Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έφτιαξα ενα φόρουμ phpBB 3.0.12  και μια σελίδα με  xampp όλα δουλεύουνε κανονικά αλλά έχω τρία προβλήματα,

1) το φόρουμ όταν κάνεις εγγραφή δεν σου κανί επιβεβαίωσις μέσο e-mail οπότε και ψεύτικο e-mail  πχ ([email protected]) δημιουργείς κανονικά λογαριασμό

10eeloy.png

2) όταν τελείωσα την εγκατάσταση του φούμου μου είπε να αλλάξω το αρχείο config.php, (δεν κατάλαβα καλά κάτι για 640 έλεγε για να μην είναι προσβάσιμο από οποιονδήποτε

3) όταν ανεβάσω το xampp σε serever πως θα βλέπουν η άλλη την σελίδα ή το φόρουμ,

λογικά θα θέλει δυο ip από τον πάροχο και να αγοράσω δυο domain ονόματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, 

έφτιαξα ενα φόρουμ phpBB 3.0.12  και μια σελίδα με  xampp όλα δουλεύουνε κανονικά αλλά έχω τρία προβλήματα,

Ωραίος. Καλύτερα δώσε λίγα χρήμματα και νοίκιασε έναν server , πάρε και ένα domain. Έτσι θα μάθεις να δουλεύεις σε πραγματικές συνθήκες, θα σε βοηθήσει . 

1) το φόρουμ όταν κάνεις εγγραφή δεν σου κανί επιβεβαίωσις μέσο e-mail οπότε και ψεύτικο e-mail  πχ ([email protected]) δημιουργείς κανονικά λογαριασμό

Πρέπει να ρυθμίσεις το server να στέλνει e-mail . Αυτό είναι λίγο δύσκολο σε περιβάλλον wamp ή xamp . Google : configure xampp smtp . Γιαυτό δε στέλνει e-mail. Αν ήσουν σε κάποιον server δε θα είχες αυτό το πρόβλημα.

2) όταν τελείωσα την εγκατάσταση του φούμου μου είπε να αλλάξω το αρχείο config.php, (δεν κατάλαβα καλά κάτι για 640 έλεγε για να μην είναι προσβάσιμο από οποιονδήποτε

Ο διαχειριστής του linux που συνηθίζει να τρέχει το phpbb δίνει πρόσβαση σε αρχεία και φακέλους, από 000 ως 777. Το 640 δε δίνει τη δυνατότητα στο phpbb να αλλάξει το config.php έτσι πρέπει να το αλλάξεις εσύ manual. Αν ήσουν σε κάποιο host δε θα το είχες αυτό το πρόβλημα.

3) όταν ανεβάσω το xampp σε serever πως θα βλέπουν η άλλη την σελίδα ή το φόρουμ,

λογικά θα θέλει δυο ip από τον πάροχο και να αγοράσω δυο domain ονόματα.

Κάθε domain όπως το localhost έχει υποφακέλους localhost/forum ή subdomain forum.localhost δε χρειάζεται ούτε διαφορετικό domain ούτε διαφορετικό ip για να έχεις διάφορες πλατφόρμες μαζί.

Επεξ/σία από exarhis
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...