βαλω στο itunes μπασ και μπορεσω να κανω κατι , αλλα ειναι κλειδωμενο . πως μπορουμε λοιπον να βρουμε τον ιδιοκτητη του κινητου ?  

να πω πως αν δεν καταφερω  να τον βρω θα το παω στην αστυνομια , ομως θα προτημουσα να βρεθει διοτι αν το παω εκει δεν νομιζω οτι θα γινει κατι ..

επισης δεν θελω απαντησεις τυπου κρατα το ειναι δωρο θεου και τα λοιπα.. εχω χασει κινητο και ξερω πως ειναι 

• Like 6
  • Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πολυ σωστό σε βρίσκω... εφόσον δεν εχει σιμ μεσα ειναι λιγο πιο ζορικη η κατασταση... πιθανώς καποιος το εκλεψε και ειδε οτι ειναι κλειδωμένο και το πέταξε χωρις τη σιμ... ενεργοποιησε το και δες αν μπορει να βρει δικτυο wifi μηπως και σε βρει ο κατοχος αν το ψάξει... εναλλακτικά με το imei να ενημερωνες εταιρείες κινητής μηπως ειναι αγορασμένο απο αυτούς;

Δημοσ.

το προβλημα ειναι οτι εβαλα σιμ μεσα και γραφει κληδωμενη σιμ , το κινητο ανοιγει και το μονο που μπορω να κανω ειναι να καλεσω το 911 112 και τα λοιπα... μετα σκευτομαι αν το παω σε καποαι εταιρια ισως βρεθω μπεγμενος ενω στην ουσια θα ψαχνω να βρω τον κατοχο 

Δημοσ.

το προβλημα ειναι οτι εβαλα σιμ μεσα και γραφει κληδωμενη σιμ , το κινητο ανοιγει και το μονο που μπορω να κανω ειναι να καλεσω το 911 112 και τα λοιπα... μετα σκευτομαι αν το παω σε καποαι εταιρια ισως βρεθω μπεγμενος ενω στην ουσια θα ψαχνω να βρω τον κατοχο 

το κλειδωμενη σιμ δε λεει κατι, εννοει οτι θελει πιν, το βαζεις και ξεκλειδώνει....

δε νομιζω να βρεις το μπελα σου εφοσον ψαχνεις να επιστρέψεις κατι στον κατοχο του... Σε καθε περίπτωση μπορεις να πας στο ΑΤ και να το δώσεις αλλα προσοχή παρε χαρτι οτι το βρήκες και το παρεδωσες...

Δημοσ.

δεν δεχεται pin γραφει κλειδωμενη σιμ και τιποτα αλλο , μετα κανει οτι κανει και χωρις σιμ . 

δοκιμασα κοσμοτε. υπαρχει περιπτωση αν του βαλω vodafone να ανοιξει ?

Δημοσ.

και εγω κατι τεοτιο σκευτηκα .. που εχει ομως σερβις η αππλε.. εγω μενω αιγαλεω

ειναι η arvato στα κτελ και η infoquest στο ρεντη

Δημοσ.

θα παω να κανω μια ερωτηση την τριτη μπας και . παντως το τηλεφωνο εχει ονομα , δηλαδη μολις το συνδεσα με itunes μουγραφει οτι δεν γινετε να συνδεθει με το ταδε iphone γιατι η συσκευη εχει κλειδωμα απωλειας κατι τετοιο

Δημοσ.

Σου βγάζει κλειδωμένο διότι προφανώς ο ιδιοκτήτης πήγε στην εταιρία τηλεφωνίας και ζήτησε να κλειδωθεί το κινητό ( δίνοντας το IMEI που γράφει το κουτί του κνητού )  έτσι δεν δουλεύει με καμία κάρτα sim το κινητό....

Δημοσ.

οποτε το παω την τριτη στον ρεντη η στα κτελ και ο θεος βοηθος.. το να το παω σε καποια cosmote, vodafone, wind να υποθεσω οτι δεν θα βγαλω ακρη ? 

καποιος τροπος να μαθω το imei της συκσευης , για να μαθουμε μηπως ο ανρθωπος ηταν τουριστας και ψαχνουμε τσαμπα να το επιστρεψουμε ? υπαρχει ?

Δημοσ.

Δυσκολο να βρείς το IMEI διότι συνήθως το γράφει στο εσωτερικό του κινητού ( μόλις βγάλεις την μπαταρία , σε ένα αυτοκόλητο ) 

Ωστόσο τα καινούργια μοντέλα νομίζω πως το γράφουν στην βάση που μπαίνει η sim 

Tσέκαρε αυτό εδώ :  http://support.apple.com/kb/HT4061?viewlocale=el_GR

Δημοσ.

Πιθανον να το κλειδωσε ο κατοχος του οταν το εχασε και δεν δεχεται αλλη sim.Αλλα Η sim γινεται να εχει κλειδωθει και με κωδικο απο πριν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...