Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να βάλω επεξεργαστή απο laptop σε motherboard desktop και σιγκεκριμένα τον intel i3 3120M.

Συγκεκριμένα κάηκε η μητρική του laptop και δεν αξίζει νέα, και σκέφτομαι μήπως γίνεται να μπεί σε motherboard για desktop pc.

Ευχαριστώ...

Δημοσ.

χαχα οχι φιλε δύστυχος δεν μπαινει σε desktop με τιποτα κανενας laptop επεξεργαστης :/ ααα και δεν παιζει ρολο το μοντελο (ι3, ι5, ι7, celeron) σε τι socket μπαινουν η επεξεργαστες αλλα η γενια ...η 1155 ειναι της προηγουμενης γενιας δηλαδη της 3ης ... ενω της 4ης γενιας επεξεργαστες κουμπονουν σε 1150 :)  (ξεφηγα λιγο σορρυ)   

Δημοσ.

se 1155 opos oloi oi i3

μου αρεσει που το λες ετσι απλα....!!!  

αναρωτηθηκες αν εχουν τα ιδια σοκετ οι λαπτοπ πλατφορμες με τις desktop πλατφορμες?

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί δεν υπάρχουν σοκετ desktop σε laptop?

gia sena to lene xaxaxaxaxaxa. oxi na vgis ki apo pano... shukalistra

μου αρεσει που το λες ετσι απλα....!!!  

αναρωτηθηκες αν εχουν τα ιδια σοκετ οι λαπτοπ πλατφορμες με τις desktop πλατφορμες?

panta milao etsi  ;)

oxi alla de me endiaferi B)

Δημοσ.

δε σε ενδιαφέρει παρ όλα αυτά θες να μάθεις αν μπαίνει επεξεργαστής λάπτοπ σε μητρική desktop.

ωραία τρομερά πράματα διαβάζουμε εδω μέσα.

Αν ακόμα και με τα παραπάνω πόστ περιμένεις σοβαρή απάντηση, δεν μπαίνει γιατι άλλο σόκετ έχουν τα λάπτοπ άλλο τα desktop.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν ξέρω για τους τελευταίους επεξεργαστές- μητρικές αν τεριάζουν  laptop - desktop αλλα έναν celeron 2,4 socket 478, τον έβγαλα από το pc και τον έβαλα σε λάπτοπ turbo-x της ίδιας αρχητεκτονηκής τότε, και πάιζει μια χαρά της εποχής 2003 Pentium 4. Ίσως με της καινούργιες τεχνολογίες να μην γίνετε δεν ξέρω, αλλά όμως θα μπορούσε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...